|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d...
22.7.2011 15:51:56   
bea83
imam i ja babu Savu, nije to uopšte bilo tako retko žensko ime nekada...davnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 951
22.7.2011 15:55:27   
soni
ja jos nisam trudnica ali sam odabrala imena user posted image ...tj za sinove sam odabrala ako ih budem imala, za devojcicu jos malo moram da razmislim..
Petar i Stefan

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 952
22.7.2011 16:22:54   
viking
Pa i reka je Sava (ženskog roda user posted image ).
Meni je to sasvim dobro ime.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 953
22.7.2011 22:08:23   
Anoniman
Sava... user posted image
Babina sestra je bila Sava (sa dugim akcentom na prvom samoglasniku-kao reka user posted image ), a moj pradeda je bio Sava (sa kratkim akcentom)

Moja drugarica dok se porađala ležala pored jedne mađarice i pita je ova kako će se beba zvati, a ona kaže Sava (kratki akcent user posted image ) , a ova će njoj: a biće devojčica?! I tako se rodio Dimitrije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 954
22.7.2011 22:16:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: n i n a

I tako se rodio Dimitrije user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 955
22.7.2011 23:03:25   
isidora88
mm se zove slavko a njegov rodjeni brat mirko user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 956
22.7.2011 23:04:31   
magnetic
E gde te nadjose sa komentarimauser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 957
22.7.2011 23:06:04   
Ana RR
Joj Isi user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 958
27.7.2011 14:18:05   
peca
Ja jos nisam izabrala, i mislim da ce to biti malo teze kod mene, ima recimo neko ime koje mi se svidja ali me podseca ne neku budalu iz mog zivota, i tako svakom imenu nadjem neku manu user posted image mislim da ce moja beba u porodilistu biti "NN" user posted image Napravicu neku anketu u porodici, pa ce na kraju da radi sesir. Ako bude devojcica, volela bih da joj dam moje ime jer ga mnooogo volim, ali mi je to skroz bezveze, nemam pojma uopste za ime user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 959
27.7.2011 14:20:30   
bubulence
meni je skroz ok da deca nose ime svojih roditelja... 

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 960
30.7.2011 20:42:07   
cockic
ja da dodam jos ime koje mi se svidjalo kad sam
bila trudna sa sinom

simon
simeon
nestor zbog toga sto je to porodicni nadimak,svakako ce biti nestor
i ako se zove petar

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 961
8.8.2011 1:12:55   
klara01
posto mi ne zelimo da znamo pol do rodjenja, eto meni duplog posla-naci i z i m ime, a na kraju ce verovatno kum da nam da spisak sa par imena pa mi da se odlucimo. mada meni naravno nije tesko mesecima da smisljam ime za svoje prvo dete, nadajuci se da ce moja biti odlucna.user posted image htela sam da to bude neko ime koje se redje daje danasnjoj deci a da mi opet muz ne kaze "ko jos daje takvo ime". radim u vrticu i tacno znam koja se imena vrte pa kad mi on da neki predlog (jana, teodora, iva, ena, sara, anastasija, mateja, andreja, aleksa, dimitrije, stefan...) odmah mi na pamet padne neko nase slinavo dete iz jaslicauser posted image   a posto nam je prezime i vise nego srpsko morala sam  takva imena da biram, pa se za sada izbor sveo na: petar, milutin, toma, voja(vojin), dusan (ispade da su mahom sva srednjevekovna vladarska); i zenska: mila (milanija), ljubica i meni najdraze anka.
celo detinjstvo sam zelela da mi se sin zove mihajlo (nekad se niko tako nije zvaouser posted image ) ali posto nam je sad familija puna mihajila morala sam da odustanem, ko izabere to ime, ima moj glas podrskeuser posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 962
10.8.2011 16:10:50   
maslackic
Mi smo se za sad dogovorili da se ako je devojcica zove Petra a decak Strahinja..user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu klara01)
Direktna veza do poruke: 963
10.8.2011 16:15:23   
smeskicTB
mm ima smisljena dva muska imena-Sergej i Andrej, a meni su se dopala..a ja sam imala za devojcicu-Sofija..
bice problem ako budu dve devojcice..

