Ksenix -> RE: Znaci trudnoće II deo (26.2.2013 12:22:50)
|
Drage devojke [sm=smiley31.gif] Barbara, dobrodosla! [sm=smiley1.gif] Nisam ni ja bas strucna za tvoje pitanje, ali mislim da treba da odes kod Dr. Nadam se da je razlog [sm=duda.gif] Srecno! [sm=smiley1.gif] Dakice, pa, koliko ti se porememtio ciklus? Znas otprilike kad treba da dobijes...ili, kad je bila O? Moramo da znamo kad da navijamo najvise [sm=smiley31.gif] Nona, dobrodosla! [sm=smiley1.gif] Najsigurniji simptom ti je kasnjenje, tako da navijam da ti ne dodje sledecih 9 meseci [sm=bravo.gif] Javljaj novosti! [sm=smiley1.gif] Ja jos dva dana do termina, mislim da cu i ovaj put dobiti. Jedino sto mi je cudno je to sto u grudima uopste nije razvio bol, nego je ostao onako slab kao sto je bio u cetvrtak, kad su pocele da bole. A takav scenario jos nije vidjen...mada, mnogo toga novog je vidjeno od kad radimo na bebi, pa me ne bi cudilo da je ovo jos jedna novost u nizu, a bez pozitivnog rezultata.. Na sve mi je izasla ogromna groznica na gornjoj usni i osecam se bas slabo...nadam se da ce se na tome i zavrsiti...nikako mi nije vreme za razboljevanje..
|
|
|
|