Nensi* -> RE: Peticija: produzenje porodiljskog radi brige o detetu sa posebnim potrebama (17.4.2011 0:20:38)
|
IZVORNA PORUKA: Tea2 U Beogradu je zabranjeno donositi hranu u vrtić ,osim fabrički zatvorene i ta priča oko hrane je zapečaćena! Meni ovde nešto nije jasno,a pratim pažljivo ovu temu. Hronologija: Verus otvara temu da pomogne mini i nensi. Verus kaže da bi volela da se jave mina i nensi . Javljaju se mina i nensi i traže da se peticija odloži dok one ne produže bolovanje. MaliMis kaye da se toa peticija nece ni zavrsiti dok one ne odrade svoje. Ne javlja se ni jedna žena kojoj je ovo lično potrebno i ne navodi konkretne razloge zašto. U jednom svom postu sam se vec nešto slično pitala.Sada nemam strpljenja da navedene stavke potkrepim citatima,ali,ako bude potrebno-uradiću i to Verus,svaka čast na dobroj volji,ali...i dalje mi nije jasno ..... Ja stvarno ne znam sta se od mene ocekuje da napisem ovde [sm=zmeden.gif] Koliko sam shvatila,ovde se pisu problemi zbog kojih bi majke mogle da produzavaju bolovanje a da to nije samo nalaz fizijatra,vec neki drugi problemi. Napisala sam problem koji imam i kad se budu skupljali potpisi rado cu dati svoj.
|
|
|
|