mama krava -> RE: Bojkot vakcinacije (22.10.2014 22:09:21)
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Dete je bilo na moru. Sta je on to mogao da pokupi i da ga vise nema. Kao i svi kupao se, jeo, setao, spavao...[sm=zmeden.gif] Ali prvo se navodi da dete nije vakcinisano. Ne znam,ne razumem se, nisam doktor i bas iz tog razloga sam svoju decu vakcinisala. E, ovo meni smeta! Izvini, nista licno, ali ovo je razlog vecine ljudi koji vakcinisu svoju decu. I ja sam tako razmisljala kada sam svoje starije dete vakcinisala. Ali mi treba da razumemo i treba da razmisljamo! I treba da postavljamo pitanja i da dobijemo prave odgovore i da na osnovu svega donesemo sami svoje odluke, a pogotovo jer se radi o nasoj deci! A najvise mi smeta diskriminacija u svakom mogucem obliku! Nekako se svako malo kao neki krajnji argument nekoga provuce predlog da se deca koja nisu vakcinisana izoluju od ostata sveta? A kako biste to utvrdjivali? Kako cete znati da li je ono dete koje malo pre dalo keks Vasem detetu u parkicu vakcinisano ili ne? A sta da rade deca kojaima je medicinski indikovano da ne smeju da prime MMR npr? Da postoje posebni vrtici, skole, igraonice, delovi grada gde mogu da se krecu deca koja su alergicna na jaja? A takve dece je sve vise i vise!
|
|
|
|