|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
15.8.2011 14:26:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ivaj

IZVORNA PORUKA: BubaMira

I aj lov ju. Samo da znaš. Zato što si sama sa decom i držiš se, i smeješ se i dalje. Svaka ti čast. user posted image

user posted image
Znas koliko se tesko odlucujem na ovaj smajli,ali ovo je posebna prilikauser posted image
Hvala ti...

Ako bih trazila da se odrekne bar jednog delica lova,bilo bi da trazim da se odrekne sebe.I sto ume on da kaze:"Ti si mene takvog upoznala".I jeste.

I Buba opet si u pravu,znam kako je bilo dok sam radila i imala jedno dete-padanje na nos.Jer mi je svekrva odmah ugura u ruke a ja ne znam gde cu pre.
Jedino sto bi mi psihicki bilo lakse,da bar malo izadjem medju ljude.

I ti si se odrekla sebe!

I ovo moram da prokomentarišem: PA ŠTA ako si ga takvog upoznala? Šta sad to znači, da on MORA da ostane takav do kraja života, ili će svet stati? I on je tebe upoznao bez dvoje dece, odmornu i veselu. I šta sad? I ti onda imaš pravo da povremeno budeš onakva "kakvu te je on upoznao". Ljudi se menjaju kako im se menja život, deca i obaveze te nateraju da se odrekneš mnogo čega. I ja sam pre mm imala i frizuru, i garderobu, i anti-celulit tretmane, i klopu po restoranima, i letovanja, i zimovanja, i trošenje. Pa eto, sad nemam, a i da imam , drugačije bih. Promenila sam se, promenila svoje navike, sad imam Ninu i ona je prioritet. I mm, naravno, tj MI, porodica. Život te menja, brak te menja, ne možeš inistirati da se svi idreknu svega, da padaju na nos da bi ti išao malo da puckaš po priridi, jer si, zaboga, oduvek takav.

< Poruku je uredio BubaMira -- 15.8.2011 14:27:04 >

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 1051
15.8.2011 14:35:43   
Snelle
IZVORNA PORUKA: ivaj

Ali opet,verujem da je vama koje imate stalan posao,lakse.
Bar znate da imate gde da odete,da vas nesto ceka.
I pritom primate kakve takve parice svaki mesec.

Jeste, u pravi si, ali svakom od nas je život daleko od savršenstva. Mm i ja npr već 4 godine živimo u tudjem stanu, kao podstanari, imamo roditelje koji ne mogu finansijski da nas pomognu, nikad nisu ni mogli, jer i jedni i drugi teško žive. Sve što imamo, sami smo stvorili...slušam prijatelje kako je njihovo dete dobilo od babe i dede sve od igle do lokomotive, mi smo sve sami kupili. Nije mi žao, samo mi je žao što su i moji i njegovi roditelji ceo život rintali od jutra do sutra, a dočekaše starost da ne mogu svom unučetu da kupe ono što žele a to je je u stvari najmanje bitno, jer ne mogu da žive u starosti onako kako zaslužuju. Šta hoću da kažem - ono što sam već rekla, a to je da nam je život onakav kakvim ga mi vidimo i kakvim ga mi oblikujemo. Što ga pre prihvatimo takvim, lakše će nam biti. To ne znači da treba da se učaurimo i da ne činimo ništa po pitanju poboljšanja njegovog kvaliteta, već da ne dozvolimo da nam život prodje u traženju "boljeg sutra" a da nismo ni svesni da je ono već tu i sada user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 1052
15.8.2011 14:39:11   
Sanjica26 RR
Ivaj, jel postoji neki dan kad je muz slobodan? Jel bi mogla ti taj dan da ga ostavis sa decom i da se posvetis sebi? user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1053
15.8.2011 14:42:40   
jovicaa
to je strasno.... kada ljudi moraju da rade od jutra do sutra samo da bi zadovoljili osnovne egsticencijalne potrebe... ali iskreno ne mogu da razumem te muzeve koje rade po ceo dan i samo jure za novcem, znaci ovde pricam o malo "bogatijim" a ne o onima koji rade da bi preziveli.
ni za sta na svetu ne bih menjala to sto mm dolazi u 2... ni za kakve esktra pare.. muz mi ne sluzi da me finansira, nego da me voli i provodi vreme sa mnom i sa detetom, e sad mi nismo pravili svadbu, mi ne kupujemo garderobu, ne jedemo nesto preterano fensi, mislim na gomili stvari stedimo da bi mogli da putujemo i sl, ali nama je lepo ovako kako nam je, ne bih mu produzila radno vreme do  8 da bih imala ovo ili ono, ne nikada.
naglasavam da ovde mislim na ljude koji imaju, a ne na one koji nemaju pa rade da bi preziveli

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1054
15.8.2011 14:44:08   
Sanjica26 RR
Jovice, a jel imate stan koji ne placate? Velika je stvar kad imas svoj stan i onda ti ne trebaju velike pare.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1055
15.8.2011 14:44:42   
Anoniman
Jovke, u Srbiji nemaš izbora. user posted image Rintaj do preksutra da napuniš frižider... Eee, životeee...

