|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d...
26.10.2011 10:31:46   
nela79

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Istraživanja pokazuju da su dečaci, koji dobijaju imena koja mogu da se daju i devojčicama, agresivniji i imaju slabiju samokontrolu. To je još izraženije ukoliko je u njihovoj okolini devojčica sa istim imenom. Takođe, devojčice muškog imena slično se ponašaju.

Znači Vanjoslav će da bude fajteruser posted image

Joooj Mina ne znam sta da kazem. Ovaj moj Vanja je kako ja kazem "njezni medo". Veliki djecak za svoje dve ipo godine ali taj nebi nekog prvi gurnuo ili udario, ma i kad ga neko prvi gurne on se povuce. Mamin smotouser posted image
A sto se tice toga dal nam se svidja njegovo ime, pa svidja nam se. I sto bi ti rekla bas mu dobro stoji user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1126
26.10.2011 10:33:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maslackic

Moje je ime cudno,ali ja ga puno volim i ne bih ga menjala nikad isto tako i prezime mi je cudno iako se zavrsava na ic ,i kad sam bila mladja nisam ga volela zato sto sam bila jedina sa takvim imenom...mislim da je najbitnije kako nosis to ime...

user posted image od reči do reči isto za mene!!!user posted image

Mina, nije li Kolja nadimak od Nikolaja user posted image

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 1127
26.10.2011 10:37:52   
minavb
IZVORNA PORUKA: n i n a
Mina, nije li Kolja nadimak od Nikolaja user posted image

Ne znam, to mene ne zanima preterano. Imam dva druga kojima je ime Kolja pa se i meni to ime svidelo. Jednom je deda Rus, i yove se Valentin.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1128
26.10.2011 10:39:43   
nela79

Ja sam želela da se zove Kolja, ali je ipak baš pravi Vanja.user posted image

Jao Mina, pa nas dve imamo isti ukus user posted image I meni se jaaaako svidjalo ime Kolja al muz ne dade pristanakuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1129
26.10.2011 10:43:18   
minavb
IZVORNA PORUKA: nela79

Jao Mina, pa nas dve imamo isti ukus user posted image I meni se jaaaako svidjalo ime Kolja al muz ne dade pristanakuser posted image

I moj se bunio, a ima druga iz detinjstva Kolju i sviđa mu se kako tom njegovom drugu stoji ime.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1130
26.10.2011 10:46:30   
nela79

I moj se bunio, a ima druga iz detinjstva Kolju i sviđa mu se kako tom njegovom drugu stoji ime.

Moj je pravio odvratne asocijacije na to ime, kao tako ce ga djeca zvati .Tako da nisam htjela da rizikujem. A ja sam poznavala jednog preslatkog djecaka Kolju, valjda mi se zato ime i svidjelouser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1131
26.10.2011 11:24:45   
Anoniman
Nadooooooooo!!! Čitaju tvoj tekst na Radio S user posted image

(odgovor članu nela79)
  Direktna veza do poruke: 1132
26.10.2011 18:56:59   
Inica
Ako se dogovorim sa mm, i ako mi potvrde opet na UZ da je devojcica, mislim da ce se zvati Masha.. A za decaka jos ne znam.. Imam neke ideje, ali sve mi se cini da to nije to user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1133
26.10.2011 19:57:07   
majared
Kod nas je pao dogovor, mm bira muška a ja ženska imena. On je svoju brigu prebrinuo - Luka (po nekom njegovom stricu, mada kad bolje razmislim dobro smo prošli moglo je da bude Pero). Ja bih neko medjunarodno, u poslednje vreme na pameti mi je Lidija. Andjela i Andrea su mi omiljena ali u poslednje vreme isuviše česta. Palo mi je na pamet i Kristina ali me asocira na maratonce

< Poruku je uredio majared -- 26.10.2011 19:59:00 >

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 1134
26.10.2011 20:14:07   
Inica
user posted image user posted image Eeeeeeeeeeejj.. A sta fali Kristiniiii? Kristinaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 1135
26.10.2011 20:45:41   
maslackic
Majared ,meni se bas svidja Andrea ali ne i mm,on ne voli imena koja mogu a i ne moraju biti sa J kao Andreja~ Andrea,Mihailo~Mihajlo...i tako ta,pa ipade Petra kod nas:)

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 1136
5.11.2011 15:22:11   
maza84
Ako bude musko zvace se Demijan a zensko Lilit.Sta mislite o tomeuser posted image ?

