Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 8:54:23
|
|
|
|
dacca
|
Mi cekamo Nadju
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 8:54:25
|
|
|
|
zivka
|
Devojke a Ana? Svetsko je ime kao i Sofija?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 8:58:07
|
|
|
|
magnetic
|
Ana je isto super,ali ga kuma rezervisala za sebe,pa ga ja ne smem staviti ni kao opciju
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 9:03:20
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: dacca Mi cekamo Nadju Dobro mm kaže - nema lepog ženskog imena bez ruskog. A Sofija je ovde na rr baš popularno. Nisam primetila da je trenutno popularno u mom okruženju. moj sin je neki dan došao sa izjavom da će se beba zvati Sunčica. Nemam pojma odakle mu to.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 9:03:59
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: crazymama meni su u poslednje vreme u glavi samo DUNJA i PAVLE... Meni se i Visnja svidja. Za sada smo najvise da se druga cerka zove Visnja.Jeste da mi je Viking rekla da pravimo vocnjak ,ali sam joj sada maznula fazon,pa se tako zezamo na sopstveni racun
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 9:06:48
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: zivka Devojke a Ana? Svetsko je ime kao i Sofija? Meni je lepo, ali mi malo dosadno, u smislu da je svaka druga Ana. Tu mi još spadaju i Jelena, Milica i Marija. Prečesta imena već decenijama. Ali to je zato što su jako lepa.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 9:11:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Didy Dobro mm kaže - nema lepog ženskog imena bez ruskog. bravo za ukus tm Ja generalno obožavam ruska imena. I moj sin je Mihajlo (od Mihail), a prelepo mi je i Nikola (Nikolaj) Aleksej, Aljoša, Dimitrije (Dmitrij), pa i Ivan Od ženskih: Katarina, Darja , Nađa, Nataša, Anastasija, Ana, Olja, Sofija, Maša, Staša, Tamara......
< Poruku je uredio n i n a -- 26.8.2011 9:12:03 >
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 9:20:12
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: zivka Devojke a Ana? Svetsko je ime kao i Sofija? Meni je lepo, ali mi malo dosadno, u smislu da je svaka druga Ana. Tu mi još spadaju i Jelena, Milica i Marija. Prečesta imena već decenijama. Ali to je zato što su jako lepa. A eto,u mom okruzenju ga bas nema uopste.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 9:22:45
|
|
|
|
viking
|
neka vam je Višnjica živa i zdrava 100 godina IZVORNA PORUKA: magnetic IZVORNA PORUKA: minavb Meni se i Visnja svidja. Za sada smo najvise da se druga cerka zove Visnja.Jeste da mi je Viking rekla da pravimo vocnjak ,ali sam joj sada maznula fazon,pa se tako zezamo na sopstveni racun
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 10:17:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Didy Dobro mm kaže - nema lepog ženskog imena bez ruskog. slazem se
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 10:24:31
|
|
|
|
cani
|
Muž i ja smo kad smo saznali da smo trudni odmah jednoglasno smislili ime za devojcicu :Lara . Al posle smo saznali da je decak pa se zove Andrej.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 10:27:24
|
|
|
|
Anoniman
|
I mi smo za devojčicu kao iz puške: Darja, a pošto je dečko, odlučili smo se za ime tek na porođajnom stolu
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 10:32:54
|
|
|
|
cani
|
Da,da, i Darja je divno,tako mi se zove sestričina a i Nadja mi je baš lepo ime. Ja sam se posle zezala sa mužem,jer je njegov otac imao ideju da svog drugog sina nazove Natanijel ( ne znam gde ga iskopa ) da ćemo mi tako da nazovemo našeg.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 10:35:18
|
|
|
|
jance
|
ja sam imala takvo ime u opticaju, jedan poznanik sa sela se zove Natanael (navodno biblijsko ime).. al mmov pogled mi je bio dovoljan.. jeste, ime stvarno zvuci cudno....
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 10:42:51
|
|
|
|
cani
|
Ne znam,meni se ne svidja uopšte.A da mi je dever dobio to ime ,sad bi bio imenjak sa Natanijel Rotšildom
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 12:57:26
|
|
|
|
crazymama
|
IZVORNA PORUKA: Macaki IZVORNA PORUKA: Didy Dobro mm kaže - nema lepog ženskog imena bez ruskog. slazem se ja se ne slazem, uopste me ne impresionira nista sto je rusko...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 13:20:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Nataniel jeste biblijsko ime-imam druga jevrejina sa tim imenom, zovu ga Natika
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 27.8.2011 10:08:26
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.8.2011 10:24:58
|
|
|
|
soni
|
Mery tako joj daj ime....sta se mucis i razmisljas
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.8.2011 10:33:27
|
|
|
|
zivka
|
Mislis po srpski MARA?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.8.2011 11:16:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
O ukusima ne treba raspravljati, nekome se nesto svidja, nekome ne. Meni je recimo ime Ana (neko je pomenuo gore) lepo ali to mi je kad ono bas nemas nikakvu inspiraciju pa kao ajde Ana. I gomila imena tako su stvarno lepa ali suvise cesta. Za desetak godina pola odeljenja ce biti Lane i Lare! Lepa imena ali previse zastupljena pa postanu obicna. U poslednje vreme cujem i da se gomila decaka zove Vuk, ali sta da se radi Ja sam nesto ubedjena da cu opet imati decaka jednog dana (iako bih volela devojcicu Ninu) a jedva sam i ovo jedno smislila, ne znam sta cu za drugo, to ce biti muka nevidjena Svidja mi se ime Tadija ali mm je grozno...Ne znam kako da se upustim u tu pricu sa drugim detetom a nemam ime
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.8.2011 11:18:33
|
|
|
|
Mama 78
|
Evo mi planiramo ili jednog Vuka ili jednu Janu!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.8.2011 18:59:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: crazymama IZVORNA PORUKA: Macaki IZVORNA PORUKA: Didy Dobro mm kaže - nema lepog ženskog imena bez ruskog. slazem se ja se ne slazem, uopste me ne impresionira nista sto je rusko... sto rece pepeljuga o ukusima ne vredi raspravljati.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.8.2011 19:20:03
|
|
|
|
bea83
|
Najnovija ideja za muško ime -Maksim, šta mislite o tome? Što bi volela da bude devojčica pa da više ne polemišemo oko imena
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.8.2011 19:47:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Bea, ja sam htela Maksimilijan ali mm me pogledao samo jednom. Meni je od zenskih lepo Danica i sestra je razmisljala o tom imenu, ali je na kraju njen klinac izabrao ime za sestru.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?