Tiziana -> RE: GAK Narodni Front (6.6.2013 10:26:52)
|
Zavisi od dr do dr da li ce da dodje ili nece ako krene porodjaj u sred noci ili kad nije dezuran. Meni se desilo da mi je moj dr koji se inace javlja u pola noci na tel otisao na kraci odmor dan uoci mog prvog porodjaja,zvala ga u pola noci,javio se,organizovao sve i mene je porodio dr koji je bio dezuran.sve proslo super i sa porodjajemi sa epiduralom i s abebom i sa svim... Drugi put sam isla na ovaj dogovoreni,koji buds spominje,ali me je dr daaanima pre toga pratio i tako nam se fino namestilo da sam na dan porodjaja i njegovog dezurstva dosla 5 prstiju otvorena,kontrakcije vec imala od 7. meseca i sve je islo ond aislo glatko.sve i da ujutru nisam dosla,pukao bi mi verovatno vodenjak tokom dana. Elem,sve zavisi od dr,od toga koliko dugo ides kod njega,kakav imate odnos i pre svega kakav on uopste ima odnos sa pacijentkinjama. Ja se secam da sam jednom otilsa na ctg i da je moj dr usao i gledao ctg zapis i rekao mi kroz salu -nemojte molim vas veceras da vam krene,prosle noci sam isao da porodim jednu zenu,srusicu se ako budem morao i nocas-
|
|
|
|