Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.9.2011 12:02:48
|
|
|
|
vonavoj
|
ne daj se tijatija...drzi svoje!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 15.9.2011 7:33:33
|
|
|
|
zivka
|
tija, tija zar ne treba da bude Pavle Jesam li popbrkala?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2011 7:43:03
|
|
|
|
vanesicak
|
Uh i ja imam veliku muku da smislim imena, blizanci su, inace vec imam dvije kcerke Anju i Teu, one su mi iz prvog braka :) sada sa novim muzem nikako da se dogovorim, njemu dajem blagu prednost (ali samo blagu) :) Njegov predlog za zensko ime je Nola (nema nikakve veze sa Novakom Dj. nismo neki fanovi volimo ga ali, nismo do te mjere zaludjenici) Ja se polako privikavam na to ime mada mi nije nekako skroz sjelo. Ja volim kratka sto se vidi i moj predlog za zensko je Iva. Za muska imena imamo jos vise problema, ali eto recimo da smo za sada na uzem izboru. On Mihail ili Mihailo, a ja Dimitrij ili Dimitrije. Kakvi su vasi komenari, moguce da je da bude i kombinacija znaci Nola i Dimitrij ili Iva i Mihail :)
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2011 8:00:08
|
|
|
|
zivka
|
Vanesicak ja iskreno volim da ime bude IME a nadimak -nadimak, znaci skraceno. Iva mi je Ivana ili Ivanka i to je ime a Nola? Ne znam ! Zavisi i u gde zivite... Iskreno podseca me na muski nadimak. Dimitrij i Mihail su mi o.k. Imate na netu sajt znacenje imena pa pregledajte- mi smo milion puta dok nismo nasli zajednicko... Oko zenskog smo se odmah slozili - Sofija ali cekamo decaka tako da je bilo rastezanja ...Bice Dusan eventualno Andria -ako se rodi na sv Anreju kad je termin. Licno mislim da treba p-roviriti i u crkveni kalendar... No to je moje misljenje. Bitno je ono sto se vama svidja, jer cete ga igovarati mnogo dugo i s puno ljubavi. A treba uporediti i s prezimenom Pozdrav
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2011 9:29:53
|
|
|
|
Anoniman
|
mm je sad za vikend rekao tri zenska imena koja mu se svidjaju. ja iskreno ne znam koje mi gore zvuci: Savina (sa naglaskom na I), Stefania i ladno sam zaboravila trece
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2011 9:39:30
|
|
|
|
viking
|
joj kseno
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2011 9:39:39
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: zivka tija, tija zar ne treba da bude Pavle Jesam li popbrkala? pobrkala si zivka rekla je dr. najverovatnije curica u 19 toj ned. posle nije potvrdjivala (niti sam je pitala) sad si me dala u razmisljenje trazicu da mi potvrdi za dve nedleje da nebude na kraju stvarno Pavle
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2011 9:43:32
|
|
|
|
tijatija
|
Ksena nesto nisam u toku , jesu vam potvrdili da je ?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2011 9:55:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking RR joj kseno joj, viking, a ja bila ubedjena da ce za devojcicu biti lakse naci ime, toliko normalnih i internacionalnih imena ima, a on iskopa neka boze-me-sacuvaj. jos kad se izgovore sa srpskim naglaskom. a ne mogu da se setim treceg (iskustvo je bilo toliko traumaticno da sam to izbrisala iz pamcenja ) tijo, nista nam jos nisu potvrdili, malo djubre ne pokazuje sta ima medju nogama
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2011 11:49:06
|
|
|
|
zivka
|
Kseno ja nemam komentar . Muz ti je jako mastovit Vidim ja da ces ti odluciti kad se porodis i kad vidis jel devojcica ili decak Tija pa ja sam onda pobrkala sa Oxy! Podgorica Izvini
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2011 11:53:05
