RE: GAK Narodni Front (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

gracia -> RE: GAK Narodni Front (26.11.2012 11:53:02)

I meni je na porodjaju epi dao dr Pastar. Simpatican, ljubazan, duhovit, lepo iskustvo sa njim. Medjutim, da li je bilo do njega ili mene, ja posle primljene epi nisam vise nista osecala, pa ni napone. Srecom, sve je proslo kako treba i imala sam relativno lak i brz porodjaj. A da je u frontu konstantno ludilo, jeste...

Jeja0905 -> RE: GAK Narodni Front (30.11.2012 19:24:37)

Zdravo svima!
U velikoj sam dilemi. Krajnje je vreme da se odlucim za dr koji ce mi voditi trudnocu i koji ce me poroditi. Zanima me sta mislite ( ukoliko imate iskustva) o dr. Filimonovicu?

Tiziana -> RE: GAK Narodni Front (1.12.2012 8:55:25)

Sa raznih strana,potpuno nevezano sam cula da je dr Filimonovic nezainteresovan...sa druge strane puno njih ga hvali kao ok dr,a mojoj najboljoj drugarici je hteo u devetom mesecu da ubrizgava plodovu vodu jer je nije bilo dovoljno,na sta su se njen dr i nacelni odelenja naravno pobudnli,jer zasto bi nekome radili tako nesto invazivno na pola devetog kad beba svakako vec moze napolje.
ako ces u front,imapuno dobrih lekara...ne znam koliko ti je jos vremena ostalo do kraja..

caca81 -> RE: GAK Narodni Front (1.12.2012 8:59:53)

IZVORNA PORUKA: Jeja0905

Zdravo svima!
U velikoj sam dilemi. Krajnje je vreme da se odlucim za dr koji ce mi voditi trudnocu i koji ce me poroditi. Zanima me sta mislite ( ukoliko imate iskustva) o dr. Filimonovicu?

Moja drugarica je kod njega vodila trudnoću i u Frontu i privatno...ali nije bila zadovoljna i u zadnjem momentu se odlučila da se porodi u VIšegradskoj...nije ni tamo nešto naročito lepo prošla...
Ja sam jednom kod njega bila na EU, tako me zapalo, nisam njegov pacijent, niti imam vezu u Frontu. Pregledao me za 10sekundi i prokomentarisao sa sestrom, da mu nije jasno što mu šalju zdrave trudnice.

Jeja0905 -> RE: GAK Narodni Front (3.12.2012 15:37:44)

Hvala na odgovorima. Imam jos dosta vremena pa skuljsm informacije :). Hvala vam

Tiziana -> RE: GAK Narodni Front (3.12.2012 15:43:31)

Ja imam dr u Frontu u koga se kunem,ali kod njega se trudnoca vodi samo privatno,drugacije ne moze. Ali znam da ih ima puuuno dobrih kod kojih mozes da vodis trudnocu i da te poradjaju. Nekoliko mojih drugarica su vodile trudnocu kod dr.Zage Milovanovic i ona ih je i porodila i vise su nego zadovoljne.Ona radi u savetovalistu za trudnice i kod nje moze da se vodi trudnoca na klinici. Ali ima tamo jos dobrih doktora.

Sladja80 -> RE: GAK Narodni Front (3.12.2012 16:23:21)

Tiziana
Jel mozes da mi kazes koji je to doktor i gde mu je ordinacija posalji mi na pp ako ne moze ovako [sm=smiley1.gif]

Tiziana -> RE: GAK Narodni Front (3.12.2012 19:16:37)

poslala sam ti na email sto ima ovde..nemam pojma gde ti stize.nisam mogla iz nekog razloga da ti posaljem pp.

jole82 -> RE: GAK Narodni Front (3.12.2012 19:50:59)

Da li je neko ili su svi u Frontu dobili onaj paket za bebu i sta taj paket sadrzi??

Nemam nameru da se oslanjam na njih..nego sam cula razlicite price (razlicita porodilista), pa me interesuje kako je u Frontu, posto cu se tamo poradjati...

Tiziana -> RE: GAK Narodni Front (4.12.2012 9:35:15)

Dobijas tamo taj paket,jedino ako se bas desi da ponestanu paketi bas kad se ti budes porodila,ali generalno svi dobijaju.imas unutra gomilu stvari,pampers,tetra,svedske pelene,torbu(koju seta ceo grad)neke benkice,kapica,portikla,neka kozmetika..i tako...svasta..

jole82 -> RE: GAK Narodni Front (4.12.2012 10:32:06)

Tiziana hvala na odgovoru [sm=smiley1.gif]

Sladja80 -> RE: GAK Narodni Front (5.12.2012 11:53:19)

IZVORNA PORUKA: Tiziana

poslala sam ti na email sto ima ovde..nemam pojma gde ti stize.nisam mogla iz nekog razloga da ti posaljem pp.