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 1137
5.11.2011 15:25:28   
Anoniman
Jel ti to zezas ili ozbiljno?user posted image

(odgovor članu maza84)
  Direktna veza do poruke: 1138
5.11.2011 15:32:11   
Mama 78
Ajde iskreno sta mislite za ime Julija!!!?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1139
5.11.2011 15:32:58   
Anoniman
Meni je divnouser posted image

(odgovor članu Mama 78)
  Direktna veza do poruke: 1140
5.11.2011 15:33:19   
Mama 78

IZVORNA PORUKA: maza84

Ako bude musko zvace se Demijan a zensko Lilit.Sta mislite o tomeuser posted image ?

demijan da dopada mi se jako,Lilit onako mnogo mi stransko!!!

(odgovor članu maza84)
Direktna veza do poruke: 1141
5.11.2011 23:18:49   
crazymama
mi smo danas saznali da je devojcica, ako amniocenteza potvrdi, verovatno ce se zvati Minja user posted image

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 1142
5.11.2011 23:21:24   
snješka

IZVORNA PORUKA: Mama 78

demijan da dopada mi se jako,Lilit onako mnogo mi stransko!!!

Meni je ljepša naša verzija Damjan, a Lilit je i meni previše njemačko.

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 1143
5.11.2011 23:21:57   
snješka

IZVORNA PORUKA: crazymama

mi smo danas saznali da je devojcica, ako amniocenteza potvrdi, verovatno ce se zvati Minja user posted image

Minja je preslatko, tako se zove od mog brata ćera.

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 1144
5.11.2011 23:23:52   
snješka

Aaaaa, i ja sam htjela dati sinu ime Kolja, ali mi ne dade muž.

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1145
12.11.2011 10:29:23   
jabukica
Inice baš je lepo ime Maša, a lepo mi je i Minja što reče crazymama.

mm i ja se još ništa nismo odlučili, ali smo razmišljali o tome, moji predlozi koji su ostali sistemom eliminacije su Nevena i Nađa

(u opciji su još bile Dunja, Janja, Neda, Milena, ali su ona otpala jer se ili mm-u nisu dopala (Milena i Neda) ili njegovi drugari imaju malu decu koja se tako zovu, jeste da nije jako dobar sa njima ali, ni ja se ne slažem s tim da imaju ista imena (Dunja i Janja))

Imena koja se mm-u dopadaju su Eleonora, Tijana, Tea, Tajana, još nismo ništa definitivno odlučili, sem toga da ako devojčica bude puno plakala, definitivno joj neće ležati ime Tijana (u značenju tiha user posted image )

O muškom imenu nismo razmišljali, nadamo se da doktorka nije pogrešila pol, samo sam rekla da bi bilo lepo da ga imamo za svaki slučaj, šta ako bude muško user posted image onda ne može ni da bude Nenad, kao da nas je iznenadio što je muško, jer se mm tako zove user posted image

< Poruku je uredio jabukica -- 12.11.2011 10:30:06 >

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 1146
19.11.2011 11:36:50   
crazymama
meni je mnogo lepo musko ime nikola, ali imam brata i zeta koji se tako zovu, pa i kad bi imala decaka to ime bi otpalo u startu... inace mi je nekako najnormalnije, a lepa su mi i dusan, djordje, petar i pavle.

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 1147
19.11.2011 11:43:10   
minavb

Demonsko u svakom slucaju.user posted image

(odgovor članu maza84)
Direktna veza do poruke: 1148
19.11.2011 17:25:38   
peca
Ja sam mislila da je decak, i za musku varijantu sam imala 2 imena. Juce cujem da je devojcica, a za zensku varijantu nemam bas nikakvu ideju.... user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1149
20.11.2011 15:08:07   
Biserce
Mi smo Od pocetka veze smo zeleli malu Dunju i jednog Lazara, ali brat od tetke mm dao je bebi to ime pa sad ne znamo sta cemo, a izgleda da je decak. Razmisljali smo o Vasiliju ili Miljanu...sad su mi sva imena nesto bljak...

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here