RE: Znaci trudnoće II deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Djadja83 -> RE: Znaci trudnoće II deo (7.2.2013 14:52:07)

Cao devojke!
Potrebna mi je vasa pomoc, jer mm i ja vec duze pokusavamo da dobijemo bebu, pa vec mislim da umisljam sve simptome.
Treba da NEdobijem 13.02. tj za 6 dana. Stomak me boli vec par dana, onako kao slabi menstr. bolovi, sto mi se inace ne desava tako mnogo dana pred [sm=hudicek1.gif], juce sam imala temperaturu 37, a skroz sam se normalno osecala i vec dva dana primecujem gust beli sekret. Rano je jos za bilo koji test, ali sta mislite da li to mogu biti simptomi toliko zeljene[sm=nosecka.gif]??
Pozdrav svima

nada80 -> RE: Znaci trudnoće II deo (7.2.2013 18:14:51)

Imam problema sa prolaktinom,koji zna da varira,nekad je visok,a nekad u granicama normale.
Koristim peruvian macu treci mesec,a od prosle godine od jula,menstruacije su mi se uredile,da dobijam bukvalno svakog 1. u mesecu (sto je za mene cudno,jer sam uvek dobijala na svakih 35-40 dana) i ovako nije bas po knjzi,ali je bar redovno,svakog meseca.Sada u februaru nisam dobila,a nekako me strah da uradim test,jer sam se dosad nagledala mnogo neuspesnih. Od simptoma me jedino bole grudi,ali samo na dodir i ugojila sam se(mada mislim da to nema veze).Ako neko ima slicna iskustva,volela bih da cujem.I jos plus,ovih dana imam problem i sa stolicom.:(

iva80 -> RE: Znaci trudnoće II deo (7.2.2013 19:38:51)

Jao Nado svašta je moguće! Ako svakog prvog u mesecu dobijaš, onda bi već mogla da radiš test jer je prošlo nedelju dana i neće te prevariti- a i boljeje da znaš na čemu si, pa ako ne daj Bože bude negativan, da odeš lekaru da bi saznala zbog čega kasni.

A i ja bih iskoristila i da priupitam devojke, vec oko nedelju dana imam takav (ja cu ga nazvati) sekret da su mi (da izvinete) gacice svakodnevno mokre- nekada manje, nekada više. Ne bi trebalo da dobijem za 4 dana. Od simptoma ništa više nemam, ali me zanima samo da li je neka imala ovak slučaj i šta mislite. Da sam zdrava- zdrava sam, šta više i prošle nedelje i ove sam odlazila kod gin i sve je OK.

Isčekujem mišljenja vaša [sm=smiley1.gif]
Pozdrav!

Ksenix -> RE: Znaci trudnoće II deo (7.2.2013 19:41:59)

Nado, pa tebi kasni 7 dana? [sm=smiley1.gif] Ako ti do sad nije toliko kasnilo, mozda je, ipak, dobro da uradis test. Ako je [sm=nosecka.gif] da pocenes da se ponasas kao [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif] O prolaktinu ne znam nista, pa ni ne znam da li to moze da ima veze. Simptoma i ne mora da bude mnogo, ima nas raznih...nadam se da ces ovaj put ugledati [sm=modricrtici.gif]

Djadja, znas li koliko je proslo od O? Taj sekret je sumnjiv, bar meni...T ne mora nista da znaci, ali, lepo je sto raste [sm=smiley1.gif] Najbolje da sacekas dan za dobijanje, a ako ne mozes da izdrzis, kupi odmah dva, da ne bi razmisljala da li je bilo mnogo rano i sl. [sm=bravo.gif]

Mico, je l meris prvu jutarnju temp.? Kad, bese, treba da dobijes? Jos malo se strpi, pa ponovi test, navijam [sm=bravo.gif]

Son, draga, verujem da nije prijatno sa tim mucninama, ali, kao sto neko rece, jedva ih cekam, pa kakve god bile [sm=smiley1.gif]

Ja cekam O...sutra stizu Lh trake, pa ulazimo u najuzbudljiviji deo ciklusa...a onda sledi onaj najgori...cekanje [sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: Znaci trudnoće II deo (7.2.2013 19:49:02)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] jako  za  sve  vas.

