Yula
|
Ja sam ovde citala da kruska pomaze kod zatvora, a i sveki mi je rekla isto to. E sad, da li je to istina 100% ne garantujem, ali tako cuh. Mi jedemo: krompir, tikvicu, karfiol, brokoli, blitvu, palentu, jagnjetinu, pirinac, jabuku, krusku, i od danas uvodimo CVEKLU! Mene totalno zbunjuje Macakino uvodjenje namirnica, mora da sam nesto propustila... Ako uvodi novu namirnicu ne znam da li onda za rucak daje ono sto je vec uvedeno? Ja uvodim namirnice tako sto u 11h dam bebi da proba novu namirnicu, samo jedan zaogajic prvi dan, nesto na vrh kasicice. Inace u 10h je I uzina, a u 12h rucak. Tada jede vec ranije uvedene namirnice. Sutradan dam jednu kafenu kasicicu, isto u 11h ( 15min. +/- ), to je negde 3-4 bebina zalogaja. Od skoro III dan mesam novu namirnicu sa vec postojeceom kasom koja ide za rucak, i to dodam otprilike 1 supenu kasiku ove namirnice, jer ne zelim da zbunjujem dete, jer ispada da na svakih sat vremena nesto zvace. Tash, da se osvrnem i na tvoj post u vezi svezih namirnica i kuvanih jela. I mene sveza jabuka tera na glad, ma uopste slabo jedem jabuke, kao i svo voce. Ipak, mislim da deca treba da ga jedu. Mozda ne mora da jede kao uzinu, ali svakako posle rucka npr. kao desert. A sto se tice kuvanih jela, ako imas vremena s obzirom da radis, a i volje, to je zaista super. Mada, verujem da ti i mama pomaze. Meni da nije sveki ovde, verujem da bih mnogo brze vratila pretporodjajnu liniju