Dobila sam mail,hvala,poslala sam ti jos neko pitanjce [sm=zmeden2.gif]

coka11 -> RE: GAK Narodni Front (5.12.2012 14:57:29)

Da li neko ima iskustva sa dr Vesnom Kršić iz Fronta?

Sladja80 -> RE: GAK Narodni Front (6.12.2012 14:59:15)

Sta da kazem u savetovalistu za trudnice sto sam dosla?s obzirom da za sad nemam hvala Bogu nikakav problem,po preporuci drage Tiziane bih volela dr.Zagu Milovanovic,mogu li samo da kazem da zelim da mi vodi trudnocu i to je to,jel to tako prolazi?

Tiziana -> RE: GAK Narodni Front (13.12.2012 14:44:33)

Ma samo odes i vidis kad Zaga radi i taj dan sacekas pregled,kazes da hoces kod nje. A jel prosao dabl test?

Sladja80 -> RE: GAK Narodni Front (15.12.2012 13:52:00)

Prosao je,sve je u redu [sm=bravo.gif]

jole82 -> RE: GAK Narodni Front (18.12.2012 8:33:17)

Da li je ove analize pred porodjaj (krv..., urin+uk, kopro, brisevi) neophodno uraditi u Zavodu za javno zdravlje ili moze i negde drugde?
Koliko mogu da budu najstariji nalazi?

Figaro88 -> RE: GAK Narodni Front (18.12.2012 19:28:27)

Ja sam sve to odradila u dz-u,a ovi u Frontu to nisu ni gledali,a ne bi trebalo da budu stariji od mesec dana...

Tiziana -> RE: GAK Narodni Front (22.12.2012 12:12:29)

Ma niko ti ni ne gleda te analize,ali moras da ih imas.Mozes da radis gde god. korpo ti ne treba jer ce ti sve jedno uzeti analni bris pred porodjaj.Cervikalni ce dr da ti uzme kad udjes u 9. i to nosis sa sobom,a ostale analize ne bi trebalo da budu starije od 2 ned...bar tako pise..Moje su bile,i niko ih nije gledao osim one za edpidural.

jole82 -> RE: GAK Narodni Front (24.12.2012 9:25:49)

Hvala [sm=smiley1.gif]

bice devojcica -> RE: GAK Narodni Front (24.12.2012 16:31:43)

Meni bukvalno niko nije ni pogledao analize,samo su mi uzeli onaj papir za krvnu grupu i to je to

Maja_bg -> RE: GAK Narodni Front (25.12.2012 8:53:01)

ja sam sad 38+4 i vec je frka....odlucila sam se ponovo za N.front. Imam dva pitanja. Cervikalni i vakinalni bris sam radila pre mesec dana sto znaci da je bas star a meni se bas i ne ide da mi cackaju po domu zdravlja i uzimaju briseve. Jel to obavezno? I drugo jel prave problem ako je krvna grupa na devojacko prezime?

Sladja80 -> RE: GAK Narodni Front (25.12.2012 10:59:50)

Ja sam pre par godina operisala cir u Visegradskoj i nisu hteli da mi priznaju krvnu grupu na devojacko prezime ali su mi na licu mesta uradili na ovo prezime,verovatno je tako u frontu,imaju valjda isti zakon [sm=smiley1.gif] tako da bolje uradi nego da te smaraju posle

crazymama -> RE: GAK Narodni Front (25.12.2012 12:09:33)

IZVORNA PORUKA: bice devojcica

Meni bukvalno niko nije ni pogledao analize,samo su mi uzeli onaj papir za krvnu grupu i to je to

takodje... samo su mi za epidural uzeli krvnu sliku staru 15 dana i rekli da je ok... a krvna grupa mora da bude na udato prezime, ako ti je u LK udato.

Tiziana -> RE: GAK Narodni Front (25.12.2012 16:04:20)

ja sam se drugi put porodila u 38,4 ;-)
treba krvna grupa da bude na udato.mozd amozes d aodnese taj papir koji imas i da ti izdaju da je promenjeno prezime.meni na tom papiru cini mi se pise novo,a u zagradi pise bivsa pa devojacko)..bolje promeni nego da ti posle prave problem.a to je zapravo jedini papir koji ti uzimaju uz zdravstvenu knjizicu

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>