Vika -> RE: Moj dever (15.9.2011 14:24:33)
|
Evo teme za mene, jer mi treba i vaše mišljenje: Prvih 7 godina braka živela sam u zajednici sa porodicom mm, uključujući devera. Super smo se slagali, brinula sam o njemu kao o bratu (čitaj kuvala, prala, slušala...). Potom smo se mi odselili, i dalje smo ostali u dobrim odnosima, posećivali se i pozivali za rođendane. A onda se on oženio, starijom ženom sa sela, majkom dve devojčice, i od tada prekida sve odnose sa nama. Bukvalno! Niti nam je javio da se oženio, niti da je dobio dete, niti nas je pozvao na prvi rođendan i sl. MM roditeljima sam objasnila da nije do nas. Pokušala na slavi svekra da se zbližimo, a on nije ni predstavio suprugu već je spustio glavu i zbrisao u drugu sobu. Ona svekrvi kuka ako pomene moje dete, a svekrva me izluđuje invetarisanjem igračaka i komentarima kako njihovo dete nema ovo ili ono. Inače, njihovom detetu je sve kupljeno od strane svekijevaca koji ih izdržavaju, dok mi uglavnom kupujemo sami, tj. ja i moji. Mišljenja sam da inicijativa treba da potekne od njih, ako je ikada i bude bilo, jer sa naše strane nije bilo ničega ružnog. Koliko sam prokljuvila iz svekrvinih komentara, jetrva ja iskompleksirana pa je izvršila uticaj na devera. Mada, ne znam ko bi meni mogao da zabrani da pozovem brata[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|