RE: Znaci trudnoće II deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

njanja52 -> RE: Znaci trudnoće II deo (28.2.2013 23:14:37)

Videcemo, ne zelim previse da se nadam, ali postoji onaj tracak nade...[sm=smiley36.gif]
Nadam se da neces dobiti, a ti obavezno sutra javljaj sta je bilo.[sm=smiley20.gif] Drzim palceve!
Laku noc devojke drage!!!

Ksenix -> RE: Znaci trudnoće II deo (28.2.2013 23:21:51)

Azra, draga [sm=smiley31.gif] Ne smem mnogo da se nadam...tj., ne smem uopste... Nego, nisi nam to pricala...kako je kod tebe bilo? Krenulo nesto onda kad si trebala da dobijes? Daj detalje... [sm=smiley36.gif] Kako si ti? Jesi li bila kod lekara?

Njanja, jadne mi...hahaha...smesno mi je...nikad nisam ovoliko trcala u WC da proverim ima li sta...ubija me ovo! Kuckamo se sutra! [sm=smiley31.gif]

Azra82 -> RE: Znaci trudnoće II deo (28.2.2013 23:27:14)

Da,krenulo jedan dan po malo, i to bas na dan kad sam trebala da dobijem, i stalo, sto mi se nije nikad desavalo. Posle dva dana uradila test i ugledala [sm=rozacrtici.gif], sto i tebi odd srca zelim i navijam [sm=bravo.gif] Ja sam dobro, nemam neke velike simptome, malo mi je muka ujutru, jedem kiselo kao luda, grudi bole strasno, glava po nekad, i to je uglavnom to. Bila sam kod dr prosle nedelje, i tada smo bili mala tackica, sve je ok, u sledeci cetvrtak idem opet, trebalo bi tad vec srce da kucka [sm=smiley1.gif]

Ksenix -> RE: Znaci trudnoće II deo (28.2.2013 23:38:25)

Jao, divno! [sm=smiley1.gif] [sm=smiley27.gif] Uzivaj, draga, i za nas! I vuci, naravno! [sm=smiley1.gif] I hvala na podrsci...treba docekati sutrasnji dan [sm=smiley1.gif]

Ksenix -> RE: Znaci trudnoće II deo (1.3.2013 14:06:16)

Na zalost, sinoc, pred spavanje je pljusnulo i sad pljusti...za sve ono sto juce nije...no dobro...idemo dalje [sm=smiley1.gif] Sad prve analize, pa cemo videti sta dalje [sm=smiley1.gif]

17 joka -> RE: Znaci trudnoće II deo (2.3.2013 17:37:35)

Ksenix,  draga  ma  mora ovog  meseca  da   bestiju  tu  glupu  vesticaru posaljes  na  godisnji  odmor  i  da  budu[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]

SaraMala -> RE: Znaci trudnoće II deo (6.3.2013 19:26:46)

Pozz svima
Ja sam nova. Inace, odavno prizeljkujem novu trudnocu, ali nazalost, samo ja i moja cerkica, suprug i nije bas za to sada ( mada to sada traje vec 3godine) [sm=smiley6.gif].
Imam jedno pitanje.
Trebala bih dobiti m sutra, ali se sve nadam da necu. Od proslog ponedeljka imam povisenu temperaturu (tokom celog dana) 37.3, i jake glavobolje, a prosle nedelje, nekoliko dana su me pratile celodnevne mucnine, drugih simptome nemam.
Da li je moguca trudnoca ili je to mozda samo pms?
Sta vi mislite?
Unapred hvala
Pozz

nata11 -> RE: Znaci trudnoće II deo (6.3.2013 19:43:43)

Sara ako ocekujes sutra [sm=hudicek1.gif] mozes da uradis test posto kazes da ima mucnine tj. imala si ih par dana. Drzim palceve [sm=bravo.gif]

SaraMala -> RE: Znaci trudnoće II deo (6.3.2013 19:49:23)

Hvala puno, Nato
Uradicu u petak, sutra cu da kupim test (naravno ako ne dobijem sutra [sm=smiley6.gif])
Ja se nadam da sam [sm=nosecka.gif] ali videcu, pa javljam

nata11 -> RE: Znaci trudnoće II deo (6.3.2013 19:56:50)

Ja mislim da jesi Sara [sm=smiley36.gif] ali cekamo petak.

SaraMala -> RE: Znaci trudnoće II deo (6.3.2013 20:02:20)

[sm=sloncek.gif] ovako cu da igram ako si u pravu [sm=smiley36.gif]

Dada81 -> RE: Znaci trudnoće II deo (6.3.2013 20:09:19)

Samo uzivaj u trudnoci,ako se tako i pokaze,sto ti iskreno zelim![sm=smiley1.gif] Vazno je da ti uzivas u tom stanju sa svojom kcerkicom i da ste zdravo,sve ostalo ce doci samo od sebe!

