Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.10.2011 13:44:34
|
|
|
|
slavica.
|
Rekose mi devojke da se ovde javim,tako da evo mene ovde :) Naime,danas mi je stiglo nekoliko pp,i svaka je sa nazivom "pitanjcad :D" a ni jednu ne mogu da otvorim,cim pokusam,zakuca mi racunar... I navodno su te poruke od raznih devojaka sa rr. Ima neko ideju sta se desava?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.10.2011 13:48:18
|
|
|
|
*Alexx*
|
Obriši cache, cookies, restartuj pretraživač, pa vidi da li ti se to i dalje javlja. Ako se javlja, kaži mi koji pretraživač koristiš kako bih mogla da javim dalje.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.10.2011 9:28:28
|
|
|
|
*Alexx*
|
Drage moje, dnevnici rade Nema više poruke "Profil nije dostupan".
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.10.2011 9:31:24
|
|
|
|
JMPM
|
Alex, je l' treba da pisem Guppy za moj avatar ? Bas mi smesno vise, jedino ja nemam
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.10.2011 9:50:28
|
|
|
|
*Alexx*
|
JMPM, piši ti svakako, a pisaću i ja opet.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.10.2011 13:35:44
|
|
|
|
limunada
|
Ja imam problem sa zahtevima,poslat mi je zahtev za prijateljstvo,kliknem da prihvatam i nece ko da je blokirao.Sta da radim?I dal mogu da promenim mail a lozinka da ostane ista?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.10.2011 23:02:35
|
|
|
|
limunada
|
Ja imam problem sa zahtevima,poslat mi je zahtev za prijateljstvo,kliknem da prihvatam i nece ko da je blokirao.Sta da radim?I dal mogu da promenim mail a lozinka da ostane ista?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.10.2011 23:06:35
|
|
|
|
minna
|
Jel koristis explorer? Ja sam uspela da prihvatim iz Google Chrome-a
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.10.2011 23:08:28
|
|
|
|
limunada
|
aha
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.10.2011 23:10:47
|
|
|
|
minna
|
probaj neki drugi browser
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.10.2011 18:21:10
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
gde su li nestali moji tickeri,od juce ih nemam
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.10.2011 10:18:50
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 gde su li nestali moji tickeri,od juce ih nemam Crvenkapo, da li su ti nestali tickeri kada si, možda, menjala avatar?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.10.2011 10:20:51
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: limunada Ja imam problem sa zahtevima,poslat mi je zahtev za prijateljstvo,kliknem da prihvatam i nece ko da je blokirao.Sta da radim?I dal mogu da promenim mail a lozinka da ostane ista? Jesi li obrisala cache, cookies, restartovala pretraživač? Probaj to, pa ako ti i dalje ne dozvoljava da prihvatiš prijateljstvo, javi. To sa izmenom maila moraš da kontaktiraš administratora, Guppy RR.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.10.2011 17:32:50
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
moguce alexx al sto nestade kad ih nisam cackala...aj jovo nanovo
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.10.2011 9:03:26
|
|
|
|
*Alexx*
|
Molim vas, javite mi kad vam nestanu tickeri, i da li ste u tom trenutku menjali neka podešavanja u Mojoj ringeraji. Moguće da se skriva neka greška koju bi valjalo ispraviti. Hvala vam!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.10.2011 23:17:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Mog tickera nema...a ništa nisam menjala.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.10.2011 8:39:55
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: snek Mog tickera nema...a ništa nisam menjala. Kad si primetila da ga nema? Kada je napravljena nova Moja Ringeraja, svima su, manje-više, nestali tickeri. Zato te pitam kada si primetila. Da li si ih imala, npr. juče, a danas ne?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.10.2011 8:46:52
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Molim vas, javite mi kad vam nestanu tickeri, i da li ste u tom trenutku menjali neka podešavanja u Mojoj ringeraji. Moguće da se skriva neka greška koju bi valjalo ispraviti. Hvala vam! Mislim da znam u čemu je problem, barem je tako kod mene bilo. Sa početkom "nove" RR kada sam ušla u profil sa namerom da promenim jedan od podataka i pritisnula opciju "sačuvaj" sve ostalo koje nisam editovala je nestalo.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.10.2011 8:50:15
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: *Alexx* Molim vas, javite mi kad vam nestanu tickeri, i da li ste u tom trenutku menjali neka podešavanja u Mojoj ringeraji. Moguće da se skriva neka greška koju bi valjalo ispraviti. Hvala vam! Mislim da znam u čemu je problem, barem je tako kod mene bilo. Sa početkom "nove" RR kada sam ušla u profil sa namerom da promenim jedan od podataka i pritisnula opciju "sačuvaj" sve ostalo koje nisam editovala je nestalo. Mislim da si u pravu - o tome sam i ja razmišljala. Zato pitam da li je neko nešto menjao, pa su mu nestali tickeri (na primer). Hvala :kiss:
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.10.2011 9:02:23
|
|
|
|
Snelle
|
Nema na čemu
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.10.2011 11:01:03
|
|
|
|
tijana86
|
Recite mi sta da radim prijavila sam se za kalendar trudnoce , prijavila bih se i za kalendar razvoja , ali mi niste ne stize na e-mail adresu . Zasto ?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.10.2011 11:54:25
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: tijana86 Recite mi sta da radim prijavila sam se za kalendar trudnoce , prijavila bih se i za kalendar razvoja , ali mi niste ne stize na e-mail adresu . Zasto ? Ne stiže ti na mail kalendar trudnoće ili kalendar razvoja?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.10.2011 12:06:35
|
|
|
|
tijana86
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: tijana86 Recite mi sta da radim prijavila sam se za kalendar trudnoce , prijavila bih se i za kalendar razvoja , ali mi niste ne stize na e-mail adresu . Zasto ? Ne stiže ti na mail kalendar trudnoće ili kalendar razvoja? da
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.10.2011 15:26:20
|
|
|
|
Anoniman
|
jel zna neko kako ja mogu blokirati neke osobe na rr ne zelim da jedna osoba na rr vidje moje postove
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.10.2011 15:29:01
|
|
|
|
World
|
aussie, mislim da samo moze obrnuto, da ti ne vidis necije.... a sve postove koje stavljamo moze procitati bilo ko, ne mora ni biti ulogovan...
< Poruku je uredio World -- 22.10.2011 15:30:50 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Pomoc za imedankiKoje ime vam se najvise dopada?Dusan (
30%)
Marko (
43%)
Bogdan (
26%)
Ukupan broj glasova: 501Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!