Nado  radi test  vreme  je pa  da  budu[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]

okence -> RE: Znaci trudnoće II deo (7.2.2013 20:50:48)

Pozdrav devojke!
Danas sam bila kod dr na prvoj kontroli i sve je ekstra.Danas imamo punih 5 i ulazimo u 6-u nedelju i imamo citavih 9mm.Pozdrav svim buducim mama i cekalicama da docekaju [sm=rozacrtici.gif] sto skorije.

sanjalica978 -> RE: Znaci trudnoće II deo (7.2.2013 21:59:20)

Bravo okence i neka ti bude laka trudnoca [sm=bravo.gif]

Mene su sinoc grudi bolele cak i kad hodam, bilo mi je uzasno. Jutros nista posebno, ali opet veceras bole i kao da gore. Nikad nisam ovako osecala, a opet se uopste vise ne nadam da cu ugledati crtice ovaj mesec. Gorusica mi se javlja poslednja 3 dana, a nisam imala taj problem jako dugo. Stomak naduven, dobijem napad gladi, a imam zatvor, pa sam kao balon.
Izdrzacu jos koji dan pa ili ce stici na vreme ili ce me testic obradovati.

dijana1* -> RE: Znaci trudnoće II deo (8.2.2013 7:48:55)

Mi smo ovih dana bili mnooogo vredni [sm=smiley36.gif]
Jos par dana pa cu pisati simptome [sm=smiley36.gif]

Djadja83 -> RE: Znaci trudnoće II deo (8.2.2013 8:07:54)

Ksenix, hvala ti na ohrabrenju! Bila sam kod dr na ultrazvuku 28.01. i rekao mi je da je O bila tog dana ili prethodnog (inace je to bio 11. dan ciklusa i bas sam se iznenadila kada je rekao da je vec bila), pa smo mi onda bili vredni[sm=smiley1.gif]
Samo stomak je od juce poceo intenzivnije da me boli, a to mi se bas i ne svidja, sve vise lici kao da cu da dobijem[sm=smiley19.gif]
Narano, ja se i dalje nadam...
Sacekacu jos malo, pa cemo videti.
A T mi raste popodne i varira od 36.8-37. Ne znam da li to moze nesto da znaci

dijana1* -> RE: Znaci trudnoće II deo (8.2.2013 9:25:13)

Djadja I mene je tako boleo stomak I bila sam ubedjena da cu dobiti cak sam I ulozak stavljala kada negde idem da me ne bi iznenadila M. Par dana je trajao taj bol, spavalo mi se, brzo sam se umarala . Ali M nije dosla vec [sm=modricrtici.gif]
Srecno I zelim ti da ti bude kao kod mene [sm=smiley1.gif][sm=modricrtici.gif]

Pippa -> RE: Znaci trudnoće II deo (8.2.2013 11:39:36)

Ćao djevojke... Meni je prošlo nekih 4,5 dana od O (ne znam sa sigurnošću) i sada čekam dan kada bi otprilike trebala da dobijem, odnosno da NE dobijem. Čekam 17.02. to mi je 26dc. Stomak me tu i tamo zaboli kao da se vještica sprema za dolazak i iako znam da bi ti simptomi mogli ukazivati na [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/duda.gif[/image] ja sam opet nekako neraspoložena jer znam da to isto može da znači i ono drugo [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Raspoloženje mi varira čas bih plakala, čas bi se smijala. Danas sam počela da osjećam i blagu bol u grudima a i ledja me bole u donjem dijelu. Kosti, ruke, noge, sve me boli...Možda je neka prehlada [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Nego, dan mi uljepšate vi i podrška koju je nesebično pružate a kada vidim da ima novih  [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] to je onda to-to!

dijana1 želim ti lijepu i laganu trudnoću!
djadja83 navijam za [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

sanjalica978 obraduj nas lijepim vijestima!

ksenix [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

dijana1* -> RE: Znaci trudnoće II deo (8.2.2013 12:11:50)

Pippa mozda nisam lepo napisala ili me nisi razumela [sm=smiley36.gif]
Ovo su mi simptomi iz prve trudnoce, a sada sam cekalica I videcemo rezultat za par dana[sm=smiley36.gif]

Pippa -> RE: Znaci trudnoće II deo (8.2.2013 12:14:32)

dijana1 [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] eto možda sam ipak nešto naslutila...

dijana1* -> RE: Znaci trudnoće II deo (8.2.2013 13:41:53)

Ako, ako ne smeta meni [sm=smiley36.gif]

Djadja83 -> RE: Znaci trudnoće II deo (8.2.2013 15:47:46)

Hvala devojke!! Divno bi bilo da se za par dana javim sa lepim vestima![sm=smiley1.gif]
Nadam se da cemo brzo videti nase[sm=rozacrtici.gif]

Dakica79 -> RE: Znaci trudnoće II deo (8.2.2013 22:45:24)

