|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
5.12.2009 23:15:41   
pdada
hej cipiripi isla ja jutros i sad je stanje ovakvo,nije puno bolje sad na desnom jajniku imam i treci folikul,13.5mm 11mm i 8mm,a na lijevom je sad onaj sto je bio 11 sad je 14mm a onaj od 7mm je sad 11mm,i endometrum je 6.5,nije bila moja doktorica jer je radila umjetnu nego ju je mjenjala druga,isto fina zena i ona mi je nesto napomenula da sam malo slabo odreagovala na klomifen,kako inace druge zene ali da to vidim u ponedjeljak sa svojom doktoricom,idem opet u ponedjeljak u dva. eto ni sama neznam ,i tuzna sam i sretna jer ipak ima po koji folikul,jer dosad je bio samo jedan na jednom jajniku a na drugom ni jedanuser posted image ,mada ne verujem da ce do ponedjeljka i jedan narasti do 20/22mm,sluz nikakvu ne primjecujem,cak sam ozebla pa samo trcim na wc,boli me mjehur,pa mi je doktorica radila i bris danas

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 501
5.12.2009 23:18:30   
Modessty
vole doktori da malo paniče bez nekog razloga. user posted image Nemoj da očajavaš. Super je što ima folikula i što rastu. Daj sebi i svojim jajnicima još vremena user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 502
5.12.2009 23:29:54   
cipiripi
u pavu je modesty user posted image
to ti je onaj fazon..nekome je ovluacija 14 dan a nekome 17..sve zavisi kojom brzinom raste jajna celija..
mozda je tebi usporen rast ovaj mesec...mozda ti bude ovluacija i 20 dc...to se nikad ne zna user posted image
bitno je da ih ima i da polako rastu..bice to ok videces user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 503
6.12.2009 16:38:16   
pdada
pa da citala sam o tome,nije ovulacija kod sviju bas ono po skolski,kako se kaze,meni je sutra 14/dan,sutra ce raditi moja doktorica,idem u 15 do 2 moram biti kod nje.a kad ja ovo radim prvi put sve mi je novo,od svega strijepim a jako se nadam,kao i sve cure sto se nadaju,drago mi je sto imam vas da me bodrite i savjetujete,mnogo vam hvalauser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 504
6.12.2009 16:41:26   
cipiripi
nema na cemu, al nemoj da nas zaboravis kad zatrudnis..
mozes samo da se preselis u forum prvo tromesecje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 505
6.12.2009 16:59:26   
pdada
ej da zaboravila sam ti napisati,sad kad mi je doktorica radila ultrazvuk,pa kako je pomjerala onaj djavo dole da snima jajnike,mene je to pravo bolelo,kao da me je mjehur bolio,ili kao da je to sve unutra nateklo,pa boli,pitala me je dali me boli,ja sam rekla malo,mada je boljelo i rekla sam joj da imam osjecaj kao da me mjehur boli, ali nije mi nista rekla,a prvi put me nista nije boljelo.a hvala ti na zeljama da brzo zatrudnim,ali ne verujem,ja sam ti inace baksuz u zivotu,ja sta god da radim ja moram prvo dobro da se napatim,pa il uspijem il ne uspijem,ali stvarno sam baksuzuser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 506
6.12.2009 17:03:36   
cipiripi
jel te bolelo na ulazu, ili kad ti je bila sonda dublje prilikom merenja folikula?

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 507
6.12.2009 17:06:11   
pdada
ustvari nije danas mi je 14 dan,sta ako mi je danas ovulacija a ja tek sutra idem kod njeuser posted image

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 508
6.12.2009 17:08:13   
pdada
unutra kako je ona gurala da snimi jajnike,kao da mi je i mjehur gurala ili sta vec unutra a posto sam se zalila da trcim na wc vec dva dana pitala me je jesam li kontrolisala urin,reko nisam,onda mi je uzela neki bris i prepipavala me i dok me je stiskala po stomaku boljelo me je

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 509
6.12.2009 17:09:00   
cipiripi
nije ti danas ovulacija...

IZVORNA PORUKA: pdada

imam i treci folikul,13.5mm 11mm i 8mm,a na lijevom je sad onaj sto je bio 11 sad je 14mm a onaj od 7mm je sad 11mm,

to je bilo 5.12,nemogu oni tako brzo da narastu...user posted image

< Poruku je uredio cipiripi -- 6.12.2009 17:11:17 >

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 510
6.12.2009 17:10:16   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: pdada

unutra kako je ona gurala da snimi jajnike,kao da mi je i mjehur gurala ili sta vec unutra a posto sam se zalila da trcim na wc vec dva dana pitala me je jesam li kontrolisala urin,reko nisam,onda mi je uzela neki bris i prepipavala me i dok me je stiskala po stomaku boljelo me je

mozda imas blagu upalu, nije to nista strasno, pij uvin caj ili brusnicu..mozes da kupis i onu susenu pa je grickaj, a dobro bi bilo da uradis urin pogotovo ako mi je malo jaci miris mokrace...

