IVA 11 -> RE: Peticija: produzenje porodiljskog radi brige o detetu sa posebnim potrebama (14.4.2011 0:01:51)
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira I sada apleujem na sve one žene koje su mastile brke na 50 strana o ljubavnicinom životu da sad malo svrate i u ovu temu . Ovde neće biti sočnih pikanterija iz nečijeg sexualnog života , ali će biti reči o ljudskosti , hrabrosti , podršci . Nije valjda da smo sve zaboravile na to u silnom mozganju o identitetu anonimnih ? Većina starih članica priželjkuje duh stare RR u kojoj ste svi bili složni i u kojoj su se najviše čitale teme o deci i delili saveti vezani za njih . Evo šanse da se nešto od tog duha stare RR vrati na velika vrata . Ja stvarno mislim da se , ako ništa drugo , bar može privući pažnja na probleme koje imaju mame danas . Ovo kao da sam ja napisala. Potpuno se slazem sa svakom tvojom recenicom. Muka mi je vise od glupih tema koje gube smisao kad se citav forum sjati, i onda kao da se ne radi o forumu za bebe i savjete za bebe, nego o Svetu, Skandalu, detektivima i pametovanju! Ja nisam u radnom odnosu niti cu uskorije vrijeme da radim jer sam na postdiplomskim studijama, ali ako ikako mogu od sveg srca cu priskociti u pomoc za ovu peticiju, svim mamama cije bebe imaju problem i koje moraju da ostanu uz svoje bebe! Voljela bih da svaka od vas ima pravo na vece porodiljsko bolovanje, a ne da mora beba da se tako mala smjesti u vrtic i tamo prepusti "na milost i nemilost" osoblja koje briga ima li beba alergiju ili neko oboljenje. Briga u smislu da ce svakom djetetu dati istu hranu. Drzava to ne shvata, kao ni mnoge druge probleme roditelja, pa je vise vrijeme da se bagri stane na put i da se majke izbore za svoja prava!
|
|
|
|