ivaMark -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (13.8.2013 12:50:36)
|
Vidim ovih dana je aktuelna tema: ko, gde, sta... Da iznesem svoje misljenje: ne znam ko, mislim da je Tijana pisala da nije pozeljan veliki broj tema, moje misljenje je suprotno, kada zelim nesto da procitam ili se posavetujem ukucam u pretrazivacu taj pojam i dobijem temu koja se bavi tom problematikom, sto je po meni ok! A ne slazem se sa chat temama, ok je da postoji jedna mesecna tema i tu da sve chatujemo, i trudnice i mame i cekalice... dok ovako ja ne znam sta da pisem u temi "razgovori mama" a da ne postoji neka tema na kojoj mogu da pisem o tome, ne znam da li me razumete. Evo primera: ako zelim da napisem-moja beba je spavala do devet, to mogu da pisem u temi "kako spavaju vase bebe" kad god krenem da pisem u chat temama moram da razmislim da ne pogresim ili se zanesem pisanjem.... Onda sa druge strane kada neka trudnica postavi pitanje u nekom tromesecju, ne mogu da joj odgovorim jer nisam trudnica [sm=smiley36.gif] Sustina mog posta-trebalo bi da postoji samo jedna mesecna chat tema za razonodu svih nas a ostalo sve po temama! Ponavljam to je samo moje misljenje!
|
|
|
|