smeško -> RE: GAK Narodni Front (22.7.2013 4:29:30)
|
Da ne ostanem dužna za odgovor. Nekoliko puta sam išla u N.Front i sestre su bile jako ljubazne. Doktori nisu. Sve su radili preko volje, sa vikom, arogancijom, neljubaznošću. Jedan si im u moru ljudi koji ih smaraju svakog dana...[sm=hudicek1.gif] Prethodnu trudnoću sam iz tog razloga završila u Višegradskoj. Jer sam u Frontu sa ozbiljnom dijagnozom oštećenja jetre nepoznatog uzroka, primljena kao životinja. U Višegradskoj je bilo potpuno drugačije. Tamo sam naišla na najljubaznije doktore. Zbog komplikacija u prethodnoj trudnoći ginekolog u dz mi, na samom početku ove trudnoće, da uput za savetovalište u N.Frontu. Odem i provedem se katastrofalno. Dr me je potpuno demoralisala, napričala mi sve najgore. Rekla je da ova trudnoća nije dobra, eho ploda se ne vidi (u 6. nedelji!) i ono što se vidi nije dobro. Nije htela da radi uz vaginalnom nego abdominalnom sondom, kao, svejedno je ionako ništa ne valja. Ja je pitam da li je još rano za eho i da mi da neku nadu da proverimo za nedelju,dve, pa ako ne valja šta mogu. Ona mi odgovara da može,ali da u suštini čekamo da prokrvarim... Ceo stav i način na koji je sve ispričala me je naterao da plačem 4 sata po izlasku iz ordinacije. Promenila sam kliniku, vratila se sama u Višegradsku i za sada, hvala dragom Bogu, moja beba i ja hrabro napredujemo kroz šesti mesec. To je moje iskustvo, naravno. Ne prođemo svi isto.
|
|
|
|