RE: Znaci trudnoće II deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

tatjana1 -> RE: Znaci trudnoće II deo (18.2.2013 15:10:58)

Pa, posle meseci citanja, evo i ja da postavim pitanje na koje niko ne moze da mi odgovori :) Dakle, ovako stoje stvari... Ove godine punim 40 (medju nama), imam cerkicu od 13 i od septembra pokusavam da dobijem drugo dete... Ne, nemojte da me pitate sta sam, pobogu, dosad cekala, cerkica je iz prvog braka pa.... Negde u decembru sam pocela da pijem macinu travu. Inace, od letos su mi se, inace redovni ciklusi od 27-28 dana, najpre skratili na 25, pa onda jednom 27, pa tako redom do 30, te vise ne znam sta i kada da pratim.... Nakon ovog istorijskog uvoda, evo i aktuelne situacije: danas mi je 31. dan ciklusa (sto je kasnjenje izmedju 1 i 6 dana). Imala sam jake bolove u krstima nekoliko dana, probadanje u malom stomaku, i par dana neopisivo (ali bas neopisivo) bolne grudi. Uz to, pojacan beli sekret (mada je to uobicajeno pred M), vrlo ucestalo mokrenje, ali to kod mene, nazalost nista ne znaci,  i malkice sam umorna (ali nisam sigurna da li vise nego inace, jer sad vec verovatno pocinjem da umisljam.... Od juce, bol u grudima drasticno manji, a u stomaku ga gotovo i nema. I eto, sutra bih da radim test, pa da vidim kakvo je glasanje: kolike su mi sanse :) Unapred hvala, devojke :)

jelenazvezda -> RE: Znaci trudnoće II deo (18.2.2013 16:51:58)

joj hvala vam al se jos nisam usudila,ni danas nema [sm=hudicek1.gif],ako ne dodje sutra radim vec sam na ivici nerava :) daj boze da ugledam te dve crte pa sta bude :****

2403991t -> RE: Znaci trudnoće II deo (19.2.2013 3:26:32)

Tatjana, Jelena navijam za vas kao i za ostale devojke, radite test pa da se radujemo :)

tatjana1 -> RE: Znaci trudnoće II deo (19.2.2013 7:59:16)

Drage crtice,
samo da vas obavestim da sam jutros cikom zore uradila test i eto [sm=rozacrtici.gif]Mnogo mi je znacilo sve sto sam na ovom forumu citala. Tople preporuke za macinu travu, ne znam da li ima veze sa njom, ali imajuci u vidu da mi je sa 23 godine trebalo dve i po da zatrudnim, a da mi se sada desilo u trecem mesecu ispijanja macine trave, predlazem da pokusate [sm=smiley36.gif]

J@n@ -> RE: Znaci trudnoće II deo (19.2.2013 8:04:03)

Tatjana1,cestitam!!!![sm=bravo.gif]!Zelim ti laku i lepu [sm=nosecka.gif]!Uzivaj i vuci jaaakooo!!!Koji ti je danas dc?I kakvi su ti bili simptomi pre testa?Odradila sam trecu IUI pa krajem februara cekam reultate i sve me zanima[sm=smiley36.gif]!

jelenazvezda -> RE: Znaci trudnoće II deo (19.2.2013 8:04:45)

tatjana cestitam i ja sam jutros posle cele noci nespavanja uradila i ugledala dugo cekane [sm=rozacrtici.gif]

Maja1309 -> RE: Znaci trudnoće II deo (19.2.2013 8:12:59)

draga tatjana baš si me obradovala, evo jutros imamo dvije crtice :)

jelena i tatjana BRAVO žene [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

J@n@ -> RE: Znaci trudnoće II deo (19.2.2013 8:16:43)

Kakvo divno jutro!!!!!Samo neka pljuste [sm=modricrtici.gif]!
Jelenazvezda,cestitam!!!![sm=bravo.gif]!Mazi trbu i uzivaj!Naravno vuciiii jaaakooo!Napisi simptome pre testica!!!![sm=smiley1.gif]

jelenazvezda -> RE: Znaci trudnoće II deo (19.2.2013 8:27:44)

jupiiii,pa posto ja dobijam od 26 do 33 dana nisam s ecimala,medjutim jako sam umorma,pojela bi vola,a kad sednem da jedem ne mogu :) imam pojacan sekret i boli me stomak kao da cu da dobijem,eto to je sve

Maraj -> RE: Znaci trudnoće II deo (19.2.2013 8:30:24)

kakvo divno jutro!
jelena, tatjana[sm=bravo.gif]

jelenazvezda -> RE: Znaci trudnoće II deo (19.2.2013 8:37:59)

pa predivno posle ne spavanja cele noci,umrla sam od treme :)

tatjana1 -> RE: Znaci trudnoće II deo (19.2.2013 9:55:04)

Jelena, cestitam [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] J@no, napisala sam ti simptome u crticama, a sve sto te eventualno zanima, pitaj [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

