Rosita -> RE: GAK Narodni Front (17.4.2013 11:34:04)
|
Ja sam se porodila pre skoro mesec dana. Bio je super porođaj, pa sam možda malo pristrasna, ali ja uglavnom imam reči hvale. Jesam često visila u frontu, bila i na patologiji i u dnevnoj bolnici i td. i td. i tako sam srela jedan broj lekara. Na porođaj sam međutim otišla bez ikakve veze, baš kako mi zapadne. Možda je značilo to što sam celu trudnoću dole pratila. Doktor koji je bio na porođaju me je prepoznao, imali smo susret. Mlad je doktor, ne znam dokle je dogurao po tituli, ali fin je, ljubazan, dr Kostić. anesteziolog odličan, dr Krajinović. Na odeljenju su me prepoznavale tetkice i sestrice, tetkice nudile pomoć, super su! Jer sam ležala jednom na trećem, na četvrtom nije bilo mesta. Jedino je bilo nadrndanih pedijatrijskih sestara, ovih iz dečijeg boksa, naročito jedna, ih, baš je bila bezveze, ali dobro, ne može da pokvari utisak. E sad kupatilo je staro, tolike žene, ali kratko se tamo ostaje, čistačice se uistinu trude da to drže pod kontrolom. Hrana kao hrana, ako imate posebne želje može vam ih rodbina ispuniti [sm=smiley1.gif]. Baby frinedly jeste naporan, takav kakav je dole, ali to ko neće neka ide u drugo porodilište. Na skali od 1 do 5 moje iskustvo sa Frontom je recimo jaka četvorka.
|
|
|
|