MicaS -> RE: Znaci trudnoće II deo (11.2.2013 17:39:24)
|
Da, da jutarnju sam mjerila, jutros sam dobila kao blago krvarenje, a [sm=hudicek1.gif] ne ocekujem, ipak cekam [sm=smiley1.gif] . Pozziccc cureee [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: Ksenix Nado, pa tebi kasni 7 dana? [sm=smiley1.gif] Ako ti do sad nije toliko kasnilo, mozda je, ipak, dobro da uradis test. Ako je [sm=nosecka.gif] da pocenes da se ponasas kao [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif] O prolaktinu ne znam nista, pa ni ne znam da li to moze da ima veze. Simptoma i ne mora da bude mnogo, ima nas raznih...nadam se da ces ovaj put ugledati [sm=modricrtici.gif] Djadja, znas li koliko je proslo od O? Taj sekret je sumnjiv, bar meni...T ne mora nista da znaci, ali, lepo je sto raste [sm=smiley1.gif] Najbolje da sacekas dan za dobijanje, a ako ne mozes da izdrzis, kupi odmah dva, da ne bi razmisljala da li je bilo mnogo rano i sl. [sm=bravo.gif] Mico, je l meris prvu jutarnju temp.? Kad, bese, treba da dobijes? Jos malo se strpi, pa ponovi test, navijam [sm=bravo.gif] Son, draga, verujem da nije prijatno sa tim mucninama, ali, kao sto neko rece, jedva ih cekam, pa kakve god bile [sm=smiley1.gif] Ja cekam O...sutra stizu Lh trake, pa ulazimo u najuzbudljiviji deo ciklusa...a onda sledi onaj najgori...cekanje [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|