crazymama -> RE: GAK Narodni Front (8.2.2013 19:16:23)
|
IZVORNA PORUKA: tortica Drage mame da li je neka od vas dobila epidural na svoj zahtev a da nije imala vezu u nf? Nesto se bojim da me ne iskuliraju, i da odbiju da mi daju epidural,pod izgovorom da je rano,kasno i slicno... ne znam kakav odnos imaju prema trudnicama koje nemaju svog lekara u nf niti neku drugu vezu??? Jos uvek nisam sigurna da li cu se tamo poroditi,ovo mi je drugo dete,prvo sam rodila pre 11 god u Visegradskoj,uzasnuta sam tom bolnicom i njenim lekarima posebno jednim koji mi je uzeo u to vreme pozamasnu cifru a nije me,bukvalno, ni pogledao[sm=smiley6.gif]. Za Visegradsku sam cula da ne daju tako lako epidural,ne znam da li je tako i u Frontu? ja nisam imala nikakvu vezu na porodjaju u frontu, niti sam ikoga poznavala, dr koji me je vodio do porodjaja je otisao na odmor dva dana pred moj porodjaj, tako da sam bukvalno otisla bez igde i koga... i znas sta? promenile su se tri smene dok sam se ja poradjala, nocna, dnevna i pocela popodnevna - u porodjajnom boksu su SVI OD REDA bili super ljubazni, nezni, fini, bez preterivanja... od devojcica koje su dosle na praksu, pa preko anesteziologa, babica, specijalizanata do doktora... prvo sam se odusevila sestrom koja me je sa prijemnog povela liftom u pripremu... uzela je da nosi moju torbu! a do tad sam slusala price kako nece da vam pomognu... ona je meni uzela torbu iz ruku i rekla "pa necete valjda vi to da nosite, poradjate se!" sestre u pripremi super fine, dezurna dr ljubazna, asistent anesteziologa isto super fina, pitala me odmah da li zelim epidural i prihvatila mi je analize krvne slike stare 15 dana, nije pravila nikakav problem. anesteziolog DIVAN, DIVAN, DIVAN... dr miketic. kad je zavrsio smenu, on je oko pola 8h dosao da se javi da ide kuci i da je tu njegov kolega za sve sto treba... dakle, ja nisam nikoga poznavala, nisam imala nikakvu vezu, super su se ponasali prema meni, a koliko sam mogla da primetim i prema svakoj drugoj zeni, jer su se mnoge porodile dok sam se ja mucila 10 sati na porodjajnom stolu... takodje, epidural ces dobiti sigurno, samo zatrazi. ne treba ti nikakva veza za epidural, ni analize, ali bilo bi dobro da imas krvnu sliku. to je moje iskustvo sto se tice porodjajnog boksa u narodnom frontu... odeljenje gde te smestaju posle porodjaja je posebna prica. tu nisam bila ni malo zadovoljna, jedva sam cekala da pobegnem. p.s. jedino sto sam primetila je da su malo ostriji prema zenama koje ne saradjuju i koje se mnogo deru... ja nisam vikala i saradjivala sam maksimalno i bili su stvarno super.
|
|
|
|