Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.10.2011 13:44:34
|
|
|
|
slavica.
|
Rekose mi devojke da se ovde javim,tako da evo mene ovde :) Naime,danas mi je stiglo nekoliko pp,i svaka je sa nazivom "pitanjcad :D" a ni jednu ne mogu da otvorim,cim pokusam,zakuca mi racunar... I navodno su te poruke od raznih devojaka sa rr. Ima neko ideju sta se desava?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.10.2011 13:48:18
|
|
|
|
*Alexx*
|
Obriši cache, cookies, restartuj pretraživač, pa vidi da li ti se to i dalje javlja. Ako se javlja, kaži mi koji pretraživač koristiš kako bih mogla da javim dalje.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.10.2011 9:28:28
|
|
|
|
*Alexx*
|
Drage moje, dnevnici rade Nema više poruke "Profil nije dostupan".
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.10.2011 9:31:24
|
|
|
|
JMPM
|
Alex, je l' treba da pisem Guppy za moj avatar ? Bas mi smesno vise, jedino ja nemam
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.10.2011 9:50:28
|
|
|
|
*Alexx*
|
JMPM, piši ti svakako, a pisaću i ja opet.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.10.2011 13:35:44
|
|
|
|
limunada
|
Ja imam problem sa zahtevima,poslat mi je zahtev za prijateljstvo,kliknem da prihvatam i nece ko da je blokirao.Sta da radim?I dal mogu da promenim mail a lozinka da ostane ista?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.10.2011 23:02:35
|
|
|
|
limunada
|
Ja imam problem sa zahtevima,poslat mi je zahtev za prijateljstvo,kliknem da prihvatam i nece ko da je blokirao.Sta da radim?I dal mogu da promenim mail a lozinka da ostane ista?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.10.2011 23:06:35
|
|
|
|
minna
|
Jel koristis explorer? Ja sam uspela da prihvatim iz Google Chrome-a
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.10.2011 23:08:28
|
|
|
|
limunada
|
aha
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.10.2011 23:10:47
|
|
|
|
minna
|
probaj neki drugi browser
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.10.2011 18:21:10
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
gde su li nestali moji tickeri,od juce ih nemam
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.10.2011 10:18:50
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 gde su li nestali moji tickeri,od juce ih nemam Crvenkapo, da li su ti nestali tickeri kada si, možda, menjala avatar?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.10.2011 10:20:51
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: limunada Ja imam problem sa zahtevima,poslat mi je zahtev za prijateljstvo,kliknem da prihvatam i nece ko da je blokirao.Sta da radim?I dal mogu da promenim mail a lozinka da ostane ista? Jesi li obrisala cache, cookies, restartovala pretraživač? Probaj to, pa ako ti i dalje ne dozvoljava da prihvatiš prijateljstvo, javi. To sa izmenom maila moraš da kontaktiraš administratora, Guppy RR.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.10.2011 17:32:50
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
moguce alexx al sto nestade kad ih nisam cackala...aj jovo nanovo
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.10.2011 9:03:26
|
|
|
|
*Alexx*
|
Molim vas, javite mi kad vam nestanu tickeri, i da li ste u tom trenutku menjali neka podešavanja u Mojoj ringeraji. Moguće da se skriva neka greška koju bi valjalo ispraviti. Hvala vam!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.10.2011 23:17:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Mog tickera nema...a ništa nisam menjala.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.10.2011 8:39:55
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: snek Mog tickera nema...a ništa nisam menjala. Kad si primetila da ga nema? Kada je napravljena nova Moja Ringeraja, svima su, manje-više, nestali tickeri. Zato te pitam kada si primetila. Da li si ih imala, npr. juče, a danas ne?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.10.2011 8:46:52
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Molim vas, javite mi kad vam nestanu tickeri, i da li ste u tom trenutku menjali neka podešavanja u Mojoj ringeraji. Moguće da se skriva neka greška koju bi valjalo ispraviti. Hvala vam! Mislim da znam u čemu je problem, barem je tako kod mene bilo. Sa početkom "nove" RR kada sam ušla u profil sa namerom da promenim jedan od podataka i pritisnula opciju "sačuvaj" sve ostalo koje nisam editovala je nestalo.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.10.2011 8:50:15
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: *Alexx* Molim vas, javite mi kad vam nestanu tickeri, i da li ste u tom trenutku menjali neka podešavanja u Mojoj ringeraji. Moguće da se skriva neka greška koju bi valjalo ispraviti. Hvala vam! Mislim da znam u čemu je problem, barem je tako kod mene bilo. Sa početkom "nove" RR kada sam ušla u profil sa namerom da promenim jedan od podataka i pritisnula opciju "sačuvaj" sve ostalo koje nisam editovala je nestalo. Mislim da si u pravu - o tome sam i ja razmišljala. Zato pitam da li je neko nešto menjao, pa su mu nestali tickeri (na primer). Hvala :kiss:
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.10.2011 9:02:23
|
|
|
|
Snelle
|
Nema na čemu
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.10.2011 11:01:03
|
|
|
|
tijana86
|
Recite mi sta da radim prijavila sam se za kalendar trudnoce , prijavila bih se i za kalendar razvoja , ali mi niste ne stize na e-mail adresu . Zasto ?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.10.2011 11:54:25
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: tijana86 Recite mi sta da radim prijavila sam se za kalendar trudnoce , prijavila bih se i za kalendar razvoja , ali mi niste ne stize na e-mail adresu . Zasto ? Ne stiže ti na mail kalendar trudnoće ili kalendar razvoja?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.10.2011 12:06:35
|
|
|
|
tijana86
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: tijana86 Recite mi sta da radim prijavila sam se za kalendar trudnoce , prijavila bih se i za kalendar razvoja , ali mi niste ne stize na e-mail adresu . Zasto ? Ne stiže ti na mail kalendar trudnoće ili kalendar razvoja? da
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.10.2011 15:26:20
|
|
|
|
Anoniman
|
jel zna neko kako ja mogu blokirati neke osobe na rr ne zelim da jedna osoba na rr vidje moje postove
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.10.2011 15:29:01
|
|
|
|
World
|
aussie, mislim da samo moze obrnuto, da ti ne vidis necije.... a sve postove koje stavljamo moze procitati bilo ko, ne mora ni biti ulogovan...
< Poruku je uredio World -- 22.10.2011 15:30:50 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?