J@n@ -> RE: Znaci trudnoće II deo (19.2.2013 10:09:42)

Tatjana[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]!

jelenazvezda -> RE: Znaci trudnoće II deo (19.2.2013 10:18:24)

hvala svima [sm=smiley27.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Figaro88 -> RE: Znaci trudnoće II deo (19.2.2013 10:22:05)

Tijana,Jelena cestitam[sm=bravo.gif]Ovaj februar ce izgleda biti pun [sm=nosecka.gif][sm=sloncek.gif]

jelenazvezda -> RE: Znaci trudnoće II deo (19.2.2013 11:33:36)

ajde drage moje da vidimo te crtice

Azra82 -> RE: Znaci trudnoće II deo (19.2.2013 17:19:32)

Tijana, Jelena cestitam [sm=bravo.gif] Ja u cetvrtak idem na UZ i posle toga se konacno selim u prvo [sm=smiley1.gif]

jelenazvezda -> RE: Znaci trudnoće II deo (19.2.2013 19:17:32)

hvala :*

tatjana1 -> RE: Znaci trudnoće II deo (20.2.2013 10:36:52)

Hvala [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ja planiram da idem lekaru tek sledece nedelje, sad moram da smislim kako srediti sve oko posla i svega ostalog, ali sam jos uvek malo sludjena, pa cekam da me "udari" pa da pocnem da organizujem [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] A ti, Figaro, bi stvarno mogla da uradis taj test, ubi nas neizvesnost[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Sonreir -> RE: Znaci trudnoće II deo (20.2.2013 11:20:31)

Azra, Jelena, Tatjana, cekam vas u prvom, ajde brzo da se tamo upisete [sm=bravo.gif]
Ja sam na prvi pregled isla sa 6+, tako da je to otprilike optimalno, a zavisi od aparata i dr sta ce videti jer je ipak rano. U svakom slucaju idite kod dr da vam kaze da je sve ok i da je beba u materici, a sve ostale mere i srculence cete cuti uskoro [sm=smiley1.gif]

dijana1* -> RE: Znaci trudnoće II deo (20.2.2013 16:05:55)

Jelena, Tatjana, Azra cestitam vam [sm=bravo.gif]
Zelim vam lepu i laku trudnocu, uzivajte i mazite svoje tibe [sm=smiley1.gif]
Figaro ima jos nade, navijam za [sm=rozacrtici.gif]
Meni je juce stigla [sm=hudicek1.gif], tako da je ovaj mesec bio mucak. Ali za koji dan krecemo ponovo da muckamo, mozda bude bolje. [sm=smiley1.gif]

tatjana1 -> RE: Znaci trudnoće II deo (20.2.2013 17:08:26)

Son, ja eto racunam da je kraj sledece nedelje OK za posetu dr, s tim da bih dan ranije uradila betu, pa bih je imala za pregled.... Sutra putujem, ali pisem novosti u prvom za par dana. Ako neka devojka uskoci na "moje" mesto, nema veze, razgazicemo pa cemo sve stati [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Dijana, samo napred, tvoje crtice te sigurno cekaju uskoro[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

Ksenix -> RE: Znaci trudnoće II deo (20.2.2013 18:55:24)

Tatjana, Jelena, divne vesti!!! [sm=smiley1.gif] Cestitam i zelim zdravu i pravu trudnocu i porodjaj! [sm=bravo.gif]

Figaro, Jano nadam se da cemo i vama ovih dana cestitati! [sm=bravo.gif]

Dijana, sta da se radi...bice bolje, sigurno! [sm=smiley31.gif]

Azra, kako si, draga...ima li novih simptoma? Vi ste, bese, godinu dana cekali? [sm=smiley31.gif]

Son, uzivas li? [sm=smiley31.gif]

Meni su trake i ovog meseca pokazale O 19.dc...ali, ovog meseca test crta nije bila bas iste jacine kao kontrolna, pa se ni ne nadam...opet... Bila sam kod gin., uzeo je briseve, i rekao da mm uradi spermogram, pa da dodjem sa tim rezultatima kod njega, pa cemo videti dalje. Srecom, slaze se da ne treba mnogo cekati [sm=smiley1.gif]

Azra82 -> RE: Znaci trudnoće II deo (20.2.2013 19:09:54)

Ksenix [sm=smiley31.gif] Da,pokusavali smo oko godinu,kod mene je izgleda bio problem TSH,cim je pao eto [sm=modricrtici.gif]Dobro sam,nista se jos posebno ne desava,osim sto me grudi i dalje bolje. Apetit nemam,cesto mi se place, i to je to [sm=smiley1.gif] Vucem te jakooooooooooo da mi se uskoro pridruzis [sm=smiley31.gif]

jelenazvezda -> RE: Znaci trudnoće II deo (20.2.2013 19:46:47)

hvala vam jos jednom svima... mene i dalje bole grudi i rastuuu :) :) a stomak vise ne,vadila sam betu i nemam pojma kad da idem prvi put kod doktora :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sledeća stranica >   >>