Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.8.2011 20:04:15
|
|
|
|
bea83
|
Meni je baš mm predložio Maksim mi definitivno moramo da se skoncentrišemo oko imena jer nam je prezime jako specifično, pa onda neka lepa ali obična imena deluju bezveze uz prezime. Takodje moramo da bežimo od slova kao što su Đ,H,F,Ž,NJ i slično jer već u prezimenu imamo i Š i F Zato i kažem da bi nam bilo lakše da bebac bude devojčurak, tu smo izabrali kratko i slatko ime Nina, i to bez dileme
< Poruku je uredio bea83 -- 27.8.2011 20:05:03 >
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.8.2011 1:04:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: n i n a IZVORNA PORUKA: Didy Dobro mm kaže - nema lepog ženskog imena bez ruskog. bravo za ukus tm Ja generalno obožavam ruska imena. I moj sin je Mihajlo (od Mihail), a prelepo mi je i Nikola (Nikolaj) Aleksej, Aljoša, Dimitrije (Dmitrij), pa i Ivan Od ženskih: Katarina, Darja , Nađa, Nataša, Anastasija, Ana, Olja, Sofija, Maša, Staša, Tamara...... Mihajlo, Nikola, Dimitrije, Katarina, Anastasija i Sofija su GRČKA imena - Μηχάλης - Mihalis, Νικόλαος - Nikolaos, Δημήτρης - Dimitris, Κατερίνα - Katerina, Αναστασία - Anastasia, Σοφία - Sofia!!! Pa i Ivan kao i Jovan su dve slovenske izvedbe grčkog imena Ιωάννης - Ioannis (Janis u nadimku) Tako da ti se izgleda više sviđaju grčka nego ruska imena...
< Poruku je uredio gae_gr -- 28.8.2011 1:06:13 >
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.8.2011 6:06:13
|
|
|
|
zivka
|
Ja sam mm predlozila Konstantin i slaze se extra uz prezima ali on nece u fazonu ko ce ga zvati po imenu?! Pa ja! Znacenje je super ali Nas sin ce se zvati Dusan ili Andrija(ako se rodi na sv Andreja jer je tad termin).
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.8.2011 6:19:29
|
|
|
|
Nina...
|
Slatko i umiljato! Bas kao i ja! IZVORNA PORUKA: bea83 Meni je baš mm predložio Maksim mi definitivno moramo da se skoncentrišemo oko imena jer nam je prezime jako specifično, pa onda neka lepa ali obična imena deluju bezveze uz prezime. Takodje moramo da bežimo od slova kao što su Đ,H,F,Ž,NJ i slično jer već u prezimenu imamo i Š i F Zato i kažem da bi nam bilo lakše da bebac bude devojčurak, tu smo izabrali kratko i slatko ime Nina, i to bez dileme
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.8.2011 8:20:22
|
|
|
|
Inica
|
Ja za decaka nemam ideju Mada nisam nesto razmisljala ni za zenska imena. Ali bice kratko neko.. Svidjaju mi se Anja, Minja, Una.. Ima ih jos, moram da pocnem da zapisujem :)
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.8.2011 9:58:50
|
|
|
|
mtajcica83
|
Zivkica ja glasam za Andriju ... Tako se zove moj bebac
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.8.2011 10:45:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Μηχάλης - Mihalis, Zapravo, svim Mihalisima u Grckoj je pravo ime Mihail, a to je hebrejskog porekla, iz starog Zaveta.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.8.2011 10:55:46
|
|
|
|
Didy
|
Ja sam od sinoć opet u Sofija fazonu. Nekako mi Lena došlo prazno, kao nadmak, a sviđa mi se značenje imena Sofija. I nekako mi se slaže Stefan i Sofija. Ne znam... Na kraju ćemo joj dati neko peto ime. Ili će se roditi dečak i sve nas zeznuti.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.8.2011 10:56:44
|
|
|
|
Nina...
|
Tacno. IZVORNA PORUKA: ksena IZVORNA PORUKA: gae_gr Μηχάλης - Mihalis, Zapravo, svim Mihalisima u Grckoj je pravo ime Mihail, a to je hebrejskog porekla, iz starog Zaveta.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.9.2011 20:55:53
|
|
|
|
PoisonEve
|
Kod nas je doslo do preokreta Mm i ja imamo neku nasu internu salu: Mi smo porodica buba, ja sam maxi buba, on je buba a nasa beba je mala mini buba. I sve vreme u trudnoce je oslovljavamo samo sa mini. I sinoc kad smo se sunjali u krevetu mm mi kaze: E zasto se ne bi zvala Mina? Ionako cemo je stalno zvati mini I tako je nasa beba dobila ime! MINA
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.9.2011 20:59:20
|
|
|
|
minavb
|
Kako ste vi cakani!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.9.2011 21:48:45
|
|
|
|
zivka
|
Eve bas mi se svidja ime
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.9.2011 21:51:45
|
|
|
|
PoisonEve
|
Hvala. Ali to smo jednostavno mi...bube!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.9.2011 21:51:45
|
|
|
|
zivka
|
IZVORNA PORUKA: mtajcica83 Zivkica ja glasam za Andriju ... Tako se zove moj bebac Videcemo kad se rodi ... svidjaju mi se oba imena a nesto stalno pricam dusa mamina pa zato mi odgovara i Dusan...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.9.2011 21:52:27
|
|
|
|
zivka
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Hvala. Ali to smo jednostavno mi...bube! Da nemate mozda i auto BUbu?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.9.2011 22:15:38
|
|
|
|
vonavoj
|
poison,odlicno ime za bubicu!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.9.2011 22:19:31
|
|
|
|
PoisonEve
|
von, hvala! Zivka nemamo bubu, imamo korsu, mada bi ja volela sebi da uzmem bas bubu!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.9.2011 22:28:03
|
|
|
|
cani
|
Ili Mini Moris Super ime i super priča
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.9.2011 22:31:19
|
|
|
|
zivka
|
Pa da! Moze i mini moris A mozda Buba tati a mami Mini Moris?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.9.2011 11:01:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas je Tara izabrala ime. za seku ..odnosno srecnog dobitnika Posto mi nismo mogli da se dogovorimo, uzeli smo po dva papirica mm i ja i napisali po 2 imena koja nam se naj vise svidjaju ....i tar ica je izvlacila papiric! Srce mamino izvuklo bas ono koje sam ja htela tako da ce se seka zvati HANA
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.9.2011 11:08:21
|
|
|
|
Maya21
|
za Taricu sto je ispunila mami zelju a ti mama, ajd lepo put betanije kad vec beba ima ime
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.9.2011 11:10:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaaao ja bih odmah sad ...kad bi moglo
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.9.2011 11:14:35
|
|
|
|
JMPM
|
Hana prelepo ime!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.9.2011 14:42:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
bas lepo!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 8.9.2011 22:31:22
|
|
|
|
ikacc
|
Mi smo odlucili Lana, kao mao laneee
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?