|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
7.12.2009 13:30:37   
Kleopatra
Draga nemoj biti pesimista to se nikad ne zna ja sam  tri puta bila na klomifenu i sva tri puta savrseno odreagovala,ali nista  ti ces mozda i sa tim jednim ostati trudna to nema pravila.Dodji u crtice da zajedno sa ostalim devojkama razgovaras dok cekas svojeuser posted image

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu ljiljana.)
Direktna veza do poruke: 526
7.12.2009 17:47:34   
pdada
hej cipiripi evo mene od doktorice,koliko sam se radovala,vratila sam se takva da sam maloprije popila bensedin,folikuli su mi pukli,vjerovatno juce ali sta me snaslo,vidjela mi je polip na maternici,ili u maternici nemam pojma i rekla mi da kad sad dobijem iducu menstruaciju da idem na nekuhistereskopiju,dodje mi da skocim sa prozora koliko se lose osjecam,da taj polip smeta da bih mogla ostati u drugom stanju,mogu da probam imati odenose ali da ne vjeruje da ce se ista primiti,i eto ti mene,kako mi biuser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 527
7.12.2009 18:29:34   
cipiripi
nista mi nije jasno...user posted image
polip ne moze da nastane preko noci...kako ti ranije nije videla to?
sta ti kaze...kako su odjednom nestali...posto neznam kako mogu da puknu a da ne narastu dovoljno...user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 528
7.12.2009 18:54:46   
pdada
nemam pojma,mozda su bili mali pa se nisu vidjeli a od klomifena narasli,vidjela sam na monitoru,neka kriva linija a ona veli da mora biti obla,ravna ne znam ni sama,sve mi se od straha pobrkalo,ja je nisam puno ispitivala,pao mi mrak na oci,ne znam ni kako sam se dovezla kuci iz banjaluke

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 529
7.12.2009 19:36:49   
cipiripi
jel spominjala endometrijum? mozda na to misli da je ravna linija...?

vidis kako je ovde...

user posted image

treba da izgleda kao zrno kafe po preseku....

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 530
7.12.2009 19:46:40   
Lilly*
IZVORNA PORUKA: pdada

hej cipiripi evo mene od doktorice,koliko sam se radovala,vratila sam se takva da sam maloprije popila bensedin,folikuli su mi pukli,vjerovatno juce ali sta me snaslo,vidjela mi je polip na maternici,ili u maternici nemam pojma i rekla mi da kad sad dobijem iducu menstruaciju da idem na nekuhistereskopiju,dodje mi da skocim sa prozora koliko se lose osjecam,da taj polip smeta da bih mogla ostati u drugom stanju,mogu da probam imati odenose ali da ne vjeruje da ce se ista primiti,i eto ti mene,kako mi biuser posted image

Da li imaš mogućnost da odeš kod drugog dr. i zatražiš drugo mišljenje? Da li je ta tvoja dr. privatnik pa joj je cilj da uzme pare za nepotrebnu intervenciju user posted image Ima ih i takvih user posted image

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 531
7.12.2009 20:02:17   
cipiripi
a jel mozes da napises tvoje hormonske analize..Lh i FSH

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 532
7.12.2009 20:17:28   
pdada
ma nije moja doktorica je super,cak nalaze koje sam mogla da radim kod nje ona mi je rekla da radim u bolnici na knjizicu gdje je jeftinije,i nalaz koji sam radila na hpv virus me je ubacila u besplatan jer je bila dobila za 20 zena da to besplatno urade,sto se tice mene prema meni je jako fina,i krio terapiju koju mi je radila dva puta nije mi ni jednom htjela naplatiti.radila mi je tsh i ondje pise 1.36,a druge hormone mi nisu radili

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 533
7.12.2009 20:22:51   
pdada
jest tako nesto,sad vidjeh sliku ali je u mene iskrivudano,ali ja sliku nemam kod sebe,ja sam to samo vidjela na ekranu ispred sebe dok sam lezala a ona snimala

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 534
7.12.2009 20:25:50   
cipiripi
e pa srce moje bilo bi lepo da si uradila sve hormone...
oni se rade, 7,14, i 21 dan ciklusa...
tu se vide varijacije i reproduktivna funkcija jajnika..

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 535
7.12.2009 20:28:21   
cipiripi
radila mi je tsh i ondje pise 1.36,a druge hormone mi nisu radili

tsh podstice rast i lucenje hormona stitne zlezde, a FSH podstice nastajaje i sazrevanje jajnih celija...

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 536
7.12.2009 20:54:51   
Lilly*
IZVORNA PORUKA: cipiripi

radila mi je tsh i ondje pise 1.36,a druge hormone mi nisu radili

tsh podstice rast i lucenje hormona stitne zlezde, a FSH podstice nastajaje i sazrevanje jajnih celija...

