ivaj -> RE: Moj dever (22.3.2011 21:15:06)
|
Joj ljudi moji ja cu stvarno da poludim! Stalno pisem o mom deveru i jetrvi pa ce ispasti da sam opterecena,ali neka,moram da vam pisem o tome koliko me nerviraju. Zivimo u istoj kuci,oni stan ispod nas.Svekar nam dao stanove iste kvadrature u grubim radovima. Mi prvi sredili kupatilo i tu stali.Oni sredili ceo stan jako brzo jer su imali vise para.Nebitno. E sad... Kupatilo preslikano nase. Mi prosle godine okrecili sobu u ljubicasto,oni okrecise njihovu pre neki dan.U ljubicasto naravno. Mi stavili ugaonu u jedan ugao,oni svoju prebacili u taj isti. Ja stavila policu sa cvecem,odem sutradan oni stavili,isto mesto,ista polica. U kuhinji ista rasveta. Na trpezarijskom stolu saksija sa cvecem kao kod mene. I kulminacija,veceras mi jetrva sva usplahirena prica kakve je zesce stolice narucila,ja je pitam kakve,kaze iste kao tvoje! Ja pitam a kakav je sto,kaze isto stakleni kao vas! Ej,pa oni su prodali sto i stolice da bi kupili kao nase.Jos mi prica kakve su,kao ja ne znam!? Sad mozete da pomislite da sam ljubomorna,kunem se da nisam. Mozete da kazete da sam opterecena njima i da sam luda,priznajem jesam. Ali znate zasto? Zato sto obozavam raznolikost,zato sto sam godinu dana pred dobijanje stana kupovala sve moguce novine o uredjenju doma.Da mi bude lepo i razlicito.Da se svi oduseve kad udju. I sta sad!? Dodje seljanka koja je prodala njivu i prekopira ceo moj stan,moj stil,sve,... I isti ce nam ljudi dolaziti u kucu i pitati se ko je tu koga kopirao. Ma znate sta,pored svih problema koje imam,celo vece ne mogu da dodjem k sebi od soka.Kako ih nije sramota? Toliko su jadni da nemam vise zivaca za njih! A moram svaki dan da ih gledam,da se kezim i gutam zarad mira u kuci. Eh zivote..Sve sto sam u zivotu najvise mrzela,sve me je snaslo,...
|
|
|
|