MicinaMama -> RE: Moj dever (16.8.2012 9:41:10)
|
Jojjj temeeee....hahaha.Moj dever je mali ima 12 god i igra se sa igrackama od moje milice,cak je i ljubomoran na nju pa je gurne da ona padne...krivo mu je sto nije naj mladji,nedaj boze da dete ostavljam sa njim a mali je pakosan samo tako...ne voli me i samo me podbada sa nekim gupostima (neznam samo gde ih cuje),uzme nekakav predmet pa me pogodi u glavu.....Boze oprosti ali kao da nije sav svoj... Sada mi je dosao stariji dever koji ima skoro 40 god pa ovako sa stomakom do zuba moram da cistim,perem i da mu kuvam...a niti je moj gost nego od svekijevica a njih bas briga oni sede kod kuce jer mu nedaju da bude gore kod njih dok od mm-a otac ne dodje sa odmora a to je danas!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],boga mi bio je kod nas 2,5 nedelje tacno,dosta vise!Ja se trebam poroditi i treba mi snaga.A on samo sedne za komp,sto god mu kazes mrsko mu,ne tusira se,tanjirica nikada nije podigao kamo li sta oprao za sobom ili tako to....ali napokon tome je kraj i NIKADA VISEEEE!!!! A ima i kao sto marince kaze zlaovu!Upravo taj smisao te reci i jeste,pokvarena je do bola,nije dvolicna nego trolicna,nije normalna....A nikada je necu moci skontati za zivota sta je njoj i kakav problem nju muci.Neki dan dosla,ja imala goste...Sa svima se pozdravila a meni ni dobar dan nije rekla.....i krava kaze muuuu kad nekoga vidi...Zasto!?Pa frajerka mi uvalila starijeg devera da se ja brinem trudna o njemu a jos htela i mladjeg da mi uvali da ga cuvam preko celog dana,a ja nisam htela da mi iko dolazi od 3-6 da mogu na miru da odspavam sa svojim detetom....ali to njima nista ne znaci jer je to problem sto oni ne mogu da dodju kada oni hoce....E malo morgen!
|
|
|
|