Folikula uopšte, FSH=folikulostimulirajući hormon  user posted image

< Poruku je uredio Lilly RR -- 7.12.2009 20:56:24 >

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 537
7.12.2009 21:02:49   
cipiripi
ma na folikule sam i mislila user posted image user posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 538
7.12.2009 21:04:36   
Lilly*
user posted image To je to, samo ih ima više od kojih jedan preraste u j. ćeliju

< Poruku je uredio Lilly RR -- 7.12.2009 21:05:05 >

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 539
7.12.2009 21:12:27   
cipiripi
ako je pdadi stvarno rec o polipu ... vidi na sajtu Herbateke

user posted image

izgleda da postoje cajevi za sve zivo user posted image

< Poruku je uredio Lilly RR -- 7.12.2009 21:32:05 >

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 540
8.12.2009 7:59:21   
zvezdica009

a sto je onda meni moja dr rekla da uradim hormone 2-og dana menstr? i 21 progesteron? nije mi spominjala ovo 7 i 14 user posted image , joj a danas treba da idem da vadim krv user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 541
8.12.2009 9:52:20   
pdada
cure moje meni sad vise nista nije jasno,sem da sam jako uplasena i da mi ne gine ta operacija.znaci oni su meni gledali hormon stitna zljezde a ne jajnika,koliko sam shvatila iz vasih odgovora. eto srece da se nekim cajem mogu polipi unistiti,ja bi se i kupala u njemu,nemam pojma,pogledacu na herbatekiuser posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 542
8.12.2009 10:02:24   
zvezdica009
pdada nije sjajno ali bar znas sta je u pitanju, kad ti to otklone moci ces lepo da zatrudnis, nemoj se sekirati molim te, verujem da ti je tesko, misli pozitivno i ja pokusavam user posted image

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 543
8.12.2009 10:22:14   
melania
Pdada bolje je da ti uklone polip i da zatrudnis bez problema i razmisljanja kako ce se trudnoca razvijati.Ja sutra idem na histeroskopiju cisto da vide zasto organizam odbacuje embrione,i nije me strah jer je bolje da znam na vreme.Nemas se cega plasiti jer su to intervencije prilicno bezazlene,veliki pozdrav.

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 544
8.12.2009 10:46:09   
pdada
a joj hvala ti sto me bodris,al znas nije mi jasno kako to do sad nije doktorica vidjela,il mi je od klomifena i to naraslo,mozda je bilo ali bilo malo pa se nije vidjelo,ja inace imam redovne menstruacije samo jako bolne,uglavnom,a citala sam da ko ima polip ima neredovne menstruacije,pa me sad i to buni,a kad si ti to radila,jesu te uspavali

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 545
8.12.2009 10:47:38   
pdada
uh oprosti ja koliko sam zblanuta postavih ti pitanje kao da si ti vec bila a ti ides sutra,mislit cu na tebe i jedva cekam da se javis i da sve bude okuser posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 546
8.12.2009 11:00:20   
melania
Pdada nema razloda za brigu,to je intervencija od 15 minuta i nema bojazni.Sve za nase user posted image

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 547
8.12.2009 11:04:00   
melania
Uspavace te i neces nista osetiti.Ja se ne plasim jer su iza mene laparaskopija,hsg,dve vto i tri inseminacije.Oguglala sam na sve moguce strahoveuser posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 548
8.12.2009 11:23:58   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: zvezdica009

a sto je onda meni moja dr rekla da uradim hormone 2-og dana menstr? i 21 progesteron? nije mi spominjala ovo 7 i 14 user posted image , joj a danas treba da idem da vadim krv user posted image

kada krenes ozbiljno da kontrolises hormone moras da ih uradis, 7,14,21 dan..zato sto-

7 dan-folikularna faza-da vidis kako tad rade hormoni kada treba da naprave folikule,
14dan-ovulaciona faza-da vidis kako se ponasaju za vreme ovulacije i da li do nje dolazi,
21dan-luteinska faza-prvenstveno se gleda zbog progesterona, jer on omugucava kacenje, i stanje endometrijuma..itd

eto ukratko...user posted image

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 549
8.12.2009 11:52:55   
zvezdica009
uh al je komplikovano to sa hormonima, ja sad cekam moje rezultate pa cu okaciti da vidite, nadam se da se tu krije odgovor zasto ne ostajem user posted image ne znam ni sta bih volela da sve bude ok ili da ne bude, jer ako je ok onda opet mi nije jasno zbog cega ne ostajem user posted image a ako nije onda razmisljam da li cu ikad moci da user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here