Anoniman -> RE: Peticija: produzenje porodiljskog radi brige o detetu sa posebnim potrebama (14.4.2011 10:00:21)
|
Ljudi, dok se peticija sastavi, dok je potpise dovoljan broj ljudi, dok se napravi plan kako i gde prvo, proci ce i maj. Nije poenta da se zaletimo prekosutra, nego da probamo da uz nas zahtev ponudimo i resenje. I Buba je u pravu, treba nam pomoc lekara i pravnika i sto Verus kaze, naci cemo neke statistike. Ni ja nisam za radikale i ostale. Svi se oni bez razlike zalazu za sebe, to su prazne price za birace, a videcemo posle da li se nekom obratiti da podrzi predlog za promenu zakona ako dotle uspmo da dodjemo. Predlog Vlada daje Skupstini i posto su jos aktuelni oni koji su na vlasti, mozda treba tamo da se obratimo za podrsku. Mislim da sam i ovde videla da ima vrtica kod kojih su grupama i deca sa specijalnm potrebama. Mi smo mog sestrica od prvog dana setali kod svakog kao cigance [sm=smiley1.gif] i on nema problema sa drugim ljudima. NAravno da milion puta zaplace i danas da hoce kod mame i slicno, ali mislim da je ta socijalizacija vazna od pocetka i nije lose da to znamo i mi buduce mame. Naravno babama decu iskljucivo uz nadzor [sm=smiley36.gif], ali ja planiram odmah i dadilju pomalo kao i da mi sestra vrati sve ono sto sam ja cuvala njenog klinca [sm=smiley36.gif] Sreca, pa dosta prijateljica ima sada vec bebe pa cu imati sa kom da se muvam i kome da ga privaljujem bar na po pet minuta. Mozda zvuci grozno, ali mslim da cu na taj nacin da izbegnem neke od problema sa kojima se susrecete (ne mislim na zdravstvene probleme)
|
|
|
|