RE: GAK Narodni Front (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

Tiziana -> RE: GAK Narodni Front (27.2.2013 9:09:49)

I meni je na drugom porodjaju bio dr.Miketic i delim tvoje misljenje crazy mama. Predivan covek,duhovit covek. I mene je obilazio,i super mi je plasirao kateter i dozirao i sve..Bio je dezuran taj dan. Ja sam imala svog doktora koji mi je rekao da nema potrebe da posebno zovem anesteziologa jer su manje vise svi dobri,proverio ko je dezuran s anjim taj dan i rekao mi da ne brinem!

Leptiric123 -> RE: GAK Narodni Front (4.3.2013 16:12:34)

Ima li neko iskustva sa dr aleksandrom risticem?

Rosita -> RE: GAK Narodni Front (5.3.2013 15:03:45)

Meni je radio prvi ekspertski. Mislim da je dobar doktor.

Bojkic -> RE: GAK Narodni Front (5.3.2013 22:46:55)

Leptiric 123
Meni on vodi trudnoću od 5.meseca. Nije mi nikakva veza, čisto sam kod njega zapala taj dan za ekspertni UZ! [sm=bravo.gif]
I PREZADOVOLJNA SAM!!!![sm=bravo.gif]
Baš sam 4.3 bila na UZ i sad sam već u 39. ned !! [sm=nosecka.gif]
deluje mi kao blesav, u isto vreme vrlo dobar mlad doktor... možeš sve da ga pitaš, stalno je nasmejan i prijateljski raspoložen, na TI odmah da pređeš [sm=smiley36.gif]
sestre koje rade sa njim su vrlo čudne starije gospoje [sm=jezicek.gif] koje možeš da zanemariš i sve se njemu obraćaj!
Inače, ne daju da se uđe da bilo ko vidi bebu na UZ, al ti ako imaš želju da neko uđe sa tobom, sačekaj da te prozove doktor pa njega pitaj, jel gospoje sestre neće dozvoliti! [sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif]
Ja 11.3 ulazim u 40.ned i opet idem kod njega i jedva čekam jer je on jedini koji me tamo oraspoloži...kad bi bio u smeni i kad beba krene napolje, ja bi bila najsrećnija i najtiša porodilja u boxu NF-a! [sm=sloncek.gif]

Leptiric123 -> RE: GAK Narodni Front (6.3.2013 0:26:20)

Bojkic ja mislim da je mojoj drugarici radio hitan CR...i prezadovoljna je. Bas sam cula lepo o njemu...imam kod njega zakazan expertni u 20.nedeljk i jedva cekam...razmisljam da ostanem kod njega za te bitnije preglede koje ne radim u dz...jer sam do sad sve kod razlicitih bila...

Rosita -> RE: GAK Narodni Front (6.3.2013 8:55:14)

I ja se slažem da na prvi pogled može da deluje takooo malooo [sm=smiley1.gif], ali je vrlo prijatan i stručan. I od svih kroz čije sam ruke prošla jedini je sam ponudio da gledam bebu na ekranu i u tako ranoj trudnoći me animirao kako mi beba maše, pokazivao ono što priča... Odličan utisak. Više nisam bila kod njega, sa sestrama jesam dolazila u dodir i dolazim i one su sušta suprotnost, mada im nije lak posao i trudim se da ih razumem.

Trio -> RE: GAK Narodni Front (6.3.2013 15:45:38)

Zdravo svima! Ja sam nova na forumu. Zanima me da li neko ima iskustva sa dr Nikolom Cerović, kakav je stručnjak? Unapred hvala na odgovoru.

Tiziana -> RE: GAK Narodni Front (6.3.2013 16:49:54)

Ja znam za njegovu zenu da je super- dr Milena Cerovic, za njega ne znam...Zenu svi hvale.

mama kukunka -> RE: GAK Narodni Front (6.3.2013 22:59:00)

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Ima li neko iskustva sa dr aleksandrom risticem?

covek nista nije kriv, al je meni baksuz, Dva puta mi je video spontani na UZ.

Bojkic -> RE: GAK Narodni Front (7.3.2013 19:56:09)

Možeš kod njega da vodiš trudnoću, nakon tog expertnog. Nemoraš u DZ. Meni je dr u DZ rekao pre 2nedelje da imam manjka plodove vodove...ja se uspaničila i jedva dočekala da dođem kod Ristića...čovek kaže kakav manjak, sve je u redu... [sm=bravo.gif] toliko o domovima zdravlja!!!! [sm=zmeden.gif]
Pitaj Ristića LIČNO da li bi on mogao da ti vodi trudnoću, ako kaže da može, upadaj unutra i kaži sestrama da ti zakažu prvi sledeći UZ.

Bojkic -> RE: GAK Narodni Front (7.3.2013 20:10:58)

IZVORNA PORUKA: Rosita

... sa sestrama jesam dolazila u dodir i dolazim i one su sušta suprotnost, mada im nije lak posao i trudim se da ih razumem.

Nije ni meni lak posao, pa ne gađam svaku mušteriju koja mi uđe u radnju ofingerom i ne vičem na nju zašto ne zna koji broj košulje nosi! [sm=smiley18.gif][sm=smiley18.gif]
One rade taj posao gde MORAJU biti nasmejane i ljubazne a ne nadrndane i umišljene!!! [sm=smiley13.gif]
Ne želim da ih razumem![sm=smiley13.gif]

Trio -> RE: GAK Narodni Front (7.3.2013 22:33:53)

Hvala ti. Da li je još neko čuo za dr Nikolu Cerovića? Radio mi je ekspertni UZ i trebalo bi da mi vodi trudnoću do kraja.

