Leptiric123 -> RE: GAK Narodni Front (4.7.2013 20:42:46)
|
Blizanac82 Andjelić je vrhunski stručnjak, znam sve najbolje o njemu, stvarno nemam ni jednu ruznu reč...ako si kod njega ne brini u sigurnim si rukama sto posto. Meni u NF trudnoću vodi dr A.Ristić, čak i ne znam da li negde radi privatno iskreno nisam čula, ali takodje znam da je vrhunski, jeste mlad i svi se uplaše kad ga vide kao šta ovaj zna, ali ja znam par nekih zena koje je spasio, a jedna od njih je i moja jako dobra drugarica. Skroz je normalan, sve što pitaš objasni, nije nadobudan i uobražen, ume da opusti...baš baš imam lepo mišljenje. P.S.I mene je spasio pre neki dan, htela je neka dr da me poradja i "videla" mi je sve i svasta...da nije bilo njega porodila bi me cr sto posto...nego sva sreća bio je tu negde pa me je pregledao i rekao da je sve ok i da očekujem krajem meseca ne bi trebalo pre...A traumu koju sam dozivela od te doktorke što me je prva pregledala (jer ga je menjala valjda je išao na neku operaciju) ne bih da prepirčavam, nisam znala šta me je snašlo, samo zato što se njoj zurilo i nije mogla da se udubljuje u "komplikovane" trudnice... Mislim da sa Andjelićem, Ristićem, Mikovićem, Stanojevićem...nema greške, svako je stručnjak i priča za sebe, ali mislim da tu nema mesta za greške. Sve pohvale za njih.
|
|
|
|