World -> RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (protein kravljeg mleka) (25.7.2015 8:59:57)
|
Ma sto ste bezobrazne pa mene nasle da zezate.. cccccc... [sm=smiley1.gif] Nisam bila tako stroga dok nisam na sopstvenoj kozi iskusila kakav haos u organizmu prave neke stvari i kako se prilicno jednostavno moze popraviti dosta toga, bez lijekova, nezeljenih dejstava i ostalog. I to sve nakon sto sam se godinama kljukala kojekakvim lijekovima i vecinu podnosila nikako, ono kao nesto izlijecis ali ti ode nesto drugo i sve tako.. I kad sve to znam, onda ne volim pogotovo djeci da dajem nesto sto smatram da je otrovno. Mislim da je to bukvalno otrovno, organizam se truje pomalo i onda jednog dana otkrijes kako ti fali svasta nesto.. [sm=smiley1.gif] I jesam manijak oko ovoga, priznajem, ali sta cu, ne mogu se kontrolisati.. i imam zelju da sve ljude tako jednostavno izlijecim [sm=smiley36.gif] I moj ''dzank'' se sada svodi na neku domacu pitu ili slicno, ono bas ponekad.. i instant kafu redovno, toga ne mogu da se odreknem.. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|