jecikaperecika -> RE: Znaci trudnoće II deo (23.3.2013 12:58:09)
|
drage moje zene potrebna mi je vasa pomoc ili cu da izludim!procitala sam sve moguce forume i vise ne znam sta da mislim.upravo sam se uclanila na ovaj forum i nemojte da mi zamerite ako sam nesto pogresno uradila.ovako:zadnju menstruaciju sam imala 20 februara i od tada decko i ja pokusavamo da imamo bebu.18 marta sam uradila test jer vise nisam mogla da cekam,jer sam jako nestrpljiva osoba i test je bio pozitivan,mojoj sreci nije bilo kraja.nazalost posle samo cetri dana sam dobila,nisam mogla da verujem sta mi se desava,jer sam jako zelela bebu.i sad sam procitala da to moze biti kao biohemijska trudnoca,da je doslo do oplodnje ali se jajna cellija nije "prikacila"za zid materice i da je doslo do odumiranja i da je zato izbacena kroz menstruaciju.naravno meni djavo ne da mira i sad sam uradila test iako i dalje imam vesticu i druga crtica je jos vise crvena,nego prvi put kad sam uradila.i sad ne znam sta da mislim da li postoji trudnocu,jer znam zene koje su bile trudne a imale su menstruaciju.ako je neko imao slicna iskustva,bila bi mu zahvalana da mi odgovori.pozdrav!
|
|
|
|