Verolina -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (10.9.2013 13:37:41)
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Jovice, Verolina DOSTA!!! Ovo vam je poslednja opomena od strane administratora! Još jedno prepucavanje, ili provokacija, i sledi udaljavanje sa portala! Sve svoje nesuglasice rešavajte preko privatnih poruka, jer ovde niko nije dužan i ne želi da to čita! Hvala, nadam se da sam bila jasna! Meni nije jasno. Stvarno mi nije jasno za sta sam ja opomenuta. Zena mi se obraca kao da sam pas i stocar. Optuzuje me kako je ja napadam po temama, sto nije istina, jer joj se uopste ne obracam. Ne bih ni mogla da joj se obracam jer je mesecima nije bilo ovde, ali tu je kad treba da se svadja i nekoga vredja na ovakav nacin.Lepo sam izlozila zasto mi smeta ona tema, i to ne samo meni koliko vidim, a onda dobijam epitete psihopate i sotone. Kakav je ovo nacin? Ni na onoj temi doticnu gospodju nisam uvredila, niti mi pada na pamet. Ovo njeno direktno obracanje je toliko bezobrazno da nemam reci. Takodje ne zelim da se sa gospodjom nastavljam preko privatnih poruka jer nemam zasto da se nastavljam sa njom. Meni ona kao persona ne smeta, jer me njena persona i ne zanima, ali njeno ponasanje upuceno meni me zanima. Takodje me ne zanima sto moj stav nije isti kao neki stavovi. Moj je i mora da se postuje. Moje pitanje je zasto sam opomenuta?
|
|
|
|