RE: Moj dever (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Verolina -> RE: Moj dever (12.6.2014 13:51:57)

Deca koja tuku roditelje su jedne od najgorih osoba na svetu[sm=hudicek1.gif]

Olga75 -> RE: Moj dever (12.6.2014 13:53:31)

znate sta mi je najstrasnije , to sto sam ja ta govna mom detetu sama na vrat stavila
oni rekose : da Marije nema tamara bi sve nasledila ??????
i sta ja sad da kazem i uradim
ajde vi ste pametne zene , ja sam pod afektom
za ovih svojih 40 godina ja to cula nisam

Verolina -> RE: Moj dever (12.6.2014 13:55:37)

Ne razumem zasto uopste analiziras bolestan mozak? Normalan zakljucak iz bolesnog uma neces izvuci, jer ga ne izvuku ni oni koji su se za to skolovali godinama i radili na psihijatriji godinama. Jezivo je uopste to i pomisliti, a izgovoriti....ja bih pozvala sanitet iz Kovina momentalno.

Misha i Ljisha -> RE: Moj dever (12.6.2014 13:56:57)

ju ma ja kad bih cula tako nesto, ne znam iskreno sve mislim da su neki clanovi moje porodice potajno bili vrlo srecni sto su mi rekli da ne mogu da imam decu ali niko na glas nista rekao nije. Ali da jeste ne znam stvarno ma gonite se i vi i nasledstvo. Dete mi nece biti gladno nikad. Ma jela bih kamenja ona bi imala a neka ture sebi sve u dupe sto zele da imaju. Svako od nas ide na kraju u istu rupu. A na onom svetu ce dobiti svako ono sto je zasluzio

Torbica -> RE: Moj dever (12.6.2014 13:58:26)

Ljisho, slazem se.
Olga, rekla bih ja da mom detetu ama nista ne treba i zavrsila kontakte sa istima, Boze sacuvaj kako je sve to strasno...[sm=smiley19.gif]

Anoniman -> RE: Moj dever (12.6.2014 13:59:04)

verka je dobro rekla, dzaba analiza. mislim, u pitanju su sigurno milioni dolara pa se isplati tako nesto pozeleti nekom bliskom krvnom srodniku koji je pri tom malo dete[sm=zmeden.gif]

Janncica -> RE: Moj dever (12.6.2014 13:59:11)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

[sm=smiley35.gif][sm=smiley3.gif] kakvih ljudi ima. Uzas.
Nista gore nego kad se svoji posvadjaju za parce zemlje,kuce,stana.Pa k''o lesinari...uh,uvek se iznerviram kad cujem tako nesto.

Verolina -> RE: Moj dever (12.6.2014 14:06:51)

Bas vala, lesinari.[sm=hudicek1.gif]
Ha ha ha...Moram da vam ispricam...Moja svekrva ima unuku (od njenog brata unucica), a posto se moj dever nikada nece ozeniti, a muz i ja nemamo decu, kaze ti moja svekrva, eto ona bi volela da sve ostane toj maleckoj ako mi ne budemo imali dece. I to je naravno rekla i pred svojom familijom nekoliko puta, a onda su svi najednom poceli naprasno da nas pitaju ima li sta novo itd. Poslednja scena gde ona to izgovara je Djurdjevdan prosle godine, pred svima, ukljucujuci i moju majku, koja se strasno potresla, ne zbog para, vec zato sto vidi koliko njih sve boli uvo za moju psihu i da su se vec svi pomirili sa tim da od nase bebe nema nista. A onda je Milos dreknuo, da ce imanje ostati na prezimenu, makar on usvojio deset Cigancadi i dao im svoje prezime. Moja svekrva vise nikada to nije ponovila niti nas rodbina pita ima li stanovo-vise nemaju vajde ni od cinjenice da ima ni od cinjenice da nema.[sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Moj dever (12.6.2014 14:13:06)

i ja sam Mariju jedva rodila kad su svi bili 1000% sigurni da smo jalovi
i sad je ona trn u oku
pa mom oku , smislu zivota zeleti smrt ?
pa emojte ljudi da terate vraga , nemojte molim va
a teraju ga
i sta sad ?
da im mislim detetu ono sto oni misle mom ? da mislim njima to isto ?
pa i ja moram jednom umreti

degu -> RE: Moj dever (12.6.2014 14:26:39)

