mama krava -> RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (protein kravljeg mleka) (5.10.2014 13:08:03)
|
Posto sam ja sada inspirisana za nalazenje bezbednih, ali i zdravih grickalica, evo jedne... Izgnjecena 1 prezrela banana, po kasicica jecnenih, psenicnih i ovsenih pahuljica, dve kasicice integralnog brasna malo sobe bikarbone bez aluminijuma malo sirupa od agave, bukvalno par kapi par kapi ulja od repice(hladno cedjeno) malo cejlonskog cimeta Pekla sam ih na 220 C, 20ak minuta uz upaljen ventilator Super su i narasli malo, i mirisali iz rerne na cimet, a nisu tvrdi... Meni je izaslo 7 komada od ove mere. Posto se prave za 10 minuta + 20 min za pecenje, napravilasam malu meru, ali planiram da vidim prvo kako mu se svidjaju, pa cu da raspalim masti na volju...Po glavi mi se mota bundeva, kokos (koji jos nismo uveli, ali eto prilike), kakao (isto jos nismo uveli), mozda i slana varijanta, sa rendanim tikvicama, a umesto banane da dodam avokado?! Javljam reakciju posle rucka user posted image [img]http://www4.slikomat.com/13/1005/5yi-kolaci.jpg[/img]
|
|
|
|