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 964
10.8.2011 16:16:50   
bea83
IZVORNA PORUKA: bea83

Devojčica je odlučena odavno i biće Nina, a za dečka je trebalo da bude Vukašin al mi ga kuma uze ispred nosa (poradja se za mesec dana) tako da će biti Vasilije ili Sergejuser posted image

ja da se samocitiram, da se ne ponavljamuser posted image
Smeškić izgleda da imamo sličan ukususer posted image i Andrej mi je divno ime ali tako mi se zove bratuser posted image

< Poruku je uredio bea83 -- 10.8.2011 16:17:22 >

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 965
10.8.2011 18:25:28   
smeskicTB
divnoooo beiceee!user posted image user posted image
mm i ja smo rusofili, mm pogotovo!
ako budu dve devokice bice problem..treba smisliti..ova nismo smisljali, nego je bilo kao deo nas oduvek...

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 966
10.8.2011 18:34:10   
GRGA
Bea VVasilijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 967
10.8.2011 18:45:52   
malenac76
smeskice i moja princeza ce se zvati Sofija user posted image  to je odluceno jos kad sam ja bila mala ..tako sam rekla i toga se jos uvijek drzim hehe

od muskih imena lijepa su mi Sergej, Marko, David, Leon, Aleksej ...

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 968
10.8.2011 18:48:39   
bea83
Marko mi je najlepše muško ime al bilo bi previše da se zove ko tatica pa da bude Marko I i Marko II, ili senior i junioruser posted image Dinastijauser posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 969
10.8.2011 18:50:58   
malenac76
hahahah ja sam htjela da se moj brat zove Marko ali nisu me poslusali pih

od zenskih imena jos mi de dopadaju Mila, Ema, Sara, Nika user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 970
10.8.2011 19:09:22   
Mariya
Oko muških imena nije bilo šanse da se dogovorimo. Svako ime koje sam predložila mužu njemu je bilo ili glupo ili gej, sreća pa će biti devojčica. Ja sam htela Lena, on Ana, a pošto u zadnje vreme ima mnooogo i Lena i Ana odlučili smo se za ime kojeg nema ni u okolini a bogami ni u Srbiji, ali je zato ima u celom svetu - LUCIJA.

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 971
10.8.2011 19:12:00   
Mariya
Andrej, Sergej, Marko, Miloš, jao, pa ne znam koje je lepše!!! Meni se sviđa i Novak,ne zbog Đokovića nego zato što imam druga Novaka i baš mi super zvuči..

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 972
10.8.2011 19:15:37   
bubulence
milos i marko su predivna imena i jedna od meni omiljenihuser posted image . mozda sam staromodna ali je tako...
inace i Lucija je bas lepo i sto je najbitnije nije ime koje kada izgovoris okrene se svako drugo dete. to mozda nekom nije bitno ali meni jeste jako....

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 973
10.8.2011 23:22:18   
Katychoo
Moj sin ce se zvati Obrad! Tu dogovora nije ni bilo, sto kaze smeskic s'' tim smo srasli! A zenska dolaze u obzir - Ana, Julija, Ema/Emilija...Mada sam ja oduvek zelela da mi se cerka zove Una, ali sada je to precesto ime, pa mi vise nije lepo...

< Poruku je uredio Katychoo -- 10.8.2011 23:31:28 >

LOVELY

When the soul is ready, the things are too...:)

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 974
22.8.2011 12:38:46   
jance
izgleda da ce ipak ostati Simon, ako ne naidje nesto bolje...
reakcija ljudi je sasvim dobra, nema onog : ju pa odakle vam i tako to, pa sam zadovoljna..
a i iskreno, prestala sam oko toga da se sada bacam nesto puno, dok sam se svadjala sa mm, svadjala sam se i terala inat, sad mi to tako nije nimalo bitno, bitnije mi je da beba bude zdrava i da ja dobro prodjem na porodjaju...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Katychoo)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here