E pa stvarno ne mogu da verujem da takvih ljudi ima. Ja sam moje stričeve obožavala i oni mene, uopšte ne mogu da zamislim da jedan stric poželi da bratanca/bratanice nema [sm=zmeden.gif] koliko ljudi mogu biti prokleti, kao da će pare za sobom u grob poneti [sm=hudicek1.gif] Ne mogu da shvatim, to je njegova krv. Pa gledam mog muža koliko obožava svoje bratanice, ja ih obožavam, mog bratanca volim svim svojim srcem, jedino što mogu da poželim je da ih imamo još i da su nam živi i zdravi. Stvarno je tuga što na taj način i decu odvajaju, umesto da se vole, sestre su. [sm=smiley13.gif]

Olga75 -> RE: Moj dever (12.6.2014 14:30:42)

Degu to nisu ljudi
jetrva sa svojom mamom nije priala 10 godina
sa rodjenom mamom ?
imali tu bilo kakve lepe reci
covek je covek , govno je govno
il da budem fina
prema svecu i tropar

Torbica -> RE: Moj dever (12.6.2014 14:55:32)

Joj bre Olga, ne moze to normalan covek da pojmi. Pa mene boli kad mi neko dete popreko pogleda za glupost... A moj dever ih voli, stvarno, ne mogu da gresim dusu.. Kako da ne volis cistu deciju dusu, pa to su andjeli na zemlji.... Ja bih se povukla skroz, iskreno, bez dileme... [sm=smiley19.gif]

Olga75 -> RE: Moj dever (12.6.2014 15:51:01)

pa eto ta robertova cetvrtina vredi vice nego arija
i da ne kazem sta im mislim i zelim
pu ne radovali se nicenu govna obicna

big mum -> RE: Moj dever (12.6.2014 15:59:21)

znate sta mi je najstrasnije , to sto sam ja ta govna mom detetu sama na vrat stavila
i sta ja sad da kazem i uradim
ajde vi ste pametne zene , ja sam pod afektom
za ovih svojih 40 godina ja to cula nisam

Ne mogu da vjerujem kakvih bolesnih umova ima,ovo je za nepovjerovati[sm=smiley13.gif]
Moj djever je zamahnuo da udari moje djete a ovaj je poželio da je nema.Bolesnici jedni[sm=smiley21.gif]

Kako nemožeš da voliš djecu,svu djecu.Šta si ti robot ,mašina koja nema osjećaja
Zgrožavam se [sm=zz_furious.gif][sm=zz_furious.gif]

Žapkić -> RE: Moj dever (12.6.2014 16:18:19)

i ja sam Mariju jedva rodila kad su svi bili 1000% sigurni da smo jalovi
i sad je ona trn u oku

pa mom oku , smislu zivota zeleti smrt ?
pa emojte ljudi da terate vraga , nemojte molim va
a teraju ga
i sta sad ?
da im mislim detetu ono sto oni misle mom ? da mislim njima to isto ?
pa i ja moram jednom umreti

E, Olga, ovo je potpuno ista situacijakao kaod mene. Još, plus, Tinaje jedino zensko dete u njihovoj familiji, pa sad smeta... zaboga-nije muško!!! Hebalo ih muško!!!
A to isto"Muško" mij e zahvaljujući mom deveru i jetrvi umrlo!!!