Sad kad reče Sanjica za stan, brate mili, kako bi mi lepo živeli samo da nije proklete kirije i potstanarstva! user posted image

< Poruku je uredio BubaMira -- 15.8.2011 14:46:21 >

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1056
15.8.2011 14:46:23   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Jovice, a jel imate stan koji ne placate? Velika je stvar kad imas svoj stan i onda ti ne trebaju velike pare.

stan je od mm-a, naravno ne kazem da to nije sreca. zato sam i naglasila da prethodnom postu ne mislim na ljude koji su podstanari, koji nemaju, cije su plate po 20000

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1057
15.8.2011 14:48:14   
Sanjica26 RR
Eh, sve bi bilo super kad ne bi odvajao svaki mesec za kiriju. Pravi je blagoslov kad imas svoj stan.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1058
15.8.2011 14:48:37   
jovicaa

Jovke, u Srbiji nemaš izbora. user posted image Rintaj do preksutra da napuniš frižider... Eee, životeee...

Sad kad reče Sanjica za stan, brate mili, kako bi mi lepo živeli samo da nije proklete kirije i potstanarstva! user posted image

pa da, znam da je to s_Anje... ali sa druge strane ti barem imas stalan posao, a ja imam pola fakulteta i babu i dedu koji mi salju pare, to je sve jaaako nesigurno, sutra mogu da ostanem bez dinara. i zamislim da ostanem bez tih para, cao faks, dobar dan uzasan posao za 15000 posto sa gimnazijom nista bolje ne bih mogla.

< Poruku je uredio jovicaa -- 15.8.2011 14:49:08 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1059
15.8.2011 14:51:15   
Inica
Da, zato i dolazi do problema u brakovima.. Ne mislim direktno zbog novca, vecj zbog problema koji njegov nedostatak prouzrokuje.. Plate su bedne, radno vreme kod nekih privatnika Ne-Daj -Bozhe, ako te prijavi- prijavio te je.. Eto kod mene je sluchaj da radim, ali nemam smene, izadjem iz kucje ujutru, dodjem uveche, dete ne vidjam poshteno, a opet po kucji morash raditi sve isto kao i da si kucji.. Plus shto zhivim u zajednici, shto znachi da i kad pozhelim malo mira i samocje, ako nishta vishe sa svojim detetom, to ne mogu da imam.. I to gushi.. Kad ne mozhesh da se opustish ni na jednom "polju".. 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1060
15.8.2011 14:52:05   
Anoniman
Gde piše da je moj posao stalan i siguran? Jovice, nema garancije više, to je nekad bilo... Imam posao, ali vidi kako mi o tome pričamo, kao da je to neki luksuz imati posao, strašno... user posted image Moj kolega je dobio otkaz preko noći, a svi znate priču sa mm, već 2 puta je imao "posao ne neodređeno" pa se vratio sa torbom kući jer je firma otišla u bankrot...

Offujemo sad, ovo je za "probleme u Srbiji", mada su ti problemi sa bračnim problemima, nažalost, često povezani. user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1061
15.8.2011 14:52:20   
Vučko.ba.
IZVORNA PORUKA: jovicaa

stan je od mm-a, naravno ne kazem da to nije sreca. zato sam i naglasila da prethodnom postu ne mislim na ljude koji su podstanari, koji nemaju, cije su plate po 20000

pardon što ja ovako s neba pa u rebra, al ne znam jesam li dobro shvatila
od tvog muža je stan???? pa ne kontam u čemu je problem???? valjda ako je njegov i tvoj je, pa u krajnjem slučaju imate dijete koje je vaše

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1062
15.8.2011 14:52:55   
jovicaa
 znam da je  tudja trava uvek zelenija, ali pogledajte malo i u svoje dvoriste mozda i nije bas toliko lose kao sto se ciniuser posted image
evo nasi prijatelji, on radi tezak fizicki posao, a zena isto uzasan posao, za po dvadesetak hiljada otprilike, zive privatno nemaju nikog ali apsolutno nikog ko moze da im pomogne, znaci mrtvi roditelji, imaju dete. zamislite kako je to strasno, mene tuga uhvati svaki put kada pomislim. a ona radi i nedeljom???? a radno vreme im je do 5, 6.. uzas uzas... sta ti ljudi imaju u zivotu?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1063
15.8.2011 14:55:06   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

od tvog muža je stan???? pa ne kontam u čemu je problem???? valjda ako je njegov i tvoj je, pa u krajnjem slučaju imate dijete koje je vaše

pa ja tako kazem, zato sto tako i jeste, to nije moj stan nego mog muza i njegovog brata, mog imena tu nema , nije stecen u braku, sto otprilike znaci da ako se sutra razvedemo tu tu pa pa.. mislim to je realna situacija, volim kada sam realna, nije mi muz neki zli macistauser posted image
u principu on govori nas stan, a i ja, ali ovde sam htela lepo da vam docaram situaciju, da ako se sutra razvedemo ostacu bez stana i automatski bez faksa posto bi morala da begam nazad u vs.

