janabons -> RE: GAK Narodni Front (26.6.2013 12:40:13)
|
Dobila sam visok pritisak 6 dana pre termina, u dogovoru sa mojim dr 10.06. legla na odeljenje visoko rizicne trudnoce da bi sve pomnije pratili i dogovorili se da ce me za dan, dva poroditi. Dogovor je bio da idem na epidural uz prisustvo muza. Medjutim meni krenule kontrakcije tog dana po podne, zvala dr, uradili jos jedan ctg i odmah me poslali u porodiliste.Ctg bio sve losiji, plodova voda se rapidno smanjivala, busili vodenjak 4 lekara, vode nema.U roku od 10 min moj dr je insistirao carskom rezu, jer mu se situacija nije svidela, nacelnik je to morao da odobri, malo je zatezao, tipa-zena u boksu do mene se vec deset sati poradja prirodno , pa je nisu poslali na carski. Onda su moj dr i nacelnik izasli , vratili se za minut i nacelnik je rekao kucaj nalog za hitan carski. Beba je rodjena od tad za 15 min, sve je bilo leteci. NAgutala se zelene plodove vode, prebacili je sutra ujutru u institut na intenzivnu,samo su doneli da mi je pokazu,dr me je mnogo dugo cistio.Ja izasla iz fronta ,pa sa njom otisla da lezim jos 5.dana u institutu. Na kraju je isprimala te antibiotike i sve se dobro zavrsilo,ali stres koji sam prezivelA NIKADA NECU ZABORAVITI-POJAVILE SU MI SE SEDE U KOSI. Hvala bogu,posledica nema nikakvih, uradjeni su svi moguci pregledi, a lekari sa instituta su mi rekli da posledica nema zahvaljujuci tome sto je cr uradjen u pravom trenutku. Zato kazem, svaka cast onim zenama koje idu bez veze.KAda porodjaj ide svojim tokom, sve je lako, a kada nesto krene napoako....
|
|
|
|