Didy -> RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo (27.1.2014 23:07:49)
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: lanajelena Uvek cu da glasam za nekog ko je ostavio godine na ovom forumu,ovog puta je to bila NM drugi put ce biti neko drugi,uvek su tu bili klanovi ali mi je opet draze da izgubim od nekog naseg sa foruma nego od nekog ko je tu zbog nagrade [sm=zz_eek.png] ljudi moji lanajelena kad ovako sroci meni ne preostaje nista drugo sem da potpisem izjavu [sm=smiley1.gif] E, ovako, moram još i ovo da prokomentarišem - Apsolutno se ne slažem sa ovim napisanim. Ne smatram da evo npr. ja koja slobodno mogu reći da se računam u stare i aktivne članove i po datumu prijave i po broju postova, imam veće pravo od nekoga ko ima hiljadu ili 500 ili 100, pa čak i 2 posta da osvoji nagradu. I ne smatram da u nagradnim igrama treba da učestvuju samo članovi sa većim brojem postova i dužim stažom, jer forum nije naš lični, iako se prva ja osećam ponekad kao da jeste koliko ga volim i koliko vas s kojima se kuckam volim. Druga stvar, ja se uvek trudim da ne budem pristrasna, i u životu i ovde na forumu. Mislim da sam to naučila u školi sa đacima gde mi nikad nije bilo važno čiji je neko, kakvu je ocenu imao kod učiteljice, kako je uradio prethodni kontrolni, kako se obukao, kakav je moj lični stav prema njemu... Meni su svi u učionici isti i jednaki i najdraže bi mi bilo da na kontrolnom kad ga pregledam ne stoji ime i prezime, već da bude anonimno. Znači ja neću glasati u nagradnoj igri za nekoga s kim se razumem, već stvarno za najbolji predlog. I zato volim anonimne nagradne igre. Eto, odatle je krenuo moj komentar, pomalo šaljiv, prosto sam htela da provučem neki svoj stav, nevezeno za osobu i osobe koje sam citirala, ni slučajno ne misleći da ih uvredim ili ražestim. Čak sam mislila da će na neki način razumeti jer ih poznajem lično, neke već više godina i da se neće uvrediti, no izgleda da sam se prevarila.
|
|
|
|