Leptiric123 -> RE: GAK Narodni Front (11.3.2013 9:36:55)

Trio meni je on radio dabl test. Ne znam sta da ti kazem...malo je pricao sa mnom vise je govorio sestri sta da pise a kada sam dosla po rezultate nisam ga ni videla samo sam cula kada je rekao sestri ;"Ovo je u redu". Ali prijateljica koja tamo radi mi kaze da je on skroz ok...cak mi je preporucila i njega za vodjenje trudnoce. Ali meni se vise svidja Ristić (kome se ne bi svideo hihihi).

Hvala na odgovorima devojke...[sm=smiley1.gif] ko zna mozda neku od vas sretnem kada bude dan D u avgustu [sm=smiley36.gif]

Trio -> RE: GAK Narodni Front (11.3.2013 23:59:21)

Hvala ti puno! Pozdrav!

Rosita -> RE: GAK Narodni Front (15.3.2013 14:01:48)

Da li je istina da hoće da daju epi u Frontu, ako nemamo analize, pre svega one za koagulaciju? I je l daju u tim situacijama bez problema? Pitam ako mi krene porođaj pre nego se domognem rezultata. Hvala.

Moiraina -> RE: GAK Narodni Front (15.3.2013 14:54:15)

Da. Urade ti analize na licu mesta, to bude brzo gotovo.Dva puta sam se tamo porodila, oba puta sam videla da je epidural dobila svaka koja je zatražila.

bea83 -> RE: GAK Narodni Front (15.3.2013 14:55:41)

Da li je istina da hoće da daju epi u Frontu, ako nemamo analize, pre svega one za koagulaciju? I je l daju u tim situacijama bez problema? Pitam ako mi krene porođaj pre nego se domognem rezultata. Hvala.

živa istina[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ko na pijaci, samo nude[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]još malo pa će da viču 3 za 100[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Rosita -> RE: GAK Narodni Front (15.3.2013 14:58:19)

IZVORNA PORUKA: bea83

živa istina[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ko na pijaci, samo nude[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]još malo pa će da viču 3 za 100[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Tiziana -> RE: GAK Narodni Front (15.3.2013 15:30:53)

Da me ne razumete pogresno devojke,ali ko ne zeli da plati epidural neka ide u Misovic ili Visegradsku, zasto ste se vezale za Front? Jedno je da neko ko ima nekog 'svog' lekara ide tamo,ali ako niste nicim vezane za tu kliniku idite tamo gde se ne placa..

bea83 -> RE: GAK Narodni Front (15.3.2013 15:32:23)

u Visegradskoj epi košta više nego u Frontu 20.000 din

Tiziana -> RE: GAK Narodni Front (15.3.2013 15:38:24)

Do skora nije nista kostao...

Rosita -> RE: GAK Narodni Front (15.3.2013 17:33:00)

I ja sam čula za Višegradsku da se plaća... Verovatno svako ima dovoljno jak razlog koji preteže nad, naravno nepoželjnim, plaćanjem.

Tizijana, hvala i na tvom odgovoru u trećem tromesečju. Čula sam ja za to, nego nadležni pričaju drugačije, možda su sad nešto pooštrili u vezi toga, mislih.

janabons -> RE: GAK Narodni Front (15.3.2013 21:59:13)

Rosi, nemoj ti da mi se brines, sve rezultate ces imati na vreme[sm=smiley1.gif]
Vidis da je ionako doslo do zastoja u trecem tromesecju[sm=smiley36.gif],na kraju ces ti sve da ih prestignes[sm=bravo.gif]
Nemojte zezati da je u visegradskoj epidural 20000,znam da nije tako bilo?lopuze[sm=hudicek1.gif]
Ja sam u frontu zbog svog dr, koji mi je radio i inseminacije, hsg i sada vodi trudnocu, a nadam se i porodice me[sm=smiley1.gif]
U svakom slucaju, u Srbiji treba da se spreme dobre pare za porodjaj(ako hoces epidural,prisustvo oca, dr, babica), ne znam samo kako je onima koji nemaju.

tortica -> RE: GAK Narodni Front (15.3.2013 23:28:24)

Ja sam zvala Visegradsku da pitam da li se placa epidural,ne placa se vise, ali moje iskustvo,tj mojih drugarica i poznanica je da tamo epidural ne daju tako rado. Osim,naravno, ako imas vezu. Zato mislim da je Front sigurnija varijanta.

Moiraina -> RE: GAK Narodni Front (19.3.2013 16:05:15)

IZVORNA PORUKA: Tiziana

I meni je na drugom porodjaju bio dr.Miketic i delim tvoje misljenje crazy mama. Predivan covek,duhovit covek. I mene je obilazio,i super mi je plasirao kateter i dozirao i sve..Bio je dezuran taj dan. Ja sam imala svog doktora koji mi je rekao da nema potrebe da posebno zovem anesteziologa jer su manje vise svi dobri,proverio ko je dezuran s anjim taj dan i rekao mi da ne brinem!

Tebe je porodio dr Smiljković? Mrzi me da listam unazad, čini mi se da si ga pominjala.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>