RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> O portalu

Poruka

New Mom -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (13.9.2013 20:36:06)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Slatka, nemoj da mi jedeš nick-ove:

Tasha (Tasha RR, Tash, Peace) [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Jesam preskočila koji?? [sm=zmeden.gif]

Tashke.[sm=smiley36.gif]

Imam pitanje. Sad sam ulogovana sa kompa i vidim da imam pp. Ovih dana sam bila sa tel. i nije bilo one koverte da svetli. To nije prvi put da preko tel. nemam oznaku da postoji pp, a preko kompa ima. U čemu je što?

pocahontas -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (30.9.2013 12:33:06)

ne mogu da prihvatam nove prijatelje i saljem pp preko telefona, da li ce to uskoro biti moguce? bas me to nervira jer trenutno nemam internet kod kuce i ne znam kad cemo ga popraviti...

Štetica -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (17.10.2013 22:51:55)

A kakve su sanse da se uradi android aplikacija?
A inace i ja imam problem sa pp,nema kovertice pa mi cesto promakne neka poruka.

lesica -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.10.2013 9:21:00)

Štetice, bilo je nekih premišljanja vezano za android aplikaciju, međutim za sad je teško to realizovati.

A što se pp-a tiče, reci mi samo da li ti je tako i preko kompjutera i preko telefona, i koji pretraživač korištiš?

Peace* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.10.2013 9:23:27)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Štetice, bilo je nekih premišljanja vezano za android aplikaciju, međutim za sad je teško to realizovati.

[sm=smiley19.gif]

NadaR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.10.2013 9:24:51)

IZVORNA PORUKA: Štetica

A kakve su sanse da se uradi android aplikacija?
A inace i ja imam problem sa pp,nema kovertice pa mi cesto promakne neka poruka.

Ja mogu procitati pp ali ne mogu pisati. Uopste mi ne otvara slova. Mozda je to problem i do nokije.

Trcosava -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.10.2013 9:27:26)

Ja sa moba mogu da šaljem pp (drnda ali uspela sam juče Wiki da pošaljemporuku)

lesica -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.10.2013 9:38:03)

Ono što vam mogu reći za mobilne telefone je sledeće, zavisi od samog telefona, operativnog sistema, i pretraživača. Nekome radi, nekome ne. Prosto u nekim situacijama ne može da se sredi.

Ali da držimo fige, pa nekom skorijem periodu da dobijemo aplikaciju.

Trcosava -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.10.2013 9:49:34)

Sony xperia s je moj, koristim chrome, andorid JB

Anck Su Nmaun -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.11.2013 10:41:11)

Bila bih vam zahvalna ako bi neko od modova il ko vec mogao da pobrise moje albume i dnevnike! jer posle onih igrica to vise ne moze da se obrise, 100 puta sam pokusavala i nema sanse!
Hvala unapred [sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.11.2013 18:49:33)

Anck a šta se desi kad probaš da obrišeš?
Moderatori ne mogu da brišu albume korisnika. Neznam da li Lesica to može. Pre bi rekla da će to programeri morati da reše.

lesica -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.11.2013 19:29:22)

Anck, do sad sam više puta pitala programere za brisanje, i svaki put je isti odgovor. Morate to same da brišete, nekad uspe nekad i ne. Mi ( moderatori i ja) to ne možemo da brišemo. A da bi programeri to brisali morali bi za svakog pojedinačno da se loguju i da brišu... Tako da... pokušavajte i dalje.

Modessty -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.11.2013 19:34:24)

Anck ako možeš prvo pobriši coockies koji imaš vezano za RR. NEkad sam browser brljavi. Možda to pomogne.

Anck Su Nmaun -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (19.11.2013 8:27:47)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Nista same se vrati na staro. Neke albume sam uspela , od 30 i nesto ostala su 3-4, sto je jos boze pomozi, ali dnevnici niti jedan!

minnica -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (19.11.2013 9:04:05)

Ja sam uspela se da obrišem. Koristim google chrome.

New Mom -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (19.11.2013 12:45:57)

Zašto u naslovu teme o amniocentezi stoji znak pitanja?

Ana RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (19.11.2013 13:12:06)

Tako je otvorena tema, sredila sam.

New Mom -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (19.11.2013 13:12:50)

[sm=smiley27.gif]

Modessty -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (20.11.2013 12:15:09)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Nista same se vrati na staro. Neke albume sam uspela , od 30 i nesto ostala su 3-4, sto je jos boze pomozi, ali dnevnici niti jedan!

Probaj sa cookies, tj da ih obrišeš pa onda da brišeš dnevnike. Naravno restartuj prvo računar kad obrišeš cookies.

Anck Su Nmaun -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (2.12.2013 11:04:36)

Htela sam da pisem u ovoj temi ali je valjda zastarela pa se nemoze podici, bar ja ne mogu, pa ili probajte vi ili da otvorim novu temu
KLIK
Ima jedna slicna tema Dete ili posao ali mi ovo ili smeta, mislim ne dvoumim se pa mislim da je ova tema prikladnija.

pipi_coco -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (10.12.2013 11:50:25)

Imam prijedlog: Otvorite temu Ringerajina pisma za Djeda mraza( ili nešto slićnog naziva) gdje mi možemo da pišemo Djedu mrazu naše želje za Novu Godinu. Vidjela sam da ima tema pisma za Djeda mraza,ali sam skontala da se tu piše samo šta su djeca poželjela, pa ne bi da mješamo lončiće.

Eto to je moja ideja. Rado bi napisala jedno duuuugo pismo ali nemam gdje [sm=smiley1.gif]

New Mom -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (10.12.2013 11:52:23)

Pipi, ima slicna tema, nesto kao "U 2013. cu...". Ne znam znaci li ti to.

pipi_coco -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (10.12.2013 12:02:37)

Našla sam je thnx. Ali i to mi je nekako kao tema novogodišnje odluke, dakle ono što same sebi obećavamo da cemo ostvariti u narednoj godini npr. smršati, položiti ispite i sl. Mislila sam na temu gdje cu poželjeti nešto što sama ne mogu ostvariti, mislim ja cu pokušati ali mi treba "pomoc od debeljka sa sjevera" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ja ne znam otvarati teme, pa bolje da ne pokušavam, samo ču napraviti rusvaj ovde [sm=jezicek.gif]

Sanchy -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (10.12.2013 12:06:05)

Ne znam zasto ne mogu preko mobilnog da pisem na forumu,nece da otvori ni odgovor ni citiraj,nista...do skoro sam mogla iz nekog petog pokusaja a sada nece uopste..inace na drugim forumima pisem bez problema tako da ne moze biti do telefona [sm=smiley1.gif]...

New Mom -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (10.12.2013 13:36:08)

Modovi, ispravite prvi post u temi " Obecavam da cu u 2013..." tj. godinu u 2014.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>