Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.10.2011 15:31:19
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.10.2011 15:59:57
|
|
|
|
Anoniman
|
evo i ja imam novu ideju da napravite da korisnik moze nekog drugog blokirati tj da mu zabrani da ima pristup njegovom profilu i da nemoze vidjeti njegove postove
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.10.2011 17:14:57
|
|
|
|
Lu
|
Aussie, to je nemoguće Pa ne mora se biti član foruma da bi se čitali postovi, sigurno si i ti prvo čitala pa se onda učlanila
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.10.2011 13:39:53
|
|
|
|
Anoniman
|
ok lu ja razumem ali znas blokirat vec nekog ko je clan na rr
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.10.2011 15:51:42
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: aussie ok lu ja razumem ali znas blokirat vec nekog ko je clan na rr Ako klikneš na ovu crvenu ruku gdje piše blokiraj npr. ispod mog posta, nećeš vidjeti moje objave, ne možeš blokirati nikoga da ne vidi tvoje objave
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.10.2011 15:53:12
|
|
|
|
Anoniman
|
dobro sefe jasno mi je
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.10.2011 15:55:45
|
|
|
|
Lu
|
Jedino da kažeš toj osobi da ona tebe blokira
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.10.2011 16:01:10
|
|
|
|
Anoniman
|
thats is killa idea
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.10.2011 16:18:24
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: aussie ok lu ja razumem ali znas blokirat vec nekog ko je clan na rr Sad si me zainteresovala
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.10.2011 16:41:54
|
|
|
|
Anoniman
|
ehh i ja sam ali ja sam mislila nesto kao na facebooku ono blocket potpuno osobu da nemoze uopste da te nadje ali kaze sefica da nije moguce
< Poruku je uredio aussie -- 23.10.2011 16:43:41 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 24.10.2011 8:48:34
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: tijana86 IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: tijana86 Recite mi sta da radim prijavila sam se za kalendar trudnoce , prijavila bih se i za kalendar razvoja , ali mi niste ne stize na e-mail adresu . Zasto ? Ne stiže ti na mail kalendar trudnoće ili kalendar razvoja? da Tijana, proveri da ti mailovi slučajno nisu u spam folderu. Ako nisu, reci mi, pa da javljam programerima
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.10.2011 21:34:45
|
|
|
|
Zell
|
meni vec par dana jako tesko ucitava RR prvo sam mislila da je do neta ali sve ostalo otvara ok... desi se da mi izbaci gresku par puta pa moram ocistiti temporary files i ponovo otvarati browser
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.10.2011 22:15:04
|
|
|
|
isidora88
|
zell i ja imam taj problem
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.10.2011 22:23:14
|
|
|
|
peca
|
Nisam citala celu temu i ne znam da li je neko to predlozio, zapravo, imam dva predloga 1. Da se ubaci online lista (ako znate sta pod tim mislim, mislim na listu svih trenutno prisutnih clanova) 2. Da mogu sve svoje postove napisane na ovom forumu da procitam, sto ne bi bilo lose ubaciti i za tudje nickove Nadam se da cete razmisliti o tome +jedno pitanje Ulazila sam sa opere 5.1 sa telefona, lepo vidim forum, sve je super, kada sam otisla na odgovori u nekoj temi, ok trazio mi je da se prijavim, ja ukucala user i pass i izbacio mi je prijava je uspesna, i odatle ne mogu nigde ni makac tako da u principu mogu da citam, ali ne mogu da pisem sa tel. ?
< Poruku je uredio peca -- 28.10.2011 22:32:18 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.10.2011 9:12:53
|
|
|
|
*Alexx*
|
Peco, lista aktivnih korisnika postoji - klikni na vrhu strane na "26.430 registrovanih članova". Spisak postova ću predložiti. Za Operu sa mobilnog telefona stvarno ne znam. Recimo, ja preko Opere sa moba nisam mogla da odgovaram na postove, ali jesam mogla da pišem privatne poruke. Ipak je to toliko specifična platforma, a RR nije prolagođena mobilnim uređajima. Zell, isidora - ako se to samo vama dešava, nešto je do podešavanja vaših browsera. Sa druge strane, imali smo ranije problem da određeni internet provajderi nemaju dobar link ka Sloveniji, pa se to manifestovalo tako što se RR ili nije učitavala ili se jako teško učitavala - mahom su to bili neki vojvođanski provajderi.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.10.2011 10:09:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam preko Opere sa mobilnog mogla i dačitam i da pišem postove normalno do prre neku nedelju, sad mogu samo da čitam... Tako da nije do Opere, nešto se promenilo, ali ne znam šta... Molim vas nek neko razmisli da vas sa spiska "tema u kojima u učestvujem" kad birate temu odvede na kraj a ne na početak teme... Sa spiska poslednjih 50 aktivnih tema lepo odete na kraj, zasto bi bio problem i kod tema u kojima ucestvujem????
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.10.2011 10:26:49
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Molim vas nek neko razmisli da vas sa spiska "tema u kojima u učestvujem" kad birate temu odvede na kraj a ne na početak teme... Sa spiska poslednjih 50 aktivnih tema lepo odete na kraj, zasto bi bio problem i kod tema u kojima ucestvujem???? Ovo je već prijavljeno.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.10.2011 10:56:16
|
|
|
|
Milevaa
|
gde pravite tikere? hvala
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.10.2011 10:59:08
|
|
|
|
Olga75
|
Milevaa KLIK
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.10.2011 12:23:24
|
|
|
|
Milevaa
|
hvala OLga! i još jedno pitanje: čas mi se vidi datum kada sam se učlanila a čas ne, gde se to namešta?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.10.2011 23:27:33
|
|
|
|
nonni
|
Meni je nestalo korisnicko ime i odjava, sad ne mogu da se odjavim. Samo da prijavim taj problem.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.11.2011 6:50:45
|
|
|
|
nonni 2
|
Stvarno ne znam sta je sa rr. Ja sam Nonni od sinoc, jutros sam htela da se ulogujem, ali kao i sinoc ono za prijavu na rr ga nema, ima samo za registraciju, i sad sam morala da se opet registrujem da bih pisala na RR a opet nemam da se izlogujem,i samo kad udjem u privatne poruke tad mi pise nonni2 i odjava i to je ok makar da se i svaki put tako odjavljujem, ali kako sad da se prijavim, na ovaj nacin moram svaki dan sa novom adresom da se prijavim i opet da se registrujem, ne znam u cemu je problem ali bih volela da se resi.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.11.2011 10:56:38
|
|
|
|
degu
|
Nonni pokušaj preko Google Chrome da ideš, meni sve super funkcioniše. Ne znam šta ti se to dešava, nadam se da će moderatori rešiti.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.11.2011 10:59:22
|
|
|
|
^iva^
|
i ja se svaki dan prijavljujem jer mi uvek brise brijavu cak iako stranicu sacuvam u kompu pa otvorim ko ce ga znati sta je
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.11.2011 11:04:15
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: ^iva^ i ja se svaki dan prijavljujem jer mi uvek brise brijavu cak iako stranicu sacuvam u kompu pa otvorim ko ce ga znati sta je Ne briše ti RR prijavu. To zavisi od toga kako ti je podešen pretraživač. Ako ti klikneš na Zapamti me prilikom prijave, a ipak moraš sledeći put da se ponovo uloguješ, to znači da ti je pretraživač podešen tako da ti briše te "kolačiće" (cookies) u kojima se čuvaju podaci potrebni za logovanje na RR.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?