< Poruku je uredio jovicaa -- 15.8.2011 14:56:55 >

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 1064
15.8.2011 14:55:43   
Anoniman
Imaju jedno drugo, Jovke. user posted image Ajde da ne bedačimo više, i onako offujemo, samo ćemo pokvariti sebi dan. Imamo svoju decu, svoje porodice, imamo osmehe. Nije baš sve tako crno. I ne piše se baš svima crno, osim onim životinjicama što će Ivaj-in muž da pobije u lovu. user posted image

Evo jedan optimistično-ulizivački user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1065
15.8.2011 14:56:56   
Sanjica26 RR
Inace, otisli smo u off, jer je Ivaj iznela svoj problem, a mi se uhvatili nasih problema.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 15.8.2011 14:57:26 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1066
15.8.2011 14:57:32   
Vučko.ba.

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

pa ja tako kazem, zato sto tako i jeste, to nije moj stan nego mog muza i njegovog brata, mog imena tu nema , nije stecen u braku, sto otprilike znaci da ako se sutra razvedemo tu tu pa pa.. mislim to je realna situacija, volim kada sam realna, nije mi muz neki zli macistauser posted image

znači ta polovina tvoga muža = od tvog djeteta user posted image  što znači ako se ne daj Bože razvedete njemu (op.aut. tvom mužu) kitica cvijeća user posted image  volim što sam i ja realna user posted image

< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 15.8.2011 15:00:57 >

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1067
15.8.2011 14:57:48   
Snelle

I ne piše se baš svima crno, osim onim životinjicama što će Ivaj-in muž da pobije u lovu. user posted image

user posted image  I tako nam se danas i ova tema završi sa životinjama user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1068
15.8.2011 14:58:29   
jovicaa

Inace, otisli smo u off, jer je Ivaj iznela svoj problem, a mi se uhvatili nasih problema.

dauser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1069
15.8.2011 14:58:47   
jovicaa

Imaju jedno drugo, Jovke. user posted image Ajde da ne bedačimo više, i onako offujemo, samo ćemo pokvariti sebi dan. Imamo svoju decu, svoje porodice, imamo osmehe. Nije baš sve tako crno. I ne piše se baš svima crno, osim onim životinjicama što će Ivaj-in muž da pobije u lovu. user posted image

Evo jedan optimistično-ulizivački user posted image

jeste, jadne zivotinjeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1070
15.8.2011 15:04:04   
ivaj
i sto ce da zavrse kod mene u zamrzivacu,pa cu da ih spremam ovako nadrndanauser posted image

probudila se jeca,svraticu kasnije

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1071
15.8.2011 15:05:30   
*Alexx*

Ja sad moram malo u off, ali čini ti se user posted image Nema šanse da bi ti odvajala te pare sa strane, nego bi se potrošile na nešto drugo (tj. na ono što sada sebi uskraćujete jer dajete na faking kiriju). A para nikad dosta, apetiti rastu... ja to iz ličnog iskustva. Elem, čovek nikad zadovoljan, prokleti smo user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1072
15.8.2011 15:09:07   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ja sad moram malo u off, ali čini ti se user posted image Nema šanse da bi ti odvajala te pare sa strane, nego bi se potrošile na nešto drugo (tj. na ono što sada sebi uskraćujete jer dajete na faking kiriju). A para nikad dosta, apetiti rastu... ja to iz ličnog iskustva. Elem, čovek nikad zadovoljan, prokleti smo user posted image

slazem se, kako god okrenes  nezadovoljni, grozni... i mi imamo 100 evra ratu za autouser posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 15.8.2011 15:10:17 >

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1073
15.8.2011 15:10:44   
Anoniman
Verovatno si u pravu, Alex... Mada, ja sam štedljivica kada imam cilj. Pre 2 godine je mm bio bez posla, isto kirija, isto sve, ali ja sam zacrtala da idemo na more, i otišli smo. Plata mi je bila dooosta manja. Sačuvala sam regres, da mm ne zna (ne iz loše namere, već sakrila za more), dobila povišicu na poslu pa i tu čupkala, i na polovini leta samo rekla : za 7 dana idemo na more! On je pao na dupe od sreće, još smo pre toga bili i opljačkani... uf. user posted image

Sad ne mogu tako da štekam, sve je poskupelo, imamo Ninicu... Biće vremenom, stvorićemo. user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 1074
15.8.2011 15:11:49   
*Alexx*
slazem se, kako god okrenes  nezadovoljni, grozni... i mi imamo 100 evra ratu za autouser posted image

Samo?! user posted image Mene čeka kredit za stan user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here