Azra82 -> RE: Znaci trudnoće II deo (14.2.2013 11:21:55)
|
E da napisem i ja konacno moje prave znake trudnoce [sm=smiley1.gif] Prvo je prosle nedelje pocelo da se desava nesto cudno u stomaku,ne umijem to tacno da opisem, kao neko strujanje,stipkanje,kao da trni s vremena na vrijeme. Grudi me bole svaki put od O,ali ovaj put mi se cini da su porasle,i da su nekako cvrsce, a od juce me badavice mnogo jace bole. Bilo mi je cudno i sto je poceo da mi smeta crni luk, zaatim kad sam jela smoki imao je precudan ukus,i da ne zaboravim,paprika mi svake sekunde mirise i jede mi se nenormalno [sm=smiley36.gif] A cini mi se da je i "donji sprat" kako ga Ksenix jednom nazva malo pomodreo [sm=smiley1.gif] U ponedeljak se pojavilo malo krvi,ja mislila stigla [sm=hudicek1.gif] ali je odmah stalo, i zbog toga sam u utorak popodne uradila test koji je iste sekunde pokazao i drugu,ali dosta blijedu crticu. Juce sam uradila betu 360,4, sto znaci da sam zvanicno [sm=nosecka.gif] Zelim vam od srca da i svaka od vas osjeti prave simptome i vuceeeeeeeemmmm vas jako [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|