mihi -> RE: Bojkot vakcinacije (22.10.2014 21:44:45)
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Da li su zidari ili neke druge zanatlije, ali ja se neretko osecam ko da sam kod obucara bila kad se zavrsi neki pregled i zato idem dalje, trazim dr koji ce meni, neukoj, da objasni sve sto smatram da je potrebno. Da, ja idem kod lekara, pa cak i decu vodim kod lekara[sm=zz_eek.png], zamislite! A dr Velkov nikada nisam ni slusala, niti bilo sta od nje procitala. Za nju sam cula na nekim mestima koje ne smatram kredibilnim. Ali eto, posle razmisljanja, i malo laickog istrazivanja, koje sam podelila sa nekim strucijim od mene, dosla sam do zakljucka da ja moje dete vise necu vakcinisati...do daljnjeg! Mozda cu jednog dana promeniti misljenje, ne znam, ali svakako ostavljem tu rezervu. Meni se vezano za vakcinaciju ne dopada, to sto se sve radi mehanicki, kao da smo vec pomenute ves masine, ali nismo. Svi u red, kao na traci, jedna za sve! Vi za to imate opravdanje, ali meni tu nesto ne stima! Ovakvim ljudima ne vredi išta objašnjavati, Šta se radi mehanički? Pentaxim ima centralnu registraciju u EU, kliničke studije, podnošljivost, neželjena dejstva ima na sajtu EMEA studija od 70 strana i sad neko pametan utvrdio da to nije dobro za njegovo dete. Ja decu koja nisu vakcinisana ne bih primala u vrtić jer predstavljaju opasnost za drugu decu. Pa kad mama i tata neće da ga vakcinišu nek sede snjim kod kuće ane da ugrožavaju drugu decu u vrtićima.
|
|
|
|