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: vanesicak Uh i ja imam veliku muku da smislim imena, blizanci su, inace vec imam dvije kcerke Anju i Teu, one su mi iz prvog braka :) sada sa novim muzem nikako da se dogovorim, njemu dajem blagu prednost (ali samo blagu) :) Njegov predlog za zensko ime je Nola (nema nikakve veze sa Novakom Dj. nismo neki fanovi volimo ga ali, nismo do te mjere zaludjenici) Ja se polako privikavam na to ime mada mi nije nekako skroz sjelo. Ja volim kratka sto se vidi i moj predlog za zensko je Iva. Za muska imena imamo jos vise problema, ali eto recimo da smo za sada na uzem izboru. On Mihail ili Mihailo, a ja Dimitrij ili Dimitrije. Kakvi su vasi komenari, moguce da je da bude i kombinacija znaci Nola i Dimitrij ili Iva i Mihail :) rodjaci u HR imaju sina od 3 godine koji se zove Nolan Ruben... zovu ga Nola, tako da jesam cula za to ime, al kazem, kao skracenicu od Nolan...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2011 12:05:53
|
|
|
|
Anoniman
|
zivka, on tvrdi kako ta imena grcima dobro zvuce. a dobio je nadhnuce citajuci svece koji padaju tamo oko datuma kad beba treba da se rodi.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2011 12:08:01
|
|
|
|
maslackic
|
U seriji na prljavi seksi novac, Lusi Lu igra devojku koja se zove Nola....
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2011 12:11:15
|
|
|
|
zivka
|
Ksenci...ne znam...mi smo se za srpsko jedva usaglasili... a tebi tj vama je teze...Ali sam sigurna da ce biti lepo i internacionalno
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2011 12:15:15
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: ksena zivka, on tvrdi kako ta imena grcima dobro zvuce. a dobio je nadhnuce citajuci svece koji padaju tamo oko datuma kad beba treba da se rodi. Meni je tako bezveze dati detetu ime po nekom svecu, čemu to? Ksenči, nadam se da nećeš popustiti
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2011 12:19:16
|
|
|
|
viking
|
Nemoj mnogo da se sekiraš kako to drugima zvuči, ako se vama sviđa, samo napred. A što se neobičnih imena tiče, ja sam uvek za. U davna vremena imena kao što su Jasmina i Lidija (lupila sam imena, ali jasna vam je poenta) su bila "nova i revolucionarna" u moru Živadinki i Ratoslava (opet sam lupila), pa su vremenom postala obična a sad i prevaziđena. Dakle, svako vreme ima svoje. Ko ti kaže da se za 10 godina sva deca neće zvati Nola, kao što se danas svi zovu Luka npr. Poenta priče - biraj šta ti se sviđa, uvek će se naći neko kome se sviđa i kome se ne sviđa, šta god da izabereš. IZVORNA PORUKA: vanesicak Uh i ja imam veliku muku da smislim imena, blizanci su, inace vec imam dvije kcerke Anju i Teu, one su mi iz prvog braka :) sada sa novim muzem nikako da se dogovorim, njemu dajem blagu prednost (ali samo blagu) :) Njegov predlog za zensko ime je Nola (nema nikakve veze sa Novakom Dj. nismo neki fanovi volimo ga ali, nismo do te mjere zaludjenici) Ja se polako privikavam na to ime mada mi nije nekako skroz sjelo. Ja volim kratka sto se vidi i moj predlog za zensko je Iva. Za muska imena imamo jos vise problema, ali eto recimo da smo za sada na uzem izboru. On Mihail ili Mihailo, a ja Dimitrij ili Dimitrije. Kakvi su vasi komenari, moguce da je da bude i kombinacija znaci Nola i Dimitrij ili Iva i Mihail :)
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.9.2011 12:25:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Meni je tako bezveze dati detetu ime po nekom svecu, čemu to? Ksenči, nadam se da nećeš popustiti vec vidim da cu ja predloziti ako bude devojcica da se zove po mojoj sveki - Sofia. to mi se ime bar svidja, jedino sto mi se ne svidja jeste i sto se cerka mm sestre tako zove. a u krajnjem slucaju - upotrebicu suze
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 21.9.2011 11:25:50
|
|
|
|
Anoniman
|
citam nesto po nekom grckom forumu i u temi o omiljenim imenima ona Stefania se pominje u skoro svakom postu a sad se setih koje je bilo trece ime koje je mm naveo - Lukia. ja sam za sad od zajednickih imena nasla: Anastasia, Andriana (ali mislim da ovde mora da ima dva "n" na kraju), Eva, Marina, Natalia, Nikoleta, Olga, Sofia, Tamara, Hristina i jedno koje nisam cula u srbiji ali mi se svidja - Melina.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 21.9.2011 11:32:14
|
|
|
|
maslackic
|
Melina Tako se zove zena harisa Dzinovica i mnogo je lepa,hihi Kseno,jel vam se dja Anita? mene nekako podseca na Atinu..
