RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> O portalu

Poruka

serpica -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (16.12.2013 22:37:25)

Nisam znala u kojoj temi da postavim pitanje ali se nadam da nisam mnogo promasila,
procitala sam obavestenje administratora o koriscenju foruma i o raznim svadjama,prepiskama kao i o otvaranju novih tema u cilju podsticanja sukoba.Imala sam jedan problem koji nazalost nije resen do kraja a tice se i delimicno ringeraje kao i jednog njenog clana,pa sam na kontu toga mislila da otvorim temu i tu sve objasnim od pocetka do kraja,te da zamolim moderatore da temu drze otvorenu bar 24h da bi sto vise forumasica procitalo sta se sve desava na forumu,s tim sto ne bih imenovala nikog naravno,ali u gore pomenutom obavestenju jasno pise sta se moze a sta ne pa da ne bih krsila pravila foruma moje pitanje je: da li onda mogu da sve to napisem u svom dnevniku i da li u tom slucaju to mogu da procitaju samo moji prijatelji ili i ostali clanovi foruma? Hvala.[sm=smiley1.gif]

Sanchy -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.12.2013 0:59:21)

Imam jedno pitanje,mada ni na prethodno ne dobih odgovor[sm=zmeden.gif]...danas mi je bio serviser i sredio mi komp posto je bio pun nekih gresaka itd,,,medjutim sad kada sam usla na forum niciji avatar ne mogu da vidim pa ni svoj,takodje polovinu slika i sad mi nije jasno zasto,,da napomen,na nekim drugim forumima nemam taj problem,,svakako cu kontaktirati i njega medjutim ide mi slava pa sigurno nece moci da dodje narednih par dana,,postoji li nesto sto ja mogu da ucinim da bi mi sve normalno funkcionisalo?..Izvinjavam se videh sad da je Lesica odgovorila vezano za mobilni,medjutim ponavljam i taj problem sa pisanjem pp poruka koje ne mogu preko mobilnog vezan je samo za Ringeraju,na svim ostalim sve uredno funkcionise

Ana RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.12.2013 9:14:36)

Sanchy, probaj kroz neki drugi pretraživač. Ja sam imala problem sa IE pa ga odavno ne koristim, RR mi je preko Mozille, neke druge stvari preko Chroma.

wivern -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.12.2013 10:30:45)

Ja znam da sam jaaaaaaaako dosadna ali bas bi mi znacila app za android..na poslu nmg da se kacim preko racunara a preko telefona mi je sve konfuzno i malo [sm=smiley36.gif]

Didy -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.12.2013 10:35:28)

Meni rr besprekorno radi na sve i jednom pretraživaču. Čak sam se sad opet vratila na IE na svom kompu i bez problema sve učitava. I preko mobilnog mogu da kucam poruke.

Sanchy -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.12.2013 10:59:18)

Ana hvala ti,evo preko Chroma vidim sve avatare i slicice,moj cak igra,a preko Mozille ne,a ja navikla na Mozillu pa stalno preko nje

Didy -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.12.2013 11:08:56)

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Ana hvala ti,evo preko Chroma vidim sve avatare i slicice,moj cak igra,a preko Mozille ne,a ja navikla na Mozillu pa stalno preko nje

[sm=jezicek.gif]

Ana RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.12.2013 11:21:27)

Hahaha, pa ti nisi ni znala da tvoj avatar pleše [sm=smiley36.gif]

Super [sm=bravo.gif] ja uvek probam sa drugim pretraživačem kada nešto ne štima.

pocahontas -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.12.2013 14:32:12)

meni se mnoooogo svidja tvoj novi avatar!

Sanchy -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.12.2013 14:38:58)

Ha ha,ma znala sam da plese kada sam ga skinula ali na forumu nije hteo pa rekoh nema veze i ovako mi je simpa ,,e sad kad sam usla prekjo Chroma vidim plese i ovde pa sam se odusevila hi hi[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.12.2013 14:49:53)

I meni bi puno znacila ANDROID app.Vjerujem sa ce me moderatori razumeti [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.12.2013 15:55:13)

IZVORNA PORUKA: Cece1

I meni bi puno znacila ANDROID app.Vjerujem sa ce me moderatori razumeti [sm=smiley1.gif]

Moram da te ispravim, moderatori nemaju ništa sa tim [sm=smiley1.gif] verujem da će te programeri razumeti [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (18.12.2013 16:06:25)

Vjerujem da ste vi blizi operaterima nego ja!!!!!

New Mom -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (23.12.2013 9:54:31)

Ima "Proleće na Ringeraji", "Leto na Ringeraji", "Jesen na Ringeraji", ali ne i "Zima na Ringeraji".
Mada od tolikih banera sa strane ni ne znam da li ste promenili dizajn u zimski.[sm=jezicek.gif]

dunja RR -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (23.12.2013 9:58:19)

IZVORNA PORUKA: New Mom

Mada od tolikih banera sa strane ni ne znam da li ste promenili dizajn u zimski.[sm=jezicek.gif]

Toga odavno nema na Ringeraja portalima, ukinuto je još u martu za vreme prvog takmičenja kada je krenuo potpuno novi dizajn portala bez godišnjih doba ;)

New Mom -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (23.12.2013 9:59:58)

Danke.[sm=smiley1.gif]

Peace* -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (23.12.2013 10:09:35)

Šteta. Meni je to bilo baš osveženje za oči svaki put. [sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (28.12.2013 18:02:50)

ali drvce ima dedamrazovsku kapu! i to je nešto [sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (29.12.2013 19:33:28)

ja nemam opciju like za najsimpaticniji komentar o trudnoci[sm=zmeden.gif]

lesica -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (29.12.2013 22:12:03)

Isidora, kako nemaš?
Trebalo bi da kada uđeš među komentare ispod svakog imaš opciju Like, a u desnom uglu iznad komentara je opcija pozovi prijatelje ( share).

Jesi li preko telefona ili kompa probala, i koji browser koristiš?

isidora88 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (29.12.2013 22:39:12)

znam kako bi trebalo, imala sam pre tu opciju.
preko kompa sam, koristim chrome, win8

lesica -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (29.12.2013 22:41:08)

A reci mi molim te, jesi li probala preko mozile, opere... ?

caca81 -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (5.1.2014 16:13:22)

Ostavim nekoliko postova, i onda mi kod narednog odgovora iskaće poruka da mi je vreme isteklo, pa moram opet da seprijavim, to je neka novina ili šta?

degu -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (6.1.2014 0:22:29)

Ne znam šta mi je s anketama, piše da sam glasala za sve ankete, a nisam stvarno [sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (6.1.2014 0:27:43)

Degu, sve ankete koje se trenutno prikazuju su istekle iliti završene, novih i aktivnih nema, pa otud svima nama isto - glasali smo za sve [sm=smiley36.gif]

Caca81, koji pretraživač koristiš, i da li si stalno ulogovana?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>