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 511
6.12.2009 17:15:26   
pdada
ja cajeva imam kao u prici,svasta nabavljam i kupujem samo slabo pijem,dva tri dana i ja to zaboravim,jedino kad bi neko trcao zamnom i opominjao me,haha,malo sam nedisciplinovana,ili mozda i malo vise,jedino kad mi je papa bio los bas sam mjesec dana pila cajeve,litru brusnice po danu a litru kediota navece

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 512
6.12.2009 17:19:23   
cipiripi
pa nemoj da se zezas, pogotovo ne sad kad si odlucila da zabebis. user posted image

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 513
7.12.2009 8:29:30   
zvezdica009
evo i mene devojke, danas mi je 22. dan a meni krenulo nesto braon, kad idem da piskim pa se obrisem, i to ne svaki put user posted image za 4 dana treba da dobijem ali po svemu sudeci izgleda da cu danas, sutra dobiti user posted image user posted image tuga...posto izgleda da sa klomifenom ovog meseca nismo uspeli dr mi je rekla da ce mi uraditi hsg, a drugog dana treba da vadim krv i da uradim hormone. ne znam zbog cega mi se ovoliko skratio ciklus ako mi sad krene danas mi je 22 dan, mada ne deluje kao da ce da krene ali ima to braonkastouser posted image zla user posted image , mrzim jeuser posted image user posted image user posted image user posted image
da, zaboravila sam da dodam da merim bazalnu i da mi nije pala i dalje je povisena ali eto pojavilo se to braon sto mi lici kao da cu da dobijem, stomak me samo malo sinoc boleo a danas ne nesto posebno, mislim ni ne osetim nista

< Poruku je uredio zvezdica009 -- 7.12.2009 8:30:46 >

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 514
7.12.2009 9:48:33   
zvezdica009
da vas obavestim samo da sam izgleda dobila, nije kao inace ali vise nije braonkasto sad je crveno user posted image

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 515
7.12.2009 9:51:27   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: zvezdica009

da vas obavestim samo da sam izgleda dobila, nije kao inace ali vise nije braonkasto sad je crveno user posted image

Mozda nije draga sacekaj jos malo,mozda je to lazna user posted image  ...

Direktna veza do poruke: 516
7.12.2009 9:56:52   
zvezdica009
ma nije lazna, necu ni da se nadam, sigurno je prava, bas sam se rastuzila jako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 517
7.12.2009 10:04:46   
Dudu25

ma nije lazna, necu ni da se nadam, sigurno je prava, bas sam se rastuzila jako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nemoj draga molim te da user posted image  user posted image  user posted image

proci ce ona za nekoliko dana pa ponovo pocinje novi mjesec i ponovo nova nada budi jaka user posted image

Direktna veza do poruke: 518
7.12.2009 10:08:45   
dejana007
dok god disemo ima nove nade. budi jaka i pozitivna. stres i nestrpljenje. nece dobro doneti.

ja evo tek sutra idem na ultrazvuk, 13 dan ciklusa, da vidim kako sam odreagovala na klomifen. ali zbog bakterija, i da ima folikula ne mogu imati odnose. cekam januar. brzo ce doci user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 519
7.12.2009 10:14:26   
zvezdica009

IZVORNA PORUKA: Dudu25

proci ce ona za nekoliko dana pa ponovo pocinje novi mjesec i ponovo nova nada budi jaka user posted image

sad mi se jos vise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pocinjem da gubim nadu, izvinjavam vam se svima jer sam ovako neraspolozena, navijam za sve vas da sto pre ugledate svoje crtice i svima od srca zelim puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 520
7.12.2009 11:09:07   
Mari86
Ovaj mesec sam ja trebala da pijem Klomifen a umesto mene,pije ga moj muz...
Negde sam procitala,ali ne mogu da nadjem,za sta ga muskarci piju?!user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

Direktna veza do poruke: 521
7.12.2009 11:10:28   
Mari86

IZVORNA PORUKA: Dudu25

sad mi se jos vise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pocinjem da gubim nadu, izvinjavam vam se svima jer sam ovako neraspolozena, navijam za sve vas da sto pre ugledate svoje crtice i svima od srca zelim puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zvezdica nemoj biti.... user posted image    mi smo tu da ti damo snage...
Moramo biti strpljive,mada lako je reci...ali moramo da verujemo da ce doci i nase user posted image

Direktna veza do poruke: 522
7.12.2009 12:35:32   
Kleopatra

Nemoj draga biti tuzna molim te ,moras ali moras da gledas sa vedrije strane sta god da ti se desava u zivotu,verovatno onaj gore zna sta radi i kad treba svaka da dobije svoju user posted image .Duso necemouser posted image nego idemo u nove pobede do naseg cilja.Mi smo tu uz tebe samo hrabrouser posted image

Sreca prati hrabre!!!

Direktna veza do poruke: 523
7.12.2009 13:22:02   
ljiljana.
Drage moje, ovog meseca prvi put sam pila klomifen.Prvi uz imala sam u petak,8 dana ciklusa i na oba jajnika imala sam folikule, na jednom od 10 a na drugom od 7mm. Jutros sam ponovo bila na uz i onaj od 10 sada je samo 13mm, a na drugom nema ni jedan. Dr. kaze da slabo rastu.... bas sam user posted image i nemam vise snage ni za sta...

(odgovor članu Kleopatra)
Direktna veza do poruke: 524
7.12.2009 13:28:12   
Mari86
IZVORNA PORUKA: ljiljana.

Drage moje, ovog meseca prvi put sam pila klomifen.Prvi uz imala sam u petak,8 dana ciklusa i na oba jajnika imala sam folikule, na jednom od 10 a na drugom od 7mm. Jutros sam ponovo bila na uz i onaj od 10 sada je samo 13mm, a na drugom nema ni jedan. Dr. kaze da slabo rastu.... bas sam user posted image i nemam vise snage ni za sta...

ljiljana nemoj tako,svima je nama tesko i svi imamo razloge zasto nema user posted image ...Ti si bar pocela da ga pijes a ja ne mogu ni da krenem...
Tako da uvek od goreg ima gore...nemoj padati u bedak  user posted image   bice to draga moja sve u redu!!! Samo strpljenja!!!! user posted image

(odgovor članu ljiljana.)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here