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 21.9.2011 11:37:30
|
|
|
|
Anoniman
|
nisam nasla anitu na spisku grckih imena. pokusavam da pregledam njihove sajtove i da izdvojim ono sto je isto. uopste mi nije stalo da mi se nesto posebno svidja, dovoljno mi je da mi nije odvratno i da mozemo da se dogovorimo. ona koja je on predlozio su mi bas bljak. Njemu se svidja i Lidia, ali u grckoj prvo "i" je "Y", a naglasak je na drugom i to mi se ne svidja.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 21.9.2011 11:42:06
|
|
|
|
Didy
|
Ja volim internacionalna imena. Uvek pomislim šta kad odu negde, pa niko ne zna da im izgovori ime. Moja zaova je Miljana i stalno je u kontaktu sa strancima iz raznih država (sportska takmičenja). Mahom su je zvali Mildžana. Što da to radim svojoj deci? Kseno, moraš dobro da izbalansiraš da ne bude čudno ni tu, ni u Srbiji. Zbog deteta.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 21.9.2011 11:42:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Melina je bas lepo ime
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 21.9.2011 11:44:45
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: ksena citam nesto po nekom grckom forumu i u temi o omiljenim imenima ona Stefania se pominje u skoro svakom postu a sad se setih koje je bilo trece ime koje je mm naveo - Lukia. ja sam za sad od zajednickih imena nasla: Anastasia, Andriana (ali mislim da ovde mora da ima dva "n" na kraju), Eva, Marina, Natalia, Nikoleta, Olga, Sofia, Tamara, Hristina i jedno koje nisam cula u srbiji ali mi se svidja - Melina. sva imena osim Nikolete i Eve su predivna (bar meni)... Natalia, Olga... divno divno
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 21.9.2011 11:46:07
|
|
|
|
Anoniman
|
didi, slazem se apsolutno! i to isto je rekao i mm i onda izadje sa ova tri predloga i ljuti se kad mu kazem da u srbiji ne zvuce lepo i prvenstveno MENI zvuce ruzno. Ja sam od kad sam imala 10 godina tvrdila da ce mi se cerka zvati Elena, ali u medjuvremenu je moja sestra od ujaka dobila cerku kojoj je dala to ime i pojavilo se jos dosta Elena, a ovde se tako zove njih milion (i to sa naglaskom na prvom e) i to nisam ni predlozila. Nikoleta se ni meni ne svidja, Eva mi je ok, a ima i imendan 12. decembra.
< Poruku je uredio ksena -- 21.9.2011 11:48:27 >
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 21.9.2011 11:48:04
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Didy Ja volim internacionalna imena. Uvek pomislim šta kad odu negde, pa niko ne zna da im izgovori ime. Moja zaova je Miljana i stalno je u kontaktu sa strancima iz raznih država (sportska takmičenja). Mahom su je zvali Mildžana. Što da to radim svojoj deci? Kseno, moraš dobro da izbalansiraš da ne bude čudno ni tu, ni u Srbiji. Zbog deteta. moje ime nije internacionalno a Englezi su me zvali Bjanka i meni se to ime od prvog trenutka jako dopalo... a sada za moju Emiliju kazu Emili... i to mi se svidja... u svakom slucaju Didy tvoja princeza ima predivno ime
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?