Verolina -> RE: Moj dever (12.6.2014 16:26:48)

IZVORNA PORUKA: big mum

Kako nemožeš da voliš djecu,svu djecu.Šta si ti robot ,mašina koja nema osjećaja

Ko ne zna za osecanja taj se ne moze na drugog sazaliti; ko se ne moze na drugog sazaliti taj ne moze drugog ni voleti; ko ne moze voleti odrasla taj ne moze voleti ni dete; ko ne moze voleti dete jos manje ce pticu ili drvo; a ko ne ispuni ljubav prema svakoj kariki u nizu, od ljubavi prema sebi do ljubavi prema Zemlji planeti je definitivno moj covek za izbegavanje. Malo ih je u mene sa svim karikama. Dvoje su me rodili, jedan ima istu krv ko moju i zeni se sa onom koja to ispunjava, za jednog sam se udala i ima ih jos na deset prsta da ih nabrojim sa kojima se privatno druzim. Sve ostalo-cao!
Ranije sam mnogo primala k srcu nedostatak emocija kod ljudi. Mogu da se pohvalim da me to sad iznervira, ali zbog toga ne placem. Pocevsi od ovog foruma , preko drustvenih mreza pa do privatnog zivota, i suvise je mnogo go*ana. Nema nasig neurona dovoljno da se potrose na njih. Valja ih cuvati za one koji vrede necemu.

Klarita -> RE: Moj dever (12.6.2014 16:36:44)

Olga, ja bi to sve u PM [sm=smiley35.gif] i ne bih ih vise pogledala dok su zivi pa taman mi na oci umirali. Imam slican primer u dvoristu, znam kako se osecas, ja posmatram jednu sestru mm (doduse od tetke, ali mi je tu u dvoristu) kao vazduh, pa cak i njega postujem, ali nju [sm=lev.gif]
I mnogo bolje zivim od onda!
Ne sme niko ni "U usta da metne" ono sto sam ja rodila, a kamo li da im pozeli nesto lose. Za dobro sam jos bolja, a li za lose najgora [sm=hudicek1.gif]

big mum -> RE: Moj dever (12.6.2014 22:27:48)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ko ne zna za osecanja taj se ne moze na drugog sazaliti; ko se ne moze na drugog sazaliti taj ne moze drugog ni voleti; ko ne moze voleti odrasla taj ne moze voleti ni dete; ko ne moze voleti dete jos manje ce pticu ili drvo; a ko ne ispuni ljubav prema svakoj kariki u nizu, od ljubavi prema sebi do ljubavi prema Zemlji planeti je definitivno moj covek za izbegavanje. Malo ih je u mene sa svim karikama. Dvoje su me rodili, jedan ima istu krv ko moju i zeni se sa onom koja to ispunjava, za jednog sam se udala i ima ih jos na deset prsta da ih nabrojim sa kojima se privatno druzim. Sve ostalo-cao!
Ranije sam mnogo primala k srcu nedostatak emocija kod ljudi. Mogu da se pohvalim da me to sad iznervira, ali zbog toga ne placem. Pocevsi od ovog foruma , preko drustvenih mreza pa do privatnog zivota, i suvise je mnogo go*ana. Nema nasig neurona dovoljno da se potrose na njih. Valja ih cuvati za one koji vrede necemu.

Zaista je malo takvih ljudI.Dvoje koji su me rodili sam izgubila[sm=smiley19.gif],dvoje ispod srca nosala,jedna je moje krvi,za jednog sam se udala.

ivanarepova -> RE: Moj dever (12.7.2014 15:02:49)

Imam osjecaj da on mrzi moje djete nikad nepita kako je i dodje jednom u dva mjeseca da ga vidi i to jedva nikad mu nije donjeo bombonu nikad nista a od zaove moje maloj sve zivo kupuje svaki dan s njom trebala bih ja biti pokvarena ko i on al nemogu zao mi je sto moje djete svog strica uopste nece upamtiti po lepoj nekoj stvari da ga dodje vidjet barem ili nazvat pitat kako je ma nikad

NadaR -> RE: Moj dever (13.7.2014 16:31:49)

Moj dolazi na odmor za mjesec dana. Mm uvijek juri da tada ima godisnji I onda smo svi zajedno na selu. Bazen , rostilj , vino , druzenje I blebetanje do dugo u noc .. [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]