|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
1.12.2009 10:17:07   
Mari86
E drage moje...evo da vam kazem sta mi je rekla doktorica...
Posto kao sto znate juce sam dobila,ali,imala sam samo po par kapi..user posted image (a danas je vec krenulo redovnije),doktorica kaze
da od 3dc krecem da pijem Klomifen i da 30.11 tj.juce necemo racunati u prvi dan posto nisam imala redovnu user posted image ...
Rekal mi je jos da je nazom kada mm dobije rezultate samo da se uverimo da je tu sve ok. i da onda u cetvrtak krecem da pijem Klomifen...user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Kleopatra)
Direktna veza do poruke: 476
1.12.2009 10:20:21   
Kleopatra
Super mila super drzimo palceve

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 477
1.12.2009 10:33:14   
Iva979
Super, bar si razresila misteriju kada treba da ga pijes user posted image
user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 478
1.12.2009 10:34:21   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Iva979

Super, bar si razresila misteriju kada treba da ga pijes user posted image
user posted image

Jeste!!!!!  samo da sve bude kako treba!! user posted image
kako si mi ti mila??  user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 479
1.12.2009 10:36:21   
2002m
Mariuser posted image user posted image user posted image srecnouser posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 480
1.12.2009 10:40:38   
Mari86
Ej 2002 pa gde si mi  user posted image
kako si draga!!
Hvala ti!!! user posted image

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 481
1.12.2009 10:46:07   
2002m
evo na brzinu sam sela da vidim sta se desava.....za pola sata idem po dete u skolu.
Mogla bi sa klomifenom ubosti i blizanceuser posted image user posted image user posted image user posted image ,sta kazes na to?

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 482
1.12.2009 12:12:04   
zvezdica009
da li neko ko je malo bolje upucen u ovo sve moze da kaze da li zuto telo moze da postoji ali da nije toliko uocljivo?
tj da li je moguce da dr bas ne primeti to zuto telo? meni vise nista nije jasno!

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 483
1.12.2009 12:36:59   
cipiripi
zuto telo je takvog oblika da moze da se pomesa i sa folikulom i sa cistom... isto izgleda...
svaki doktor, pa i onaj sa najgorim UZ mora to da vidi e sad je pitanje kako ce da protumaci...

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 484
1.12.2009 16:10:50   
pdada
ja sutra ujutro napokon idem na prvu folikulometriju,ne mogu docekati da vidim sta ce mi doktorica reci. Svima ostalim curama drzim figeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 485
1.12.2009 16:25:56   
Lilly*
Pdada, i mi tebi držimo fige za sutra user posted image user posted image

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 486
2.12.2009 11:48:08   
zvezdica009

IZVORNA PORUKA: pdada

ja sutra ujutro napokon idem na prvu folikulometriju,ne mogu docekati da vidim sta ce mi doktorica reci. Svima ostalim curama drzim figeuser posted image user posted image user posted image

pdada navijam za tebe da sve bude ok. inace mene grudi tako jako bole kao nikad do sad, pretpostavljam da to ima veze sa klomifenom, bolele su me i ranije ali ovo je nepodnosljivo, ne bole me cele grudi nego samo bradavice i jako ali jako su osetljive i imam utisak da su se malo povecale user posted image u stomaku osecam grceve, s vremena na vreme ali to brzo prodje. ledja me ne bole. bilo mi muka jutros kad sam pila caj, ja sve to pripisujem klomifenu

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 487
2.12.2009 13:05:10   
cipiripi
hormoncici draga, hormoncici user posted image
ja sam oguglala na njih user posted image user posted image
znas sta je fora...znas da si pila klomifen, citala si kontraindikacije, ocekujes ili sve ili nista i sad u toj fazi obracas paznju na te simptoma...
tako sam i ja u pocetku user posted image
sad me ubija levi jajnik, osecam da ih imam mnogo na njemu,...verovatno je u pitanju produzeno dejstvo hormona nakon vto...user posted image
opusti se, bice sve ok...user posted image

Direktna veza do poruke: 488
2.12.2009 13:13:39   
pdada
jest i mene su pekle bradavice i vrucinu sam imala,evo ja dosla,rekla sam doktorici da sam osjecala te nus pojave,veli ona desava se ali rijetko.ja sam malopre pisala i na forumu cekamo dvije crtice.evo kakvi su moji nalazi,endometrum 3mm,desni jajnik dva folikula 12.5mm i 11mm a u lijevom 11mm i 7mm.nesto mi je izgledala doktorica kao da nije bila zadovoljna ali je nisam htjela puno ispitivati,samo mi je rekla da endometrium treba da bade 6 a folikuli izmedju 20/22mm. ponovo idem u subotu ujutro u 10 sati.danas je bila tolika guzva kod nje,tri cure pre mene su bile na folikulometriji,ova zadnja koliko sam cula je super imama nalaze ali ne znam koji jjoj je to dan bio,izasla cura,osmjeh od uha do uha,valjda cemo i mi tako,ako ne sad ovaj mjesec ali ima dana,polako ne treba samo ocajavati,kako je sudjeno tako ce da bude,daj Boze samo zdravlja.eto cure moje navijam za sve vas,da mi donosite samo lijepe vijesti da se obradujemuser posted image

Direktna veza do poruke: 489
2.12.2009 13:18:16   
cipiripi
koji ti je dan ciklusa bese?

