Rosita -> RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (protein kravljeg mleka) (2.7.2014 13:38:10)
|
Ja sledeci put necu da przim susam, bolje onako nek bude nego gorko, ovaj ja jedem, D necu davati, ne verujem da bi hteo. A kad se zanemari gorkast ukus bas je strava, vuce mi na kikiriki :) D nikad nije hteo proju, pa cak ni tu s tikvicama, palacinke cu opet uskoro probati, nije hteo, testeninu ama bas nikakvu, to sanse nema, pisala sam, pljune, nikako nece to da proguta. Dosta toga i mi jedemo kao i vi, s tim sto ja ozbiljno moram da radim na pravljenju pita, kiflica, to bas slabo pravim, evo isprobacu i ja tu sa mesom sad neki dan. Za dorucak D nekad dam sataras, ono, paradajz, luk, +- paprika i jaje. Dajem mu i rio mare tuna namaz ili losos, sam ili sa zumancetom. Pravim namaz i od rendane slanine i kuvanog zumanceta, pa na tost hleb- premia, pokazao se kao bezbedan, s tim sto to nikad ne tostiram nego kad namazem stavim minut, dva u mlaku rernu i bude mekano i lepo. Ranije smo za veceru znali zitarice kupovne, ali sad retko, nece ni griz, ne pamtim kad smo tako nesto jeli. Nekad mu dam i kupovnu strudlu sa visnjama, kad nemam ideja/ vremena, slikacu ili napisati proizvodjaca, po deklaraciji je i bez aditiva ikakvih, nije puno slatka. Nekako sama sa njim kad bih stalno nesto mesila ne znam kako bih, bas mi je dan full, ali moracu, sad moram da pojacam kuhinju :) Pohovane paprike punjene suvim mesom Kako?
|
|
|
|