Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.8.2011 12:41:50
|
|
|
|
viking
|
Lena i Ana = Lana Šalim se, Lucija je super ime! IZVORNA PORUKA: Mariya Oko muških imena nije bilo šanse da se dogovorimo. Svako ime koje sam predložila mužu njemu je bilo ili glupo ili gej, sreća pa će biti devojčica. Ja sam htela Lena, on Ana, a pošto u zadnje vreme ima mnooogo i Lena i Ana odlučili smo se za ime kojeg nema ni u okolini a bogami ni u Srbiji, ali je zato ima u celom svetu - LUCIJA.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.8.2011 13:22:35
|
|
|
|
Adriana83
|
Mi smo izabrali imena za svoje devojcice: Sofia i Anita. Vec imamo Anjdelu i Viktoriu. A za decaka je od prve trudnoce izabrano Djordje. Ali ostace samo na zeljama moga muza. Djordje do sada nije dosao a ja posle ove dve devojke ne planiram vise dece. Jedino ako muz negde odluta pa napravi jednog Djordja
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.8.2011 14:12:15
|
|
|
|
crazymama
|
meni su u poslednje vreme u glavi samo DUNJA i PAVLE...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.8.2011 19:24:05
|
|
|
|
^iva^
|
ako bude zensko MILA za decaka
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.8.2011 20:46:05
|
|
|
|
PoisonEve
|
Nismo jos odlucili...ako ovako nastavimo, nece ni imati ime Moguce da bude Janja...to je sad najnovije
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.8.2011 20:52:56
|
|
|
|
viking
|
PE, tako se zove moja koleginica i omiljena nastavnica engleskog se takođe zvala Janja. Njih dve su jedine koje znam sa tim imenom. Meni je jako lepo.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.8.2011 20:57:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Nismo jos odlucili...ako ovako nastavimo, nece ni imati ime Citam da je ovo aktivna tema i taman pomislim sta da napisem... kad evo ti ie do reci potrefi misli
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.8.2011 21:17:40
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Nismo jos odlucili...ako ovako nastavimo, nece ni imati ime Moguce da bude Janja...to je sad najnovije Ja poznajem jednu Janju. Najdivnije bice na planeti. Bas mi se svidja ime
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.8.2011 21:19:39
|
|
|
|
Lu
|
Moja svekrva je Janja, to je kod nas baš često ime, a mnogi tako nazivaju cvijet tratinčicu
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.8.2011 21:49:22
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: ^iva^ ako bude zensko MILA za decaka Biće žensko kad ti Degu kaže za Milu
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.8.2011 9:45:01
|
|
|
|
crazymama
|
moja dvogodisnja sestricina se zove Mila, obozavam i nju i to ime :) i Janja je lepo... ja ne volim tea, mia, ena, ema, una, ina, lea, anastasija, isidora, teodora. masa, mina, lena itd itd a od muskih mi se skoro ni jedno ne svidja, a najmanje vukasin, koje je odjednom toliko u trendu...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.8.2011 9:56:22
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: crazymama meni su u poslednje vreme u glavi samo DUNJA i PAVLE... Divno,tako se moja cerka zove,a sada za drugo se samo prepiremo.Ono sto se svidja mm meni je bzvz,a isto tako i on misli za moje predloge.Bice ovo teski pregovori kako vidim
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.8.2011 9:59:37
|
|
|
|
Anoniman
|
magnetic je l' ste saznali šta čekate?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.8.2011 10:02:30
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ma ja sam konacno bila odlucila da bude Sofia, ali me Mis pretekla Izgleda da ce ipak biti Janja
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.8.2011 10:02:54
|
|
|
|
magnetic
|
Znas kako ti ni jedan dr. nece reci koji je pol 100%,dok ne obavis ekspertni.E tako je i meni moja dr. rekla da je jos malo,ali se njoj cini da je opet curica .Za jedno dve nedelje idem kod Stojica,pa cemo tacno znati
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.8.2011 10:04:14
|
|
|
|
magnetic
|
I meni je Sofija JAKO lepo ime,ali mm ni ja cuje.
|
|
[Obrisana poruka] 24.8.2011 10:09:09
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.8.2011 10:09:29
|
|
|
|
crazymama
|
lepo je sofija :)
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 25.8.2011 8:38:43
|
|
|
|
Didy
|
Nama je Sofija bila varijnata no. 1 u mojoj prvoj trudnoći. Muško nikako nisamo mogli smisliti, a za žensko ime smo se dogovorili iz cuga. Sad kad smo saznali da je devojčica, nekako nam Sofija ne ide uz ovu drugu bebu. Najverovatnije će biti Lena. U opticaju je bilo još i Jana, a mm od nedavno Sonja. Meni ni Maša nije loše. Što kaže mm - Daj neko što nije rusko.
< Poruku je uredio Didy -- 25.8.2011 8:39:25 >
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 8:36:29
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: crazymama meni su u poslednje vreme u glavi samo DUNJA i PAVLE... Meni se i Visnja svidja.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 8:40:50
|
|
|
|
jance
|
sto se zenskih imena tice, u okolini su se sada rodile 2 devojcice, jedna je Anja a druga je Mina.. svidelo mi se, prvenstveno zato jer su obe mame htele da daju ime Hana...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 8:46:39
|
|
|
|
maslackic
|
Mi smo u opticaju imali cetiri imena Stasa,Nina ,Dunja i Petra i nismo mogli da izaberemo nikako,hteli smo da izvlacimo papirice..I juce kad smo saznali da je vojcica u roku od 5 min smo odlucili da bude Petra nekako je mnogo lepo i neobicno...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 8:49:25
|
|
|
|
Nina...
|
Kako ja volim ime Jana...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 8:50:48
|
|
|
|
zivka
|
Nas sin ce se zvati Dušan ili Andrija- u slucaju da se rodi na termin, sv.Andrej. Jako nam je bilo tesko jer smo imali raylicita imena u planu za decaka a za devojcicu bi bilo ko iz topa Sofija
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2011 8:52:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Janja je bas lepo ime. Meni se jako svidelo i Simona IZVORNA PORUKA: PoisonEve Ma ja sam konacno bila odlucila da bude Sofia, ali me Mis pretekla Izgleda da ce ipak biti Janja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?