Verolina -> RE: Moj dever (12.6.2014 13:36:50)
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Olupala bi ga stolicom, jbl je selo i bruka. QQ sva sam se naježila!!!!! I ja isto! je l' ne razume jezik civilizacije, ne zna sta znaci dete i postovanje, stolica u glavu automatski! Kako se razbesnim na ove egzemplare. Moj je pre neki dan pojeo citavu cinijicu jagoda koju sam spremila kad mi kumce dodje. To su domace, neprskane i zato sam ih i odvojila za nju. I lepo sam svima rekla, ukljucujuci i njega, ali neeeeee, morao je da ih strpa u svoju alavu g*zicu. A mom muzu bi zalogaj iz oka uzeo. Prvo on, pa svi ostali. Svekar mi je kukao skoro :"Gde sam ja to pogresio?" I ja sam mu odbrusila:" Da si malo manje isao po kafanama i malo vise vaspitavao decu, mozda se ne bi ovo u ovolikoj meri otelo." Stvarno sam bila besna kad sam mu to rekla, jer mi je dosta vise njihovog pros*ravanja. A obrukaju me gde god da se pojave! Moj muz, je dobar covek ima pitom karakter po prirodi, pa je opet neiskoriscena neinteligencija, nedovoljno vodjen i usmeravan. Tacnije, uopste nije vodjen i usmeravan. Verujete li vi da su oni dete koje je sa cetiri godine bez icije pomoci naucilo da cita i da pise pustili da zavrsi ustrucenu skolu. One se posle doskolovao dalje, ali bez ikakve ljubavi je zavrsio masinstvo. On je hteo da se bavi politikom ili novinarstvom, ali dzaba. A deveru je njegov prirodni kretenizam samo nabujao usled nedostatka vaspitanja! A onda ce ti moja svekrva;"Samo kad je tvoj brat direktor i ti profesor kulturni i vaspitani"[sm=smiley36.gif]I ja joj uvek isto kazem, pa ona poludi:"Moji za tvoje mogu da otvore vecernju skolu. Mogao je to i moj pokojni deda da uradi, sa pet razreda osnovne skole, jer je i on imao vise kulture i vaspitanja od citavog tvog ucinka nad sinovima"!
|
|
|
|