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 490
2.12.2009 13:21:32   
pdada
dobila sam 23 novembra,24/og pocela piti klomifen 5 dana i ujutro i navece,znaci danas mi je 10 dan

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 491
2.12.2009 13:36:47   
cipiripi
cinjenicca je da je endometrijum jako bitan jer na neki nacin predstavlja jastuce koje docekuje plod i obezbedjuje njegovo kacenje za krvni sud preko kojeg ce se hraniti i opstati.
folikuli su ti mali za sad. videcemo kako ce biti u subotu, ja iskreno verujem da ce biti ok. user posted image
ja sam klomifen pocela piti 3 dc.

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 492
2.12.2009 13:38:08   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: pdada

,samo mi je rekla da endometrium treba da bade 6 a folikuli izmedju 20/22mm

da ali kad je ovluacija...a tebi ona mozda malo kasni.. user posted image

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 493
2.12.2009 20:52:52   
pdada
cipiripi ja sam mozda malo dosadna ali ima puno cura pa ne mogu jos pohvatati sta ko radi ili sta je radio,a jel ti prvi put pijes klomifen,ili si vec pila,a ako jesi kakvi su tvoji nalazi bili? ali ja se tjesim kako je do sad bilo,na prosla dva snimanja,nije bila folikulometrija nego ovako ultrayvuk,oba puta sam samo na jednom jajniku imala folikul od 12mm,a u drugom nije bilo nista,ajd sad bar imam cetiri pa ko zna...imam i caj ocajnicu pa se mislim dali da ga skuham i da pijem,sad ovih dana???

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 494
3.12.2009 0:57:41   
cipiripi
cim ti je izmerila jajnike znaci da je bila folikulometrija. user posted image

ja sam 3 puta pila klomifen, 3 inseminacije, 1 vto ... i nista za sad. user posted image

meni su svi nalazi extra, mm ima 26 miliona...

imali smo sve predispozicije da nam uspe vto, imala sam 7 oplodjenih, 4 su mi vratili, a tri sam zamrzla..i gle ironije...nijedan od ta 4 mi se nije zakacio...

idem na sledeci transfer u februaru.

user posted image

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 495
3.12.2009 0:58:28   
cipiripi
sto se tice ocajnice , sa tim nemam iskustva, nisam je pila... user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 496
3.12.2009 8:49:37   
dejana007
cipiripi samo napred user posted image
pdada, ako je zavrsena ovulacija nemaoj da pijes ocajnicu. nije dobro. do ovulacije ocajnica i to ako ne koristis neku hormonsku terapiju.
ja tek u utorak idem da mi vidi folikule, sinoc popila zadnji klomifen. bas me zanima sta se zbilo... od nus pojava jedino imala jake napade toplote i juce osecaj kao da cu dobiti, takav neki tup bol. da je bio jaci ja bih vec krenula kod doktora.  inace, jako se plasim klomifena i njegovog negativnog dejsta.

< Poruku je uredio dejana007 -- 3.12.2009 8:50:21 >

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 497
3.12.2009 20:22:59   
pdada
neka si ti samo zdrava a bit ce,mozda i psiha malo cini svoje jer nije dobro ni kad se puno bojis a ni kad se radujes,a ajd u nasim situacijama budi ravnodusan,nadam se da ce sledeci put upalitiuser posted image .a jesu ti reki ista sta misle zasto ti nije uspjelo,zadnji put,neko njihovo strucno misljenje.ja ne mogu docekati subotu,sinoc sam muza smarala,a on jadan jutros rano ustajao,a ja samo govorim kako ne mogu docekati subotuuser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 498
3.12.2009 20:25:14   
pdada
i ja sam se plasila,prvi dan sam preplakala i govorila da ga necu piti,pa mi je svekrva zvala i doktoricu i jos dva doktora,ajd nisu toliko ni teske nus pojave,kod koga se jave,ja sam panicar pa sam prezivjela,drzim ti fige da ti prva folikulometrija bude bolja od mojeuser posted image user posted image

< Poruku je uredio pdada -- 3.12.2009 20:26:00 >

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 499
4.12.2009 19:40:21   
pdada
cure ja ujutro opet ode na folikulometriju,jedva cekam da vidim sta ce sutra da bude,nadam se da ce folikuli biti veciuser posted image

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
7 neobičnih činjenica o spermi
Istražujući, otkrili smo između ostalog i da sperma sprečava depresiju kod žena, kao i da služi za negu ženske kože, a d...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here