SaraMala -> RE: Znaci trudnoće II deo (6.3.2013 20:11:51)

hvala Dado punoooo [sm=smiley1.gif]

Dada81 -> RE: Znaci trudnoće II deo (6.3.2013 20:16:51)

Nema na cemu,stvarno tako mislim,jer i moj sincic za koji mesec puni 3 godine,vreme im je da imaju malo drustvo. I ja jedva cekam trudnocu,ali ne mogu krenuti u akciju dok se ne resim ovih silnih,mucnih bakterija.

17 joka -> RE: Znaci trudnoće II deo (6.3.2013 20:27:12)

devojke  [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]  navijam  svim  srcem  da  bude  sto  vise[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]

Dada81 -> RE: Znaci trudnoće II deo (6.3.2013 20:28:44)

[sm=smiley31.gif]Tako lepe zelje[sm=smiley20.gif]

SaraMala -> RE: Znaci trudnoće II deo (6.3.2013 21:11:17)

Joko, Dado, divne ste [sm=smiley31.gif]
hvala puno na podrsci
nadam se [sm=rozacrtici.gif] u petak

VilaBezKrila -> RE: Znaci trudnoće II deo (7.3.2013 13:37:10)

Pozdrav žene eto nema me dugo malo sam se umirila ali eto za 2 dana treba doć[sm=hudicek1.gif] pa se nadamo da neće, i lagano ludimo..
Čestitam svima na [sm=rozacrtici.gif] a svima ostalima želim da ih što prije vide.
[sm=smiley31.gif]

Pippa -> RE: Znaci trudnoće II deo (7.3.2013 14:24:46)

Ćao djevojke! Nije me bilo neko vrijeme pa vidim da ima nekih novih [sm=rozacrtici.gif] Divno [sm=bravo.gif]! Kod mene je u kući ovih dana bila prava karantena, svi smo bili bolesni, uhvatili neki virus ali sada je bolje.
SaraMala iskreno se nadam da će kćerkica imati uskoro društvo u kući.
VilaBezKrila i ja cekam subotu, držim palčeve da nam [sm=hudicek1.gif] ne stigne... Stomak me po malo bolucka i imam osjećaj kao da će svaki čas da krene pa stavljam i uložak za svaki slučaj. Od ostalih simptoma - apsolutno ništa! Cmox za sve!

VilaBezKrila -> RE: Znaci trudnoće II deo (7.3.2013 14:35:20)

Pippa: draga pozdrav veliki super da vješticu zajedno cekamo kao mi malo lakše došlo [sm=smiley36.gif]
Inače ja simptome od vrtoglavice do strašnih slabina i boli u grudima.. sve otišlo osim boli na grudima koje imam osjećaj da će se raspuknut... međuti meni
je normalno da me u PMS-u bole ali one sad bole ima već 15 dana tako daa...[sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]
sve kao mjerim temp. ali sve to meni nešto glupo jer svaki čovjek ima svoju optimalnu temp, pa me i to buni, uglavnom
sam se previše opterećivala i ako ne uspije sada mislim da ću drugi mjesec biti pametnija!!!
Puno pusa saljem i [sm=duda.gif]

SaraMala -> RE: Znaci trudnoće II deo (8.3.2013 22:52:18)

[sm=smiley19.gif] dosla [sm=hudicek1.gif], nema nista od [sm=rozaCrtici.gif]
mozda sledeceg meseca [sm=smiley6.gif]

hvala vam puno na podrsci
veliki[sm=smiley31.gif] za vas

Ksenix -> RE: Znaci trudnoće II deo (10.3.2013 17:07:49)

Saro, zao mi je...nadam se da ce muz popustiti uskoro a do tad ga spopadaj kako znas i umes! [sm=smiley31.gif]

Vilo, kako kod tebe stoji stanje...ima li novosti? [sm=bravo.gif]

Ja cekam O, a treba da uradim i taj OGTT test...pa cemo videti ima li vajde od ovog ciklusa..

Dakica79 -> RE: Znaci trudnoće II deo (10.3.2013 22:45:32)

Cure i meni stigla [sm=hudicek1.gif] 6. [sm=smiley13.gif] ali sta je tu je bar je ovog meseca kao i do pre tri meseca na 28.dan i bar nesto dobro Ksenix draga koj je dan ciklusa ima li neceg novog Pipa[sm=bravo.gif] Nata i sve ostale cure[sm=smiley31.gif]

nata11 -> RE: Znaci trudnoće II deo (11.3.2013 8:11:56)

Saro, Dakice zao mi je [sm=smiley13.gif]
Ja se za ovaj C i nenadam nesto previse

dijana1* -> RE: Znaci trudnoće II deo (11.3.2013 8:23:11)

Dakice, zao mi je [sm=smiley13.gif]
Zelim ti da sledeci ciklus bude tvoj.
Ja cu za 5 dana sve znati, aaaaa ubi me ovo cekanje .

Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 105 [106] 107   Sledeća stranica >   >>