Rosita -> RE: GAK Narodni Front (16.5.2013 15:19:34)
|
Ja sam bila 3 dana i nisam prala kosu, ionako sam znala da neću pa se zato iščuđavam sebi što sam nosila, kosa mi je takva da ne izgleda prljava ni nakon 7 dana (al perem je, dakako [sm=smiley36.gif]). Ma kome je još do pranja kose tad... Pazi, imaš temu spisak stvari za porodilište, pa ćeš naići na ideje. Bademantil ti i nije toliko potreban, ali ok, neki tanji može. Mrežastih uložaka ponesei i više nego što kaže spisak, mada ti mogu doneti. E da, 2-3 benkice za bebu svoje i pelene pampers ili već, vlažne maramice i pavlovićevu! Oni daju pelene pamučne i benkice, ali nekad nema a beba ti se zapiškila [sm=smiley36.gif]. Praktičniji su ti ubrusi, s njima možeš više toga nego sa toalet papirom. Rekoh ti asepsol, kese, one podmetače za wc. Tečni sapun! To posebno naglašavaju, traže da se sklone obični pre vizite. Možeš i jednu svoju jastučnicu. Plastične čaše, voda. Ako se set_im još nečeg, rećiću. A pogledaj i tu temu. Papuče- neke plastične da budu za tuširanje, a možeš i jedne od tkanine za po sobi.
|
|
|
|