Zdravo cure evo i mene sa bezveznim vestima,ja dobila 18.dan ciklusa [sm=smiley13.gif] haos u cudu sam,ne znam sta bi moglo da bude? Prosli mesec 26. dc dobila,preprosli 23.dc dobila a sada ovako ,pijem cajeve vec sam pisala ocajnicu virak zdravac ali oni su za regulaciju ciklusa a kod mene sve naopako ali i mesec u kome nisam pocela jos ni da pijem pre dva ciklusa mi je bio uranjen ciklus ala sam ga sklopila nadam se da cete me skontati[sm=smiley36.gif] Ksenix kako si? Djadja dobro dosla Pipa navijam[sm=bravo.gif] Nado[sm=bravo.gif] Joko kako je danas? Cure sve vas pozdravljam i molim da mi date neki odgovor sta bi to moglo da izazove ovoliko preuranjenu[sm=hudicek1.gif] Znam da ni vi ne morate sve da znate ali popretpostavci i vasem iskustvu heeeeelppppp [sm=smiley13.gif]

paprika -> RE: Znaci trudnoće II deo (9.2.2013 0:20:48)

I kod nas na zalost lose vesti...
Dobila 26d. [sm=smiley19.gif]

Sutra zovem lab i radim hormone...

Drzite palceve...[sm=smiley13.gif]

2403991t -> RE: Znaci trudnoće II deo (9.2.2013 14:42:04)

meni je nocas sevnulo nesto nisko dole u stomaku ali je odmah prestalo i nije se ponovilo, a grudi me isto tako 2 dana zabole na trenutak i prestanu, a to mi se nikad nije desavalo, nadam se da cemo sve da ugledamo [sm=rozacrtici.gif] za neki dan, srecno cure :)

Ksenix -> RE: Znaci trudnoće II deo (9.2.2013 17:52:12)

Djadja, T nije nikakav pouzdan simptom trudnoce, narocito popodnevna...meni je isla i do 37.6, u toku dana, pa nista...sto ne znaci da ti nisi [sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif] Nemas jos mnogo da cekas...a ako ti je O bila tako rano, mozda i ne treba da cekas 13.2. za test [sm=bravo.gif]

Pippa, kako si...nadam se da nije bila prehlada u pitanju? To nam je najveci problem, sve moze biti a i ne mora...mada, ti si vec bila trudna i mozda bolje mozes da shvatis da li je nesto sto ti se desava novo ili se vec desavalo i PMS-ovima...meni su se desavale noce stvari, ali je ispalo da je to samo zbog hormona koji su se aktivirali zbog novonastale akcije [sm=smiley1.gif]

Dijana, nadam se da ce vam se trud isplatiti...[sm=bravo.gif]

Dakice, Paprika, bas mi je zao...ali, jednom nece doci...tako se ja tesim [sm=smiley1.gif] [sm=smiley31.gif]

240.., kad ti je termin za nedobijanje? [sm=smiley1.gif]

dalilak -> RE: Znaci trudnoće II deo (9.2.2013 21:49:16)

Hallo zene kako ste? Ja osim grudobolje i jake mucnine na cigare nemam jos simtoma ko sto ih inace umisljam. I bila sam ubedjena da opet nije uspelo.. Ali danas sam trebala da ne dobijem i nisam jos dobila.. Ne zelim jos radit test jer mi muka testova vise koje su na kraju negativni.. Ali mi treba malo podrske da izdrzim jos 2,3dana i da ne dobijem i dalje pa da radim test.. Drzite mi palceve..

Azra82 -> RE: Znaci trudnoće II deo (9.2.2013 21:53:24)

Dalilak navijam da ovaj put budu [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif]

dalilak -> RE: Znaci trudnoće II deo (9.2.2013 22:56:18)

Hvala Azra daj boze da su [sm=rozacrtici.gif] mada ovaj put sam posle mesecima umisljanja i mnogo negativnih testova rekla sama sebi da se necu nadat i nisam umisljala simtome..

dijana1* -> RE: Znaci trudnoće II deo (9.2.2013 23:36:38)

Dalilak mozda sada budu [sm=rozacrtici.gif]
Navijamo [sm=bravo.gif]

paprika -> RE: Znaci trudnoće II deo (10.2.2013 0:11:31)

Navijam za sve nas i zelim [sm=rozacrtici.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

dalilak -> RE: Znaci trudnoće II deo (10.2.2013 10:36:36)

Hvala jos nema [sm=hudicek1.gif].. Ali jos se pripremam za to da moze doci..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sledeća stranica >   >>