Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.10.2011 21:22:47
|
|
|
|
Anoniman
|
ne razumem zasto je tema sa posterima zakljucana? nema potrebe da se pretvori u chat temu, niti mislim da moze. meni je ta tema slicna npr. ostalim temama sa slikama. zasto bi one mogle postojati a posteri, tako lepi, ne? ako se vec plasite da ce se pretvoriti u chat, onda mogu da se obrisu nasi komentari i da se dozvoli samo malenac da dopunjava novim posterima.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.10.2011 23:28:12
|
|
|
|
PoisonEve
|
Vidi kad udjem u bilo ciji dnevnik pa i svoj samo mi izadje profil nije dostupan
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.10.2011 23:30:39
|
|
|
|
Olga75
|
zato sto postoji tema spisak RR trudnica
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.10.2011 23:33:58
|
|
|
|
peca
|
Dugo otvara stranicu moja rr
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.10.2011 23:35:28
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: ksena ne razumem zasto je tema sa posterima zakljucana? nema potrebe da se pretvori u chat temu, niti mislim da moze. meni je ta tema slicna npr. ostalim temama sa slikama. zasto bi one mogle postojati a posteri, tako lepi, ne? ako se vec plasite da ce se pretvoriti u chat, onda mogu da se obrisu nasi komentari i da se dozvoli samo malenac da dopunjava novim posterima.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.10.2011 23:39:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Vidi kad udjem u bilo ciji dnevnik pa i svoj samo mi izadje profil nije dostupan Isto
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.10.2011 23:39:03
|
|
|
|
lanajelena
|
I meni se svidjaju posteri jedino mi se cini da se pojedine trudnice ponavljaju u razlicitim mesecima
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.10.2011 23:39:06
|
|
|
|
degu
|
I ja ovo podržavam, već sam rekla na crticama To je isto kao i tema Slike trudničkih stomaka i Slike sa UZ, kao i sve ostale teme sa slikama. Stvarno su posteri prelepi i originalni i jeste nova ideja. Ja tako nešto na drugim forumima nisam videla.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.10.2011 23:41:25
|
|
|
|
Anoniman
|
ŽEne, tema sa slikama ima mali milion, posteri neće biti obrisani nego premešteni u adekvatnu temu. I da, ako na jednu sliku ide 20 komentara, to je onda isto kao chat tema
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.10.2011 23:41:28
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena I meni se svidjaju posteri jedino mi se cini da se pojedine trudnice ponavljaju u razlicitim mesecima nažalost to su trudnice koje su imale ili biohemijske trudnoće ili spontane a stavljene su na poster čim objave
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.10.2011 23:41:38
|
|
|
|
Inica
|
I sve smo zgodne. Tako nesto bi bilo greh ne sacuvati
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.10.2011 23:44:35
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: bea83 IZVORNA PORUKA: lanajelena I meni se svidjaju posteri jedino mi se cini da se pojedine trudnice ponavljaju u razlicitim mesecima nažalost to su trudnice koje su imale ili biohemijske trudnoće ili spontane a stavljene su na poster čim objave A onda ok,ja sam mislila da je to sveze pravljeno ...svaka cast za ideju
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.10.2011 10:15:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Olga, u spisku trudnica je samo lista trudnica i ocekivani datumi. Ovde nema datuma nego su samo lepe slicice. I ja se recimo nisam ni prijavila na spisak. Nedjo, kao sto rekoh - onda su i druge teme sa slikama - chat teme. A ako su toliki problem komentari - obrisite ih i necemo komentarisati vise, prebacite temu, ali dozvolite da malenac ubacuje i nove postere. Uostalom, svako ko je proveo neko vreme cekajuci u crticama, zna kakvu radost donosi da se napokon nadjes na posteru.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.10.2011 14:33:36
|
|
|
|
Olga75
|
Ksena a one zene koje su se prijavile na spisak trudnica a na forumu su u drugim temama ? Mislim da je tema spisak RR trudnica dovoljna
< Poruku je uredio Olga RR -- 8.10.2011 14:34:30 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.10.2011 14:36:55
|
|
|
|
Anoniman
|
svako ima pravo na svoje misljenje.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.10.2011 14:39:11
|
|
|
|
Inica
|
Mislim da bi bilo lepo da svi ti postercici budu na jednom mestu, tj u toj jednoj temi.. Neka Malenac samo ubacuje slike, i to je to.. Bez nasih komentara, itd..
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.10.2011 14:39:15
|
|
|
|
Olga75
|
naravno sacekacemo i misljenje administratora
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.10.2011 14:41:55
|
|
|
|
Ana*
|
A gde se nalaze ti posteri, bas bih volela da ih vidim ?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.10.2011 14:52:51
|
|
|
|
Anoniman
|
ana, ako odes na "poslednje nove teme" videces i temu sa posterima.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.10.2011 22:36:08
|
|
|
|
JMPM
|
Da li je moguce da jedino ja imam problem sa avatarom
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.10.2011 22:38:57
|
|
|
|
Anoniman
|
A u čemu je problem? Ne možeš da ga staviš?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.10.2011 22:43:46
|
|
|
|
JMPM
|
Od kako je nova RR ne mogu da vratim avatar, menjala sam ga X puta i nikako. Pogledaj sada sa strane aktivne teme i videces moj avatar, a kada udjes u temu ispod niska je prazno.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.10.2011 22:45:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Da. Piši Guppyki.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.10.2011 22:47:04
|
|
|
|
JMPM
|
Mogla bih i njoj pisati. Tnx . A lep mi avatar, je l' da ?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.10.2011 22:48:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, baš je divan, šteta da se ne vidi krupnije.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?