Sanchy -> RE: Bojkot vakcinacije (22.10.2014 11:43:29)
|
Pa normalno je da cemo ici kod lekara jer postoje pojedinci koji su stvarno i dalje lekari i sreca je naici na takve,evo kao Tash ,ali to su stvarno pojedinci danas nazalost i ko misli drugacije u velikoj je zabludi i nadam se da nikada nece osetiti na svojoj kozi koliko ti isti doktori mogu da budu sve osim doktori[sm=smiley13.gif]..Kada smo birali pedijatra ja nisam htela da izaberem dok nismo promenili tri cetiri ,znaci svaki put sam isla kod drugog u nekom periodu od tri meseca recimo,kako ja mogu da izaberem na bum?Verovatno zato sto se ide od predpostavke da su svi podjednako strucni ..eh daleko od toga..Kada je M.imao dva meseca dr u Dz mu je napipao kilu ,oduzela sam se iskreno..koliko sutradan smo bili u Tirsovoj gde mu je uradjen uz i gde ga je pregledao vrhunski dr,profesor,i samo me je pitao ko vam je rekao da dete ima kilu,strasno....i dalje da ne idem mnogo u off preko Visegradske gde sam se poradjala i gde je tek haos..Ali kao sto rekoh uvek ce biti dobrih dr i sreca je nabasati na njih u moru onih koji to vise nisu..izvinjavam se na off
|
|
|
|