Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.11.2011 9:29:04
|
|
|
|
JMPM
|
Meni je jezivo spora rr od kako su se ovi coveculjci nastanili
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.11.2011 10:11:44
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Meni je jezivo spora rr od kako su se ovi coveculjci nastanili I n i n a prijavljuje isti problem.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.11.2011 10:19:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
I will report
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.11.2011 10:39:38
|
|
|
|
Alexis79
|
I kod mene sve nesto usporeno prebacuje sa foruma na forum a ovaj deo desno gde su aktivni forumi se ponekad i ne otvori . E sad da li od kad su coveculjci ili ne ne znam
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.11.2011 10:46:06
|
|
|
|
Anoniman
|
i kod mene ista stvar prvo sam pomislila da mi je odjednom usporen protok..
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.11.2011 9:26:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Aha!!! Dakle nisam jedina evo ja od tačno 9:12 pokušavam da se ulogujem, učitam temu i pošaljem post... Pogledajte u koliko je objavljen
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.11.2011 9:27:19
|
|
|
|
*Alexx*
|
Prijavila sam im, videćemo.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.11.2011 9:32:07
|
|
|
|
Tea2
|
Mrzim coveculjke!Spooooro!!!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.11.2011 10:36:34
|
|
|
|
Tea2
|
Kod mene je i dalje tako sporo na RR da mi je postalo bas bzvz.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.11.2011 21:41:01
|
|
|
|
Alexis79
|
Ne znam kako je kod ostalih ali od mene je i dalje neverovatno spor RR. Kao sto je nekad bilo kad smo imali onaj dial-up internet preko poste. Uzasno sporo da me iritira
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.11.2011 21:56:50
|
|
|
|
isidora88
|
i kod mene jako sporo otvara sve na rr,sve ostale sajtove normalno otvara a na rr nesto zeza.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.11.2011 9:54:16
|
|
|
|
Tea2
|
Sporoooooooooooo
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 9:23:37
|
|
|
|
Olga75
|
samo da kazem : kod mene je reklama skroz gore a teme dole tj. kad ucita prvo se pojavi reklama pa moram da skrolujem dole do tema
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 9:24:52
|
|
|
|
isidora88
|
meni je pola ekrana prazno(potpuno belo),tek kad skrolam do pola pocinje da mi se vidi meni
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 9:29:23
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 meni je pola ekrana prazno(potpuno belo),tek kad skrolam do pola pocinje da mi se vidi meni isti problem
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 9:29:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Isti problem kao Olga i Isidora....
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 9:31:45
|
|
|
|
bokicans
|
I kod mene ,isto.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 9:33:11
|
|
|
|
Adriana83
|
I kod mene...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 9:56:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Od jutros imam problem. Moram da prevucem celu stranicu ringeraje da bih videla nslovnu stranu i svaku sledecu. I vec su devojke pominjale da im je sporo otvaranje stranica.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 10:04:05
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR samo da kazem : kod mene je reklama skroz gore a teme dole tj. kad ucita prvo se pojavi reklama pa moram da skrolujem dole do tema potpisujem
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 10:09:27
|
|
|
|
Lu
|
I meni je pobjegla ringeraja negdje na dno
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 10:30:59
|
|
|
|
Tea2
|
Ovo je strasno!!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 10:31:24
|
|
|
|
vonavoj
|
mislila sam da je do mog laptopa,vec sam htela da ga bacim..ali vidim da imate i vi problem.. toliko je sporo da davi!!!! uzas!!!! sklonite nam coveculjke!!!!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 11:21:58
|
|
|
|
bokicans
|
Meni je sad ok !Stranica na starom mestu.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 11:24:04
|
|
|
|
Olga75
|
mni je jos stranica dole , mislim da